Όταν ο Σπανούλης «τελείωσε» τους Κροάτες και το έβαλε από το… σπίτι του [BINTEO]

Κοινοποίηση:
DDHFD

Η Εθνική μας ομάδα ήταν καταιγιστική απέναντι στη Σλοβενία του Λούκα Ντίντσιτς και με μία εκπληκτική εμφάνιση πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατία με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχοντας συνεχόμενες καλές εμφανίσεις με τον Βασίλη Σπανούλη στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ένα μόλις βήμα μακριά από την πρόκριση