Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ: «Αγκαζέ» με νεαρό ΛΑΘΡΟΓΚ@ΜΕΝΟ σε αντιρατσιστική συγκέντρωση στο Σύνταγμα η Ολλανδή βρωμι@ρα που ξεφτίλισε τον Κούλη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI)

Στην Ελλάδα παραμένει η Ολλανδή δημοσιογράφος, Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, παρότι πριν λίγους μήνες -μετά την δημόσια αντιπαράθεση της με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη- είχε ανακοινώσει ότι θα φύγει από την χώρα μας διότι δεχόταν απειλές, όπως είχε ισχυριστεί. Αλλά φαίνεται ότι οι “λ@θραίοι” της είναι πολύ… φιλόξενοι…

Την Κυριακή πάντως, ήταν στο κέντρο της Αθήνας και διαδήλωνε μαζί με πρόσφυγες και μετανάστες στην αντιρατσιστική συγκέντρωση. Φορούσε το χαρακτηριστικό κόκκινο καπέλο, το οποίο η ίδια έχει μετατρέψει σε προσωπικό σύμβολο και ήταν αγκαζέ με νεαρό “πρόσφυγα”.

Η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, ζει πολλά χρόνια στην χώρα μας, ασχολείται και καλύπτει το προσφυγικό ζήτημα ενώ με τα άρθρα της έχει ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Η προσβλητική της συμπεριφορά κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ολλανδό ομόλογο του, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Το καλοκαίρι είχε βρεθεί αντιμέτωπη με την Δικαιοσύνη. Στις 13 Ιουνίου του 2021 η δημοσιογράφος έχει βρεθεί αντιμέτωπη με έως έναν χρόνο φυλάκισης, καθώς συνελήφθη για «διευκόλυνση παράνομης διαμονής ξένου πολίτη» στην Ελλάδα.

Η ίδια είχε δηλώσει στον Guardian ότι συνελήφθη επειδή ντόπιοι στην Ύδρα ειδοποίησαν την αστυνομία για την παρουσία του Φρίντον, ενός 23χρονου αιτούντα άσυλο από το Αφγανιστάν. Ο Φρίντον μένει μαζί της ενώ έχει κάνει έφεση για την αρνητική απόφαση στην αίτησή του για άσυλο.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI)
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/ EUROKINISSI)
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Ρε σεις…..απλά και ξαστερα….. επειδή δεν μπορώ να κλάψω γιατί δεν ψηφίζω αυτούς τους μουλους γελάω ….αλλά αν σκεφτείτε ότι από την όλη φάση με το “μεταναστευτικό” …..οι Τούρκοι έχουν γίνει ζαμπλουτοι γιατί τους περνούν μέχρι και τα βρακιά…..οι λεσσσσιδες όλοι των ΜΚΟ έχουν χεστει στις “χορηγίες”……η Ολλανδέζα έχει χορτάσει π……και εσείς………………θα χορτασετε κατουρο και σκατό στο πεζοδρόμιο που ούτε να βγείτε να το πατήσετε δεν θα μπορείτε !!!!!

  2. …και τα γ@μησιάτικα της γριάς Ολανδέζας.Aφού τους αγαπάει τόσο που τους σπιτώνει κιόλας και βρίσκεται συνεχώς μαζί τους, γιατί μένει στην Ελλάδα και δεν πάει να ζήσει στο Πακιστάν; Άρα το γ@μήσι την ενδιαφέρει που το κάνει εδώ ανενόχλητα και τζάμπα, ενώ στο Πακιστάν θα την εντοπίζανε και θα την γραπώνανε οι αρχές.

  3. Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

  4. ΚΕΕΡΦΑ, ΜΚΟ ΤΗΣ ΑΠΛΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ, ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ….ΣΤΟΧΟΣ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ.

  5. Επειδή είναι από την Ολλανδία η συγκεκριμένη γριέντζω,μάλλον ότι δεν πρόλαβε να της κάνει στα νιάτα της ο Μπάρμπα Στάθης(η παλιά διαφήμιση),τις το κάνουν τα πάκια και πάμθηνα μάλιστα.

  6. ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΑ ΤΑ ΟΡΚ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΙΝΟΥΝ!!!….ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!….

  7. Οι πρόσφυγες εκτός από τροφή και στέγη χρειάζονται και νά γ@μήσουν ευκαιρία για τους άπλυτους και τίς άπλυτες να δείξουν την συμπαράσταση τους.

  8. Στον αγύριστο οι αλλόφυλλοι! Κανένα κόμμα που τους υποστηρίζει στις εκλογές! Μόνο πατριωτικά κόμματα! Επιβάλλουμε να ενωθούν όλοι οι πατριώτες σε ένα κόμμα, βάζοντας πάνω από το ατομικό συμφέρον και τον εγωισμό μας την σωτηρία της πατρίδας της θρησκείας και της οικογένειας !

