ΌΞΩ ΡΕ! Ο ΚΟΥΛΗΣ πάει να… κλάψει για τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ αστυνομικό των ΜΑΤ

Κοινοποίηση:
mitsotakis9999111

Στην κηδεία του Γιώργου Λυγγερίδη θα παραστεί αύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να τιμήσει τον 31χρονο αστυνομικό που έχασε τη ζωή του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη από τη φονική φωτοβολίδα στα οπαδικά επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου. Πάει να κλάψει μαζί με τη χαροκάμενη μάνα του παλικαριού που έχασε τη ζωή του από εγκληματικές παραβλέψεις του ίδιου του Πρωθυπουργού που δεν έχει κάνει τίποτα για την πάταξη της οπαδικής βίας. Ντροπή και αίσχος

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. καταλαβαμε εδω και καιρο και τωρα ειμαστε 1000% σιγουροι οτι δν υπαρχει κανενας νεκρος παλι,αφου ο ιδιος ο κλοουν μητσοπακης θα παει στην κηδεια!θα στησουν παλι ενα σοου και βουρ στην προωθηση της ντπ που τους βοηθησε το θυμα(και καλα)…ο μαρινακης παλι πρωτοστατει στα σχεδια των αντιχριστων…μια με την στημενη ψευτοδολοφονια του χυσσα με τη βοηθεια της θυρας 7 και 21 για να βαλουν φυλακη τη χρυση αυγη…μια τωρα με την προωθηση του ψηφιακου εισητηριου…γεια σου χοντρε ισλαμοκουμουναζιστη!

  2. που έχει πάει πάλι διακοπές ο μλκας ο τουρίστας ;

  3. Εχει δεμενα τα χερια των αστυνομικων να ειναι ερμαια του καθε κοπριτη , δεχομενοι Μολοτωφ , φωτοβολιδες , πετρες κλπ και τωρα θα παει στην κηδεια του αστυνομικου που πεθανε απο φωτοβολιδα ενος μπασταρδου , για το θεαθηναι!!! Θα πρεπει η οικογενεια του ατυχου παληκαριου να του απαγορεψει να παραστει του υποκριτη!!!

  4. Προστατευει πρωτα τον ΕΜΠΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΝΟΟR1 και τωρα κανει οτι κλαιει.

    ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ 100%

  5. Ο/Η ψόφα καθυστερημένε ηλίθιε τραρλατάνε πρωθυπουργέ λέει:

    σίχαμα στην δικιά σου την κηδεία θέλουμε να έρθουμε…. αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ευτυχία των Ελλήνων

  6. Θα μαρτυρησεις για ολα. Για οσους πεθαναν απο κοβιντ συγκεκρημενα εσυ τους σκοτωσες. Για τις πλυμηρες τις πυρκαγιες της πλυμηρες τις κλεψιες τον θανατο πιλοτων και παρα πολλα . θα σε εξαυλωσουμε μια για παντα καθαρμα καταστροφεα της ελλας.

    1. Αμήν και πότε αλλά αν δεν ξεπεταχτεί ένας Θοδωρής ή Γιάννης ή Γιώργης απ’το στράτευμα να ισιωσουν τα πράγματα δε βλέπω προκοπή και φως.

Comments are closed.