Όλοι μιλάνε για τον Κυριάκο Βελόπουλο είπε λόγια για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ που κανένας άλλος δεν τολμάει να πει

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Κυριάκος Βελόπουλος για την απόπειρα δολοφονίας του Τράμπ: «Το “σύστημα” που σέρνει την ανθρωπότητα σε πόλεμο, φτώχεια και εξαθλίωση, θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία»

Η δολοφονική επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύει ότι το «σύστημα» που σέρνει την ανθρωπότητα σε πόλεμο, φτώχεια και εξαθλίωση, θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία. Από τις ΗΠΑ, εώς την Ελλάδα” αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αναφορικά με την απόπειρα δολοφονίας στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Είναι στα χέρια των λαών να μην υποκύψουν στην καθεστωτική προπαγάνδα και να δώσουν στις κάλπες ένα ηχηρό μήνυμα που θα στείλει τους πολεμοκάπηλους όχι απλά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά στο εδώλιο του κατηγορούμενου“, τονίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Δείτε την ανάρτηση του:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ως βουλευτής του ΛάΟΣ το 2010 είχε υπερψηφίσει τα μνημόνια για την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ

  2. Οι πολεμοκαλπηλοι θα τα βρουν και απο την Ρωσια και απο εμας, τους πολιτες των χωρων εμπλεξαν σε αυτον τον πολεμο. Ακους ΚυριαΚουλα;

  3. ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Κ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΠΑΙΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝΤΟΡΑ Κ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗΣΣΣΣ .ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ Κ ΕΚΑΝΜΕ ΕΧΘΡΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ,ΤΡΩΕΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΑΝΤΡΙΔΡΑ, ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΡΑΜΑ Κ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ,ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ .ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.Κ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΕ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΦΙΤΣΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ,ΟΡΜΠΑΝ ΕΠΙΣΗΣ,ΤΩΡΑ ΤΡΑΜΠ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟΥΣ ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ ΑΝΤΩΝΗΔΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

  4. Εντάξει για τον Τραμπ. Αλλά να μιλάς για πατριώτη Καραμανλή δεν μου πολυαρέσει.

  5. Πιστεύω μετά από αυτό που συνέβη ο κόσμος που απέχει από τις αμερικάνικες εκλογές θα πάει να ψηφίσει. Και όχι απλά πρέπει να πάει είναι υποχρεωμένος . Μιας και τα δινα αυτής της γης ξεκινάνε από αυτό οικονομικό κατασκεύασμα που λέγεται Αμερική.Φτανει με τους τρυπιους…..

  6. Ομπάμα, Φον ντε λαιεν Μακρόν και Κούλης κάνανε πανομοιότυπη δήλωση. Κάθε μέρα που περνάει γίνεται πιο ξεκάθαρο ποιοι υπηρετούν τους νεοταξίτες.

Comments are closed.