  9. Βρε γελοίο υποκείμενο υπερασπίζεσαι τους λαθραίους που είναι δήθεν κατατρεγμένοι και ήλθαν από τα πέρατα της Ασίας από χώρα χωρίς πόλεμο και καμμιά σχέση με τη χώρα μας για να διεκδικήσουν τα…δικαιώματά τους στην Ελλάδα???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Πρώην πατριώτη πλεύρη, που είπες πάλι σήμερα ότι θέλεις να διώξεις τους υγειονομικούς σε αναστολή, πως δεν λες κουβέντα για τις ανθελληνικές συγκεντρώσεις στο σύνταγμα; Που βρίζουν την Ελλάδα οι λαθρομετανάστες! Χωρίς μάσκα, χωρίς …υγειονομικά πρωτόκολλα εσύ που φοράς μάσκα και στα …κανάλια! Τράβα ζήτα συγνώμη και από τους λαθρομετανάστες για αυτά που τους έσουρες όπως ζήτησες από τους εβραίους! Άντε και με άδωνι να δικαιολογήσετε τον μηταράκη που θέλει να φέρει και άλλους μετανάστες από το πακιστάν! Βλέπεις αυτούς που φέρνετε τους βάζετε σε δομές με επιδόματα, σιγά μην πάνε να δουλέψουν στα χωράφια! Εσείς που θα κάνατε απελάσεις, πάτε στο πακιστάν να φέρετε και άλλους, ούτε ο ανθέλληνας τσίπρας δεν πήγε στο πακιστάν για να φέρει μετανάστες, τον ξεπεράσατε!!!!

  11. Αλωνίζει η Τουρκία εσωτερικού… Καθίστε να τους κοιτάτε απο το κράτος.

  12. Καιρος να κοιταξουμε και τα δικαιωματα των Ελληνων,φτανει πια με τους αλλοδαπους,και τους ρατσιστες της Ελλαδας!!!!!!!

  13. ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

  14. Όλη η πλάκα είναι ότι προεκλογικά η ΝΔ έταζε απελάσεις με το τσουβάλι και μόλις πήρε την εξουσία κάνει τα ίδια και χειρότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Τα ζώα πίστεψαν τους Μητσοτάκηδες με τις εκατοντάδες ΜΚΟ ότι θα έκαναν απελάσεις!!!

  15. Η μικρή ολανδέζα ας πάρει τον πούλο και επιστροφή στην Ολανδία.

    1. Γιατί δεν τους περνάει κρυφά στα ολλανδικά σύνορα αλλά το κάνει στα ελληνικά;;;;και κάτι ακόμα….όχι ότι θέλω να υποστηρίξω τον ακατανομαστο τον δικό μας αλλά γιατί δεν ασκεί αυτήν την κριτική στον Ολλανδό πρωθυπουργό η παλιολεσσα να μισθώσει καράβια τρένα τρόλεϊ η Μερσεντές και να τους πάρει κατά”κει….εμείς τους δίνουμε…..ή….. μήπως όχι??!!!??ααα ρε Έλληνα …..να πω καλά να πάθεις;;;;

  16. Να γίνουν απελάσεις λαθρομεταναστών και αντιρατσιστών γιατί παρενοχλούν και καταστρέφουν ακόμα πιο πολύ Ελλάδα και ελληνικό λαό.

  17. Προδότες άθλιοι πολιτικοί…τι είναι αυτά ρε ξεφτιλες τής Ν.Δ …. τελικά όλοι Ελλάδα επιβιώνουν… ΑΠΕΛΆΣΕΙΣ τίποτα… κακοποιοί αποφυλακισθεντες αλλοδαποί…ανθελληνες αλληλέγγυοι… τριτοκοσμικά παράσιτα… όλοι εδώ

  18. ανθελληνική συγκέντρωση. Δεν είναι ρατσισμός να θέλεις το σπίτι σου καθαρό από κατσαρίδες. Έλεος πια!

  19. Ο γουρλομάτης δέν ξεφτιλίζεται γιατί δέν ξέρει τί θά πεί φιλότιμο καί μπέσα.Είναι ελληνόφωνος χωρίς ελληνικά αντανακλαστικά.
    Γιάννης Λάκων

  20. Θα είναι «προσοντούχος» ο αράπης της σιτεμένης μαντάμας. Ίσως να «βολεύει» και τον αρχι-κεερφά, αυτό τον ανθέλληνα με την ψιλή φωνούλα.

  21. Αντί να τους πάρει στην ολλανδία, εγώ προτείνω να πάει η ίδια στο πακιστάν!

Comments are closed.