Όταν ο Αταμάν «επικροτούσε» την δολοφονία του Μάρκο Ίβκοβιτς από τους οπαδούς της Γαλατά!

Κοινοποίηση:
sxedio___2024_09_17t180507.550

Η παραδοχή του Εργκίν Αταμάν σχετικά με τον λόγο της αποβολής του από το χθεσινό ματς των Πρασίνων με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους Τούρκους στα social media και όπως φαίνεται δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Ο Τουρκός προπονητής έχει προκαλέσει στο παρελθόν και έχει αποθεωθεί από τους συμπατριώτες του.

Αξίζει να θυμηθούμε ένα δυσάρεστο γεγονός, στο οποίο ο Αταμάν μέσω των δηλώσεων απέδειξε πόσο επικίνδυνος πατριώτης για την χώρα του είναι όταν ανοίγει το στόμα του.

Ήταν 21 Νοεμβρίου του 2014, όταν περίπου 400 φίλοι του Ερυθρού Αστέρα ταξίδεψαν από την Σερβία στην Τουρκία για να βοηθήσουν με την φωνή τους την αγαπημένη τους ομάδα να πάρει την νίκη κόντρα στην Γαλατασαράι. Όλα ξεκίνησαν την στιγμή που οι «delije» βρέθηκαν στην είσοδο του γηπέδου και έμειναν εκεί καθώς η ασφάλεια δεν τους άφηνε να μπουν στο γήπεδο αλλάζοντας έτσι την συμφωνία που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ξεκίνησαν τα επεισόδια, με τους Τούρκους οπαδούς να φωνάζουν ρυθμικά «Κόσοβο, Κόσοβο», και να προσπαθούν να την «πέσουν» στους Σέρβους. Η Αστυνομία προσπάθησε να σταματήσει την εμπλοκή οπαδών έξω από το γήπεδο κάνοντας χρήση δακρυγόνων. Ωστόσο, ήταν πολύ αργά.

Ένας φίλος του Ερυθρού Αστέρα πέφτει στο έδαφος μετά από αλλεπάλληλες μαχαιριές στο σώμα του από οπαδό της Γαλατασαράι έξω ακριβώς από το γήπεδο. Οι γιατροί προσπαθούν να τον κρατήσουν στην ζωή τις επόμενες ώρες αλλά ο Μάρκο Ίβκοβιτς έχει υποστεί βαριά τραύματα και υποκύπτει. Ο 25χρονος Μάρκο Ίβκοβιτς έχασε την ζωή του στα επεισόδια που έγιναν έξω από το Αμπντί Ιπεχτσί.

Για το εν λόγω περιστατικό είχε μιλήσει ο τωρινός προπονητής του ΠΑΟ και τότε της Γαλατασαράϊ, προκαλώντας τον Ερυθρό Αστέρα. «Ήρθαν τρομοκράτες χωρίς εισιτήριο και επιτέθηκαν στο έθνος μας, η Ευρωλίγκα πρέπει να τους τιμωρήσει!», είχε πει μεταξύ άλλων.

Μάλιστα και μέσω του twitter τότε, ο Αταμάν ξεκαθάρισε πως όταν αποκάλεσε τους 300 οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα «τρομοκράτες» στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι, δεν γνώριζε για τον θάνατο του 25χρονου. Ουσιαστικά, όμως, δεν μπήκε καν στην διαδικασία να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε και γενικά είναι κοινό μυστικό πως όποτε ανοίγει το στόμα του ο συγκεκριμένος άνθρωπος υπάρχει… υψηλή επικινδυνότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. γραικυλοι,,,,γιατι σας ξενιζει που καποιος υποστηριζει με παθος το εθνος του? Μακαρι να καναμε και εμεις το ιδιο…αλα εδω αυτους τους αποκαλειτε Εθνίκια, ναζι, φασιστες κλπ.
    Οσο για το οτι ο παναθηναικος προσελαβε τουρκους,,,να μην ξεχναμε τον ολυμπιακο που ειχε προπονητη Αλβανο και παικτη Αλβανο ο οποιος οταν σκοραριζε,,,εκανε μεσα στο καραισκακη με τα χερια του το σημα της μεγαλης Αλβανιας,

  2. Και ο άλλος βρωμότουρκος Σεντι Οσμάν, επικροτούσε τη γενοκτονά των Ποντίων σε ανάρτησή του, να τον χαίρονται οι βάζελοι!

  3. Ρε δεν μας χεζετε με το σαπιοκοιλια κωλοτουρκο! Να τον χαιρεται ο Γιαννακοπουλος και το πρεζοσυναφι του! Εδω ειναι Ελλαδα!

Leave a Response