Όλα βαίνουν καλώς! Κοιμηθείτε ήσυχοι – Μόλις 1.173 λ@θρομετανάστες μπήκαν στη χώρα μας σε μια εβδομάδα

Κοινοποίηση:
metanastes-ok

Όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της κυβέρνησης. Εκείνοι μπορεί να ισχυρίζονται πως είμαστε ασφαλείς, αλλά τα νούμερα άλλα λένε.

Την περασμένη εβδομάδα, μόνο στα νησιά μας πέρασαν 43 βάρκες, μεταφέροντας 1.173 μετανάστες. Κατακόρυφη η αύξηση των αφίξεων τον μήνα που τελείωσε, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ εννεαμήνου.

Σύμφωνα μάλιστα, με ανακοίνωη του Λιμενικού Σώματος, 94 περιστατικά παράνομης εισόδου στη χώρα σημειώθηκαν και συνελήφθησαν 2007 αλλοδαποί και 60 διακινητές. Τα στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν και κατέσχεσαν 31 δουλεμπορικά σκάφη καθώς και τρία οχήματα που χρησιμοποιούσαν οι διακινητές. Ωστόσο, σε άλλες 16 περιπτώσεις εντοπίστηκαν 21 μετανάστες που προσπαθούσαν να διαφύγουν με τη βοήθεια δύο διακινητών και κατασχέθηκαν δύο οχήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΜΑΜΩ ΤΙΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.

  2. Ντροπή στην Ελλάδα των 300 πολιτικάντηδων που τους διευκολύνει αντί να τους εμποδίσει να εισέλθουν παράνομα στην χώρα. Να τους ξαναψηφίσετε και τους 300 για να περιμαζέψουν κι άλλους άχρηστους για full επιδότηση με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων. Από αυτά τα γενικά που μαθαίνουμε, οι Έλληνες έχουν γίνει υπηρέτες και υπάλληλοι του εκάστοτε Μητσοτάκη, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει περισσότερους από 500.000 δημοσίους υπαλλήλους. Όλες οι εργασίες των Ελλήνων με το Κράτος γίνονται ηλεκτρονικά μέσω Λογιστών, που οι ίδιοι οι Λογιστές, δεν πληρώνουν τον φόρο που τους αναλογεί διότι δεν δηλώνουν τους πελάτες τους. Δηλαδή φαίνονται ότι οι εργασίες γίνονται από τους ίδιους τους Έλληνες. Η δε Εφορία κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, και προστατεύει τους παρανομούντες Λογιστές, επειδή οι περισσότεροι Έλληνες είναι ηλεκτρονικά αναλφάβητοι και δεν θα μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους ηλεκτρονικές πράξεις. Τελικά η Ελλάδα, είναι μιά χώρα διεφθαρμένη και η διαφθορά ξεκινάει από τους 300. Βρε πως κατάντησαν την Ελλάδα! Αλλά τις προάλλες αυτοί οι πολιτικάντηδες, γιόρτασαν τα 50 χρόνια της Δημοκρατίας. Για ποιά Δημοκρατία μιλάνε αυτοί οι ανόητοι;

  3. Τοσες εκατονταδες σκαφη που κατασχονται τι γινονται? Τα ξαναεπιστρεφουν στους ιδιοκτητες τους στη Τουρκια για να κουβαλησουν κι αλλους ? Γιατι κανεις δεν κανει μια ερευνα τοσα χρονια? Ιστιοφορα,φουσκοτα 12 μετρων,αλιευτικα,εμπορικα ολα μπενουν παρανομα και κατασχονται. Τι γινονται ολα αυτα ?

  4. Έτσι και ανάψει το γλέντι εδώ, που είναι θέμα χρόνου, μόνο όσοι είναι προετοιμασμένοι θα επιβιώσουν. Οι άλλοι θα σφαχτούν από τους σκ@τόδερμους.

  5. ο κασιδιαρης ειναι ο μονος που δεν φταιει: απλως αμα εισαι ελληνας πατριωτης χωρις φασιστικες ακροτητες σε κατα ονομαζουν παλι φασιστα…Λες και οι φασιστες ειναι επικινδυνοι εν ελλαδι και εν την επικρατεια ολης της οικουμενης εδω χωρας: Γι αυτο μονο βελοπουλος για πρωτη φαση εθνικου συμφεροντος & πατριωτισμου ολων των Ελληνων:

  6. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!!!!!!!!!!

  7. ολα ειναι αποφασισμενα & φτιαχμενα οπως τα οριζουν η Ε.Ε Κι οι δικοι μας Πολιτικοι: Μην στενοχωριεστε,ομως διοτι ο λαος μιλησε στις προηγουμενες εκλογες & ορισε την ιδια κυβερνηση να κυβερνησει Εφοσον Δε ” περναμε πολυ καλα…Ουτε φτωχεια ουτε Ακριβεια Μια χαρα:: ετσι κι αλλιως 41% ΤΑΚΑΤΑ

Comments are closed.