Όργιο φημών για τον αρχηγό των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων Herzi Halevi: «Τραυματίστηκε ή σκοτώθηκε από επίθεση της Χεζμπολάχ»

Κοινοποίηση:
poli simantiko

Κατακλύζουν το διαδίκτυο ανεπιβεβαίωτες φήμες περί σοβαρού τραυματισμού ενδεχομένως και θανάσιμου, του αρχηγού των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στρατηγού Herzi Halevi.

Σύμφωνα με αυτές ο Ισραηλινός ανώτατος στρατιωτικός βρισκόταν σε συγκέντρωση με στρατιώτες στην πόλη Μπινγιαμίνα στο βόρειο Ισραήλ, στο στρατόπεδο της Ταξιαρχίας  Golani όταν η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε εκεί τρία drones.

 Οι Αρχές αναφέρουν ότι τουλάχιστον 67 στρατιώτες έχουν τραυματιστεί με πολλούς εξ αυτών να βρισκόσουνα σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρεται πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά ενώ άλλοι τέσσερις είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τουλάχιστον 14 έχουν τραύματα που χρειάζονται φροντίδα και οι υπόλοιποι έχουν ελαφρύτερα τραύματα.

Στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν και φήμες ότι υπάρχουν και νεκροί. Φωτογραφίες δείχνουν ότι χτυπήθηκε αίθουσα όπου ήταν συγκεντρωμένο πλήθος ανθρώπων.

Το ισραηλινό Κανάλι 12 ανέφερε ότι η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε τρία drone κατά του Ισραήλ. Δύο καταρρίφθηκαν ανοιχτά της Χάιφα, αλλά το τρίτο χτύπησε στην Μπινγιαμίνα.

Ακόμη πάντως δεν υπάρχει κάτι το επίσημο πέρα από πληροφορίες και φήμες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response