“Ή αυτοί ή εμείς. Καθήκον μας η ασφάλεια των πολιτών”! Η επιστολή ενός αρχιφύλακα από την Κρήτη στους συναδέλφους του που “ελέγχουν” τους πολίτες

Κοινοποίηση:
gada-astynomia534

Αρχιφύλακας από την Κρήτη μας έστειλε μια επιστολή που απευθύνεται στους συναδέλφους του με αφορμή την παρουσία των αστυνομικών σε παραλίες και πλατείες για να ελέγχουν τους πολίτες.

“Συνάδελφε και Συναδέλφισα!

Μην γίνουμε εμείς, που θα αλλάξουμε τις ζωές των συμπολιτών μας, για τα αμαρτήματα άλλων! Δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός λοιμοξιωλόγου, και καμίας φαρμακευτικής εταιρείας! Δεν έχουμε καμία μα καμία δουλειά ,να επεμβαίνουμε και να γινόμαστε αυτοί που θα αλλάξουν τον τρόπο ζωής των πολιτών, τις συνήθεις δουλειές τους , τον τρόπο που ζουν και επιβιώνουν οι συμπολίτες μας !

Καθήκον δικό μας είναι, η εγγύηση της ασφάλειας των πολιτών, και η κοινωνική ειρήνη εντός της επικράτειας!

Οποιοδήποτε παιχνίδι εις βάρος μας ,θα οδηγήσει σε καταστάσεις 2008, όπου γεννήθηκε μια νέα γενιά τρομοκρατών, κυρίως από νεαρές ηλικίες!

Η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να μείνει μακριά, από κόντρες, συμφωνίες, η διαφωνίες, “ειδικών” επιστημόνων, στατιστικολόγων, μεσάζοντες φαρμακευτικών εταιρειών, με νέο εμβόλια θανάτου, που παρακάμπτοντας κάθε λογική, άρρωστοι εγκέφαλοι θα προσπαθήσουν να επιβάλουν έναν νέο τρόπο ζωής στους ανθρώπους!

Δεν μπορεί το μένος ,την οργή ,και τον θυμό των πολιτών για υπερβολικούς νόμους ,να τον παίρνουν πάνω τους ένστολοι πολίτες ,μέλη της κοινωνίας που οι ίδιοι θα βεβαιώσουν την παράβαση, σε αντίθεση με την πλούσια, γυάλινη σφαίρα που ζουν οι κυβερνώντες και η άρχουσα τάξη των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τον χρόνο!

Δεν μπορεί να οδηγείς τους πολίτες σε “εμφύλιο” πόλεμο , διαχωρίζοντας τους σε κορωνοιόπληκτους και αντικορωνοιούς ,μη δίνοντας τους πρώτα την γνώση ,για το τι μας έχει βρεί, παρουσιάζοντας στα κανάλια ,μόνο λοιμοξιολογους και στατιστικολόγους ,και όχι μοριακούς βιολόγους και γεννετιστές!

Δεν μπορείς να αφήνεις στα σκοτάδια της γνώσης τους πολίτες ,και παράλληλα να τους φορτώνεις εξοντωτικά μέτρα ,τόσο κοινωνικής απόστασης ,όσο και τιμωρητικά με σκληρά πρόστιμα,που ούτως η άλλως δεν έχουν να πληρώσουν !

Επίσης δώσατε εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια ,που ο αέρας τους ανήκει στον Ελληνικό Λαό,και σε καιρούς έκτακτης ανάγκης είναι απαράδεκτο να χρηματοδοτούνται τα κανάλια!

Απλά γνωρίζατε ότι αν δεν έπεφτε το χρήμα , θα σας ξεφώνιζαν !

Και το χειρότερο από όλα?

Τον ερχόμενο Φθινόπωρο θα ξεγυμνωθεί το ψέμα ,με ακόμα ένα πιο σκληρό μνημόνιο ,που οι νεκροί του θα είναι περισσότεροι από τους νεκρούς της νόσου!

Που η δική σας αλήθεια για τους νεκρούς είναι ,ότι έφυγαν ΜΕ την νόσο ,και όχι αποκλειστικά ΑΠΟ την νόσο!

Στο κάτω κάτω εσείς οι ίδιοι είστε υπαίτιοι, το πολιτικό σύστημα που 46 χρόνια κατεκλεψε τα πάντα ,και άφησε ένα ξεγυμνωμένο σύστημα υγείας ,που οι ένστολοι αναρωτιόμαστε αν γινόταν μια σύρραξη με τους Τούρκους ,και είχαμε 2000 τραυματίες,που θα μας έριχναν!

Συνερθετε και αφήστε μας να ζήσουμε αρμονικά με τους συμπολίτες μας,δεν επιθυμούμε εμφυλίους πολέμους για τα δικά σας κλεμμένα, και την δική σας επί τόσα χρόνια ανικανότητα!

Αν επιθυμείτε έναν πόλεμο ,μην μας βάλετε να σκοτωνομαστε μεταξύ μας,κάντε τον με τους Τούρκους να τελειώνουμε με δαύτους,τους είδαμε στον Έβρο ,ότι είναι μπουνταλάδες!

Η αυτοί λοιπόν πλέον ,η εμείς ,γιατί χάνουμε τα πάντα στην διπλωματία ,και όχι με τα όπλα!

Πράξη ατιμωτική ,για κάθε ένστολο!

Αρχιφύλακας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ , ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟ ΕΘΝΟΣ …
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ …..
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

  2. Μπράβο στον Αρχιφύλακα Σπυρόπουλο που τιμάει την ελληνική ακόμη αστυνομια,αποδεικνύοντας ότι οι σχολές αστυνομίας βγάζει αστυνόμους ώριμους για την αποστολή τους που παραμένουν άνθρωποι πρωτίστως και όχι άβουλα όντα,,αποσκοπώντας στα 800 ψωροευρω του αρχικού τους μισθού και στο πάθος της αναρρίχησης σε ανώτερες θέσεις με την μέθοδο “ερπην”

Comments are closed.