Ίσως η πιο συγκινητική φωτογραφία του 2020 – Χήροι πιγκουίνοι κάθονται αγκαλιά και γίνονται viral

Κοινοποίηση:
111

Το απίστευτο στιγμιότυπο κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο του περιοδικού Oceanographic magazine.

Η φωτογραφία με δύο πιγκουίνους να αγκαλιάζονται και να κοιτάζουν τον ουρανό της Μελβούρνης έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο.
Το απίστευτο στιγμιότυπο κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο του περιοδικού Oceanographic magazine.

Το πιο συγκινητικό σε αυτή την ιστορία είναι ότι και οι δύο πιγκουίνοι ήταν χήροι και περνούσαν ώρες παρηγορώντας το ένα το άλλο.

Η φωτογραφία ανήκει στον Tobias Baumgaertner και σύμφωνα με έναν εθελοντή, ο λευκός πιγκουίνος ήταν ένας ηλικιωμένος θηλυκός που έχασε τον σύντροφό του και ο άλλος ήταν αρσενικός, που επίσης είχε μείνει χωρίς κάποια αγαπημένη.

Από τότε συναντιούνται συχνά για να παρηγορήσουν ο ένας τον άλλον και κάθονται για ώρες παρατηρώντας τα φώτα της πόλης. Κάθονται πάνω στον βράχο για ώρες, αγκαλιασμένοι, πτερύγιο με πτερύγιο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Είναι απίστευτα συγκινητικό και υπάρχει σειρά εκπληκτικών φωτογραφιών αυτού του γλυκύτατου “ζευγαριού” από τον ίδιο φωτογράφο…

  2. Οι άνθρωποι μιλάνε συνέχεια για σεξ με χίλια δυο υπονοούμενα λες και είναι ταμπού και δε ντρέπονται να μιλήσουν κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Βαλιτσάκιας,λοιμωξιολογοι,πολιτικοί, ιατροί)
    κατά της πατρίδας , κατά της Θρησκείας, κατά της ίδιας τους της οικογένειας.
    Είναι προσβλητικό για τα ζώα να παρομοιάζονται με ανθρώπους.
    Είναι πολύ πιο αγνά και πολύ πιο ελεύθερα.

  3. Τα ζώα ούτε ντρέπονται για τη σeξουαλικοτητα τους ούτε ντρέπονται να ερωτοτροπησουν και να δείξουν τα συναισθήματα τους.
    Στις ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις φοβάται ο ένας να δείξει στον άλλον τι πραγματικά αισθάνεται. Οι περισσότεροι εκτός από οργασμούς προσποιούνται και ολόκληρες σχέσεις .

  4. Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι απ’ όλους. Η γη κατάντησε ένα απέραντο κρεματόριο ανθρωπινων ψυχών.

  5. Ύστερα η Εκκλησία ισχυρίζεται πως τα ζώα δεν έχουν ψυχή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που φέρονται άψυχα και πολλά ζώα που βγάζουν τα πιό αγνά και όμορφα συναισθήματα.

Comments are closed.