“Όταν κάθετε κοντά σε γκέι φοβάται να μην κολλήσει AIDS” – Ποιοι και γιατί πολεμούν τον Μελ Γκίμπσον

Κοινοποίηση:
1

Ο Μελ Γκίμπσον εκτός από πολέμιος της ΝΤΠ είναι και Χριστιανός και αυτό ενοχλεί πολύ το Εβραιοκρατούμενο Χόλιγουντ. Τον χτυπούν σε κάθε ευκαιρία. Και ακόμη και να συμβάινει αυτό, άδικο έχει; Τα ποσοστά του ιου του HIV είναι πολύ υψηλά για τους ομοφυλόφυλους άνδρες.

Την καταγγελία έκανε η Γουινόνα Ράιντερ – «Ψέματα» απαντούν συνεργάτες του διάσημου ηθοποιού


Σε απίστευτες καταγγελίες για τον Μελ Γκίμπσον προχώρησε η Γουινόνα Ράιντερ μιλώντας στους Sunday Times.

Σύμφωνα με την ίδια ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης προχώρησε σε αντισημιτικά σχόλια σε βάρος της σε πάρτι στο οποίο βρέθηκαν μαζί το 1995.

«Όταν ήρθε στην κουβέντα το θέμα της πίστης μου ο Μελ με ρώτησε “δεν είσαι oven dodger, είσαι;”» χρησιμοποιώντας μια έκφραση που χρησιμοποιείται με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο σκότωναν τους Εβραίους στο Ολοκαύτωμα.

Η 48χρονη ηθοποιός υποστήριξε, επίσης, ότι στο ίδιο πάρτι όταν ο «Μπρέιβχαρτ» κατάλαβε ότι ο φίλος της Ράιντερ ήταν γκέι τη ρώτησε «περίμενε, αυτό σημαίνει ότι θα κολλήσω AIDS;».

Εκπρόσωποι του 64χρονου Γκίμπσον αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βάρος του υποστηρίζοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που λέει τα ίδια ψέματα η Ράιντερ.

Όπως ξεκαθάρισαν, μάλιστα, ο Μελ Γκίμπσον «δεν ζήτησε συγγνώμη τότε, δεν θα το κάνει και τώρα για τα ψέματα που λέει η ίδια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ναι και ποια μιλάει τωρα. Μια κλεπτομανής που εχει παει αρκετές φορές φυλακή μια που η κόκα ειναι συνέχεια στην τσάντα της και ένα τελείως άσχετη Καναδέζα ηθοποιός. Μια άσχημη λεσβία που φυλάει κατουρημένες ποδιτσες Εβραίων…

Comments are closed.