Όλοι στα ριάλιτι να βγει κανά μεροκάματο! Μαύρα μεσάνυχτα αναχώρησαν για τον Άγιο Δομήνικο οι Survivors! Εικόνες από το αεροδρόμιο…

Κοινοποίηση:
1111

Οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο επόμενο Survivor, αναχώρησαν χθες αργά το βράδυ με ιδιωτικό τζετ για τον Άγιο Δομήνικο, όπου και θα παραμείνουν.
Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» αναχώρησαν χθες το βράδυ προκειμένου να πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης που θα παρουσιάζει πλέον ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πολυ σοβαρός άνθρωπος ο νέος παρουσιαστής
    Καληνύχτα

  2. Ολικο λοκνταουν σε ορισμενες περιοχες , φοβασαι να πας μια βολτα που μας εχουν οι μαλακες στο υπουργειο κλειδωμενους για να μην φαμε κανα προστιμο επειδη ο αστυνομικος ξυπνησε στραβα και ολοι στα καναλια αλωνιζουν! Στο big brother ενας χαμος , στα προγραμματα συνεχεια καλεσμενοι, η ζωη στα καναλια ειναι οπως πριν και εμεις αναρωτιομαστε αν μπορουμε να παμε βολτα στον δημο που βρισκομαστε αλλα πιο μακρια απο το σπιτι μας. Και παντα με το φιμωτρο! Ουτε λιγο οξυγονο αυτο το μαυρο το καρκινογονο απο τις εξατμισεις της Αθηνας δεν μπορουμε να παρουμε! Αυτοι γιατι δεν κρατανε 2 μετρα αποσταση και οι εκπομπες δεν εχουν κοπει; Γιατι ο κοσμος ειναι ηλιθιος γι αυτο!

Comments are closed.