Όταν η Κάμαλα Χάρις προσπαθεί να γίνει pop… star: Η απάντηση της στον Τραμπ

Κοινοποίηση:
harris-trump

Η προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις, αντιπροεδρικής υποψηφίας των Δημοκρατικών, έχει αναδείξει μια ενδιαφέρουσα στρατηγική επικοινωνίας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Η καμπάνια αυτή εκμεταλλεύτηκε μια δήλωση του πρώην προεδρικού υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος φέρεται να είπε «Μισώ την Τέιλορ!», για να δημιουργήσει ένα χιουμοριστικό και ταυτόχρονα κριτικό περιεχόμενο.

 

Η αντίκρουση της καμπάνιας Χάρις περιλάμβανε 28 τίτλους τραγουδιών και στίχους από τη δημοφιλή τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ. Αυτή η προσέγγιση δεν είναι τυχαία, καθώς η Σουίφτ έχει μεγάλη απήχηση σε νεότερες ηλικίες και οι θαυμαστές της είναι συχνά ενεργοί ψηφοφόροι. Με τον τίτλο «Η κακή εβδομάδα του Τραμπ (Taylor’s Version)», η καμπάνια επιχείρησε να συνδυάσει την πολιτική με τη δημοφιλή κουλτούρα, προσελκύοντας έτσι την προσοχή του κοινού.

Η ανακοίνωση γράφει: «Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι είναι ασφαλές (αναφορά στο κομμάτι Safe and Sound) να πούμε ότι η εβδομάδα του Ντόναλντ Τραμπ τον έχει ρίξει στα πατώματα (Down Bad). Ο κύριος Not-at-all-Fine (μετατροπή του τίτλου του κομματιού Mr. Perfectly Fine) πέρασε αυτή την εβδομάδα δουλεύοντας τα συναισθήματά του, κλαψουρίζοντας για τα προβλήματα σαμπάνιας (Champagne Problems)…».

Συνεχίζει σε αυτό το πνεύμα, καθώς περιλαμβάνει πολλές αναφορές που είναι άμεσα αναγνωρίσιμες τους φανς της τραγουδίστριας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response