Ένας φούρνος στο Ίλιον επιχειρεί να σπάσει το καλούπι και να ξεφύγει από την περπατημένη οδό και την παραδοσιακή συνταγή της βασιλόπιτας, παρασκευάζοντας αλμυρές βασιλόπιτες με ποικίλες γεύσεις.
Βασιλόπιτα παστουρμά με γραβιέρα Νάξου, βασιλόπιτα μουσακά, βασιλόπιτα καρμπονάρα, ξεχωρίζουν από τις αλμυρές γεύσεις, ενώ έχουν μεγάλη ποικιλία και στις γλυκιές οι επιλογές είναι εξίσου εντυπωσιακές.
Σε άλλο φούρνο, στη Θεσσαλονίκη, ξεχωρίζουν οι: Βασιλόπιτα πάβλοβα, βασιλόπιτα τσιζκέικ, αρμενοβίλ, κρέμα κάστανο, κρέμα μήλο κανέλα, μιλφέιγ, μπουγάτσα, μπλακ φόρεστ κ.ά.
Γουσταρω βασιλοπιτα με τραχανα και πατσα!
Γειά σου νεοέλληνα με την καλαισθησία σου!!!
Στην Αθήνα την τρώτε έτσι, τίγκα στη ζάχαρη. Βγείτε παρά έξω γυφταθηναίοι να δείτε την πραγματικότητα και αφήστε τα σχόλια στο μακελειό.
Πρωτευουσιάνοι ανορθόγραφοι. Όλο τα ίδια και τα ίδια αναπαράγετε εδώ και μήνες, έχετε καταντήσει γραφικοί οι περισσότεροι.
Η τρελλα δεν παει στα βουνα, στους λοφους στα λαγκαδια! Οξω μυζηθρες του 2.0 ! Πατε βοσκετε κανα γιδι στα χωρια σας! Αλλα θα μου πειτε εχει κοψει η κουλαρα τις επιδοτησεις!
ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ “ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΥΛΗ” ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΜΕ.