“Ίδιο ατύχημα με την τραγωδία στη Βουλή με τον Ιάσωνα, έξω από το Polis Park!” ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες και βίντεο!

Κοινοποίηση:
ΑΤΥΧΗΜΑ 1

“Σκηνή από το ατύχημα έξω απο το Polis Park στην οδό Ριζάρη..πανομοιότυπη με τήν τραγωδία στην Βουλή όπου σκοτωθηκε ο Ιάσωνας. Όχημα πού κατηρχετο την Ριζάρη από Βασ. Σοφιας με κατεύθυνση την Βασ. Κωνσταντίνου, σταμάτησε απότομα για νά μπει, Όχημα που ανέβαινε την Ριζάρη…στο Parking στρίβοντας παράνομα αριστερά. Μηχανή με 2 επιβαινοντες που πήγαινε παράλληλα με το όχημα που σταματησε συγκρουσθηκε με το αυτοκίνητο που εστριβε και ιδού η καταληξη. Ανασύρθηκε ένας επιβαινων της μηχανής κατω απο σταθμευμενο αυτοκίνητο …και ο άλλος κάπου πλάι του στο οδόστρωμα. Κατέφθασε το ΕΚΑΒ ….και τό ασθενοφορο μετέφερε τους 2 νεαρούς στο πλησιέστερο εφημερεύον Νοσοκομείο (Ευαγγελισμό μάλλον)

ΑΤΥΧΗΜΑ 1

Ευτυχώς επέζησαν. Παρόλο ότι παρηλθαν 4 μήνες από το ατύχημα, οχήματα μπαινοβγαινουν παρανόμως στο Parking παραβιαζοντας Σημανσεις !!!
Η Υπηρεσία Αξελου έχει ενημερωθεί σχετικά για επίλυση του προβλήματος των Σημάνσεων σε συνεργασια μεΤροχαια

ΑΤΥΧΗΜΑ 2

Μετά την παρέμβαση μου το Polis Park τοποθετησε στην έξοδο απαγορευτική Σήμανση στροφής αριστερά προς Βασ . Σοφιας, των εξερχομένων από το Parking οχημάτων αλλά παραβιάζεται συνεχώς ακόμη και από τα ίδια τα Υπηρεσιακα τους οχήματα βανακια.

Διπλή παρανομία. Το ανερχόμενο οχημα στριβει αριστερά πατώντας την διπλή διαχωριστική γραμμή στο οδόστρωμα….το δε εξερχόμενο στριβει αριστερά παραβιαζοντας την Απαγορευτική Σήμανση του Polis Park στην έξοδο οχημάτων…τα οποία εξερχομενα έπρεπε να στρίβουν μόνον δεξιά ….και αν θέλουν να πάνε προς Βασ Σοφίας να πάνε μέσω Βασ. Κωνσταντίνου και Ρηγίλλης κάνοντας μικρό κύκλο….όπως κάνουν κατόπιν εορτής τα κατερχομενα την Βασ Σοφίας οχήματα που θέλουν να μπουν στο προαύλιο της Βουλής, κάνοντας μικρό κύκλο στην Πλατεία Συντάγματος

Tο κόκκινο όχημα στριβει παράνομα αριστερά για να μπει στο Polis Park. Έτσι έγινε το ατύχημα.

Το εξερχόμενο απο το Polis Park κόκκινο όχημα στριβει παρανόμως αριστερά παραβιαζοντας την Απαγορευτική Σήμανση που τοποθετησε η Διεύθυνση του Polis Park μετά την υπόδειξη μου.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο τσιφτετέλληνας τα μόνα που ξέρει να κάνει τέλεια είναι να μαστουρώνει να ρουφιανεύει και να πεοθηλάζει στα πολιτικα γραφεία.Όλα τα άλλα τα κάνει σκατά.Δέν υπάρχει καμιά ελπίδα να γίνει άνθρωπος γιατί είναι τέρμα υπεξελιγμένος.

  2. Το 90% των οδηγών που κάνουν τέτοιες μαλακίες και άλλες πολλές όπως πεζοδρόμια πάνε έρχονται στην Ευρώπη και βρίζουν την Ελλάδα μετά και τους Έλληνες για τον τρόπο που οδηγάμε αυτό ξέρω εγώ

  3. Οταν οδηγάμε, ειδικά με μηχανή, είμαστε υποψιασμένοι. Αλλοιώς πάμε καλιά μας..
    Ο Ιάσονας είδε αλλά υπολόγισε λάθος.
    Ναί μεν ο Αστυνομικός δέν ηταν νόμιμος αλλά στο βίντεο τόν βλέπουμε να σταματάει πριν στρίψει!
    Ό Ιάσονας όμως επιτάχυνε, υπολογίζοντας λάθος: Μαγκιές!! Εξ ού κι οταν εμβολίζει το αυτοκίνητο, αυτό -που νομίζω είχε και θωρακισμένα τζάμια- γυρίζει σχεδόν δύο μέτρα! Αυτοκίνητο σχεδόν 2 τόνων..
    Η απόσταση από το φανάρι τής γωνιας, είναι 150 μέτρα,αντε 200: Πρέπει να επιτάχυνε δαιμονισμένα για να φτάσει στο ανωτέρω αποτέλεσμα. Στη μηχανή πού οδηγούσε ο Ιάσων,η δευτέρα πιάνει 160!! Άρα…ο μακαρίτης πήγαινε σφαίρα.
    Άσχετα με την μετεπειτα εγκληματική στάση τής Μπακογιάννη κ τού οδηγού..
    Πού τά ξέρω; Οδηγούσα CBR1000!
    Νά γράφετε αντικειμενικά, όχι παπαριές.

  4. Σωστός ό “Ότι νάναι” . Τα είπες όλα…δέν υπάρχει σωτηρία ! Ξέρεις τι απάντησε ο τροχονόμος που ήλθε στο σημειο τού Ατυχηματος όταν τού ζήτησα νά μπεί μέσα στό Polis Park νά τούς ζητησει να τοποθετησουν Σημανσεις ώστε νά μειώσουμε τήν επανάληψη τού ατυχήματος ; “Δέν πάω πουθενα…Τήν ευθύνη ατυχημάτων τήν φέρουν οι οδηγοί” !!!

  5. ΌΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΙΨΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΡΕΥΜΑΤΑ…ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ…Ο Κ.Ο.Κ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΞΩ ΕΣΤΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΤΑΡΤΟΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΥΡΩΠ[Ε]ΟΙ

Comments are closed.