Όλα σχεδιασμένα! Παραδοχή Μπιλ Γκέιτς: Θα σας «σφραγίζουμε» με ηλεκτρονικά τατουάζ – Θα είναι το νέο κινητό τηλέφωνο

Κοινοποίηση:
BILL-GATES-1024x722

Ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος εδώ και χρόνια «προφητεύει» τα όσα ζει η ανθρωπότητα, υποστήριξε ότι έρχεται μια νέα τεχνολογία η οποία θα αντικαταστήσει τα smartphone.

Σύμφωνα με την Marca η τεχνολογία αυτή είναι το ηλεκτρονικό τατουάζ, το οποίο θα αντικαταστήσει τα smartphones και γιατί όχι να χρησιμοποιείται ως μέσο ταυτοποίησης και συναλλαγών, «σφραγίζοντας» τους ανθρώπους.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αναφέρεται στα ηλεκτρονικά τατουάζ που ανέπτυξε η εταιρεία Chaotic Moon, μια τεχνική βασισμένη στην βιοτεχνολογία που στοχεύει να αναλύει και να συλλέγει πληροφορίες από το ανθρώπινο σώμα μέσω αυτής.

Μεταξύ των δεδομένων που θα αποθηκεύσει αυτό το τατουάζ, γίνεται αρχικά λόγος για ιατρικές και αθλητικές πληροφορίες, με τις οποίες θα είναι δυνατή η πρόληψη και ο έλεγχος ασθενειών, καθώς και η βελτίωση της σωματικής και αθλητικής απόδοσης μέσω ζωτικών σημείων.

Αν και αυτό το ηλεκτρονικό τατουάζ βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης, είναι γνωστό ότι θα εφαρμοστεί προσωρινά στο δέρμα, με μικρούς αισθητήρες και ιχνηλάτες που στέλνουν και λαμβάνουν πληροφορίες μέσω ειδικής μελάνης που μεταφέρει ηλεκτρισμό.

Ωστόσο, η αρχική εφαρμογή των ηλεκτρονικών τατουάζ δεν είναι αρκετή για τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος θέλει αυτή η φουτουριστική συσκευή να γίνει ο αντικαταστάτης των σημερινών smartphones.

Η ιδέα του Μ.Γκέιτς, που έχει ήδη παρουσιαστεί σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ, είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό τατουάζ που αναπτύχθηκε από την Chaotic Moon για να καλέσουν, να στείλουν μηνύματα ή να αναζητήσουν μια διεύθυνση.

Ο Gates και η ομάδα του αναζητούν έναν τρόπο να το φέρουν γρήγορα στις παγκόσμιες μάζες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Της μανας τ μουνι πουτανας γιε θ μας κλασεις τ αρχιδια γαμω τ αιμα σ μπάσταρδε ψυχοπαθή ,πότε ρ αλήτη δ θ τρυπηθω ,Πατρίς ,θρησκεία ,Οικογένια,ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ

  2. Θα ψοφήσεις κι εσύ…αυτό είναι το μόνο σίγουρο

  3. Οτι εχτισες και ότι χτίζεις είναι
    Πανω στην άμμο και ενα απαλό αεράκι του ΘΕΟΥ μια μέρα θα σου τα γκρεμίσει όλα ακόμη και σενα……
    .κύριε μπίλ γκέιτζ.
    Και στο τέλος του ευλογημενου σχεδίου του ΤΟΥ “ΘΕΟΥ ΜΑΣ” ΤΟΥ “ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ” Θα βρεθείς στο πυρ το εξώτερον αιωνίως και επι των αιώνων αμήν.

  4. Και εμείς θα σου σφραγίσουμε τον πάτο!!!

  5. Ένας ομοφυλόφιλος ψυχοπαθής μεγιστάνας παγκοσμιος δολοφονος ο Μπι, διάταζη ολόκληρο τον πλανητη που ξέφυγε από τον Αληθινό Τριαδικό Θεό. Συνέχισε Ηγέτη Πούτιν είσαι η μόνη μας ελπίδα…

  6. τατουαζ στον πατο σου εβραιικο σκουπιδι , πηγαινε σε καμια γωνια και ψοφα καλυτερα , απορω πως δεν σε καθαρισε κανας μ@λακ@ς αμερικλανος ακομη , μιλαμε για πολυ προβατα εκει στο αμερικα

  7. Aς είναι καλά ο Πούτιν που τους χάλασε αν όχι καθυστέρησε τα υποχθόνια σχέδιά τους! Η τελική νίκη των Ρώσων στην Ουκρανία είναι εκ των πραγμάτων καθοριστική σημασίας για την έκβαση των απάνθρωπων σχεδίων της ΝΤΠ.

  8. Ο Μπιλ Γκέιτς, είναι ένα φίδι που άρχισε να τρώει την ουρά του και μόλις καταβρόχθισε την κωλοτρυπίδα του. Καλή του όρεξη.

  9. O Φακεν Γκέιτς έχει σχέδια για όλοι την ανθρωπότητα, σήμερα το παίζει θεός αλλά δεν έχει προβλέψει τι πρόκειται να συμβεί σε αυτόν. Έρχονται τα πάνω κάτω.

  10. Ναι να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι όπως κάναμε το εμβόλιο θα βάλουμε και αυτή τη μ******
    Θα τρέξουμε κατευθείαν επειδή το λες εσύ να κάνουμε αυτό το tattoo.Θα σε γράψουμε όπως και με τα εμβόλια στον π***** μας και τελειώνει η ιστορία

  11. Η ενεργειακή φτώχεια που έρχεται είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτή. Το έχει ανακοινώσει ο Bill.

  12. Οπωσδήποτε. Ειδικά οι αρνητές του εμβολιασμού θα σου κάτσουμε.

  13. Ο βρωμιάρης γι αυτό τις προάλλες έλεγε ερχεται ένας πανίσχυρος ιός που η κορώνα δεν είναι τίποτα προστασία του αλλά ο μεγάλος ηγέτης πούτιν τους χάλασε τα σχέδια

  14. Τεχνολογία του έξω από δω. Δεν εφευρίσκουν τίποτα μόνοι τους. Όλα τους δίνονται.

  15. “ΘΑ ΜΑΣ ΑΕΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ..ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ”!!!

Comments are closed.