Όλες οι καταγγελίες σας λίγο πριν ανοίξει η κάλπη – Τα μηνύματα αγανάκτησης που μας στείλατε -ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κοινοποίηση:
download (22)

Οι καταγγελίες σας…

Τους δώσανε φακελάκι έτοιμο

1.“Στέφανε καλημέρα θέλω να κάνω μία καταγγελία το όνομά μου είναι Νίκος κλ. από Ζάκυνθο μόνιμος κάτοικος Αμερικής στο Σικάγο τα τελευταία 16- 17 χρόνια και έτυχε ο Θεός να με έχει εδώ για να ψηφίσω σήμερα ανεβαίνω στο χωριό να πάρω τη μάνα μου (94 χρόνων) και τον αδερφό μου (με ειδικές ανάγκες) για να ψηφίσουμε στο σχολείο του χωριού και μου είπαν ότι πήγαν τους πήρανε οι κοπέλες.. που είναι στο ( βοήθεια στο σπίτι) από το δήμο τους πήγανε στο εκλογικό κέντρο τους δώσαν το φακελάκι έτοιμο χωρίς να ξέρουν χωρίς να έχουν ιδέα τι έχει μέσα και ψηφίσανε αυτό είναι ανεπίτρεπτο θα τα κάνω λίμπα. Θα προσπαθήσω να τραβήξω κανένα βίντεο και ότι είναι θα σας στείλω τους κερατάδες.”

Άφαντη η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον ΜΑΣΟΥΤΗ στα Γιαννιτσά

2. Καλησπέρα,. Σε έναν μασούτη που βρίσκεται στα Γιαννιτσά στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου,

ήταν γεμάτο το ράφι με εφημερίδες αλλά δεν είχε πουθενά τη δική σας.

Πήγα μια φορά το πρωί και τότε είχε μόνο τις χθεσινές (όχι το μακελειό)
και μετά ξαναπήγα το μεσημέρι. Το μεσημέρι είχαν γεμίσει τα ράφια με
εφημερίδες αλλά πουθενά τη δική σας. Επίσης δεν είχαν πουθενά και το
περιοδικό σας. Το τηλέφωνό τους είναι……”

Άφαντη η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και από κεντρικά σημεία της Λιβαδειάς

3 .Πόλη: Λιβαδειά (Βοιωτίας)
Ημερομηνία συμβάντων: σήμερα, 23.6.2023 πριν το μεσημέρι
Αφορά 2 περίπιτερα
Στο περίπτερο 1, ο τύπος που ήταν μέσα (δεν ξέρω αν είναι απλός πωλητής ή και ιδιοκτήτης) είπε στην φίλη που ζήτησε το Μακελειό “αυτή είναι χουντική εφημερίδα – δεν φέρνω χουντικές εφημερίδες” (βέβαια μέχρι πριν κάποιες μέρες μια χαρά την έφερνε…)
Στο περίπτερο 2, ο τύπος που ήταν μέσα (δεν ξέρω αν είναι απλός πωλητής ή και ιδιοκτήτης) είπε στην ίδια φίλη που ζήτησε και εκεί το Μακελειό “δεν φέρνω πλέον ΑΥΤΗ την εφημερίδα”.

Έχουν οι ιδιοκτήτες /πωλητές περιπτέρων δικαίωμα/αρμοδιότητα να αποφασίζουν ποιες εφημερίδες θα “φέρνουν” και ποιες όχι?? Γιατί δικαίωμα/αρμοδιότητα να αποφασίσουν ΑΥΤΟΙ ποια εφημερίδα θα διαβάζουμε ΕΜΕΙΣ σίγουρα ΔΕΝ έχουν…

Ευχαριστώ”

ΚΑΤΑΝΤΙΑ

4.”Φάκελος με ψηφοδέλτια του περίφημου Οζγκιούν, που μοιράστηκε αυτές τις μέρες στην πόλη της Κομοτηνής. Όπως βλέπετε, δεν είχαν την τσίπα να γράψουν ούτε μια λέξη στα ελληνικά. Συγχαρητήρια στο ΣΥΡΙΖΑ.

Καταγραφή

 

Προς υπεράσπισή του πάντως, δεν γνωρίζω σε τι γλώσσα έχουν κυκλοφορήσει οι αντίστοιχοι φάκελοι των μειονοτικών υποψηφίων των άλλων κομμάτων. Πάντως, είναι μια καλή ευκαιρία να αναδείξετε το θέμα, μπας και συνεννοηθούν επιτέλους όλα τα κόμματα και σταματήσουν αυτήν την τακτική εθνικής μειοδοσίας, τοποθετώντας στους συνδυασμούς τους υποψήφιους που μιλάνε για “τουρκική μειονότητα”, “δυτική Θράκη” κλπ.
Δεν ντρέπονται καθόλου εδώ και τόσα χρόνια να ξεπουλάνε τα ιδανικά της χώρας για λίγες ψήφους ;

Με εκτίμηση,
Βασίλης Γκοσίδης”

Στείλτε μας και εσείς τη δική σας καταγγελία στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας και στο μαιλ της εφημερίδος μας, καθώς και στα social media του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: