Όλο το Twitter συζητά και συμπονά την Κατερίνα Καραβάτου: «Προσπαθεί να κατανοήσει την παράνοια, φρικάρει κάθε πέντε νανοσεκόντ με αυτά που ακούει και βλέπει»

Κοινοποίηση:
karavatou_power_twitter

Το Power of Love έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και, φυσικά, έχει κερδίσει μια θέση στην καθημερινή μας ενασχόληση, με τα… μαργαριτάρια που ακούγονται στο ριάλιτι του έρωτα να είναι τέτοια, που δεν μπορείς να τα αφήσεις να περάσουν απρατήρητα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα, που συζητώνται, είναι φυσικά και η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ανέλαβε αυτό το ιδιαίτερο πρότζεκτ στον ΣΚΑΪ. Προ ετών, βέβαια, η Μαρία Μπακοδήμου είχε κάνει εξαιρετική δουλειά ως οικοδέσποινα, όμως και η Καραβάτου δείχνει να ανταποκρίνεται πολύ καλά στο δικό της ρόλο.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την παρουσίαση του Power of Love από την Κατερίνα Καραβάτου

Οι χρήστες στο Twitter, που παρακολουθούν το Power of Love, δε θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην Κατερίνα Καραβάτου. Οι περισσότεροι την αντιμετωπίζουν… με συμπάθεια και συμπόνοια, εξαιτίας όσων ακούει κάθε φορά, εστιάζοντας στις αντιδράσεις της, που είναι πραγματικά επικές.

 Αρκετοί είναι κι εκείνοι, βέβαια, που θεωρούν πως θα έπρεπε να είναι πιο παρεμβατική, ενώ φυσικά κάνουν και τη σύγκριση με την Μπακοδήμου. Η Κατερίνα Καραβάτου, πάντως, έχει αποσπάσει κατά κύριο λόγο θετικά σχόλια, ως… κουράγιο για αυτό που αντιμετωπίζει.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: