Ή από πέσιμο ή… Στο νοσοκομείο η Ντόρα Μπακογιάννη μετά από χτύπημα στο κεφάλι

Κοινοποίηση:
ΝΤΟΡΑ

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε μετά από χτύπημα στο κεφάλι η Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζαλίστηκε, έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μείνει προληπτικά για 24 ώρες στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Πλέον η Ντόρα Μπακογιάννη είναι καλά στην υγεία της και, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγα λεπτά πήρε εξιτήριο ώστε να επιστρέψει σπίτι της και να ξεκουραστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Καιρος να αποσυρθει αρκεταπροσεφερε στην πατριδα μας δεν θελουμε αλλα αρκετααααααα

  2. ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΗΡΘΕ .ΤΟΥΛΑΧ ΑΡΧΙΚΑ. ,ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ!

  3. Ένα καλό λόγο από τα χείλη κάποιου,ένα περαστικά? ΤΊΠΟΤΑ! Γιατί? Ψάξουν..εάν είχες λίγη ενσυναίσθηση θα καταλαβαινες το γιατί…σε αγαπάνε τόσο πολύ.

  4. Οι εβραίοι νιανιαχου μοάτσοι κλπ είναι από η χειρότερη φυλή της ανθρωπότητας. Πιο κάτω από τις φυλές του Αμαζονίου γι’αυτό και εξουσιάζουν με αθώο αίμα, πουστιές, διαφθορά, ανθρωποθυσίες και παιδεραστία.

  5. το ονομάτεπωνυμό του οδηγου σου που σκοτωσε τον Ιασωνα πες μάς , διαφορετικα σου ευχομάι να πας να τον συναντησεις, η οικογενεια σου συνεχιζει να καταστρεφει το Ελλαδισταν .ουστ πουλημένα τομάρια

  6. Να ξεκουρασθει……………….. Ναι γιατι παραδουλεψε……..

  7. Και εις χειρότερα! Ο αδερφός βάζει τεκμαρτό σε όσους εργάζονται, ενώ μειώνει την φορολογία σε όσους ανεπάγγελτους ζούνε με κληρονομιές/ενοίκια.

  8. Ευχομαι να μη μπορει να χεσει και να παει απο χεσιμο η καργια

  9. Το πάτωμα σώθηκε από την βουκεφάλα της;

Comments are closed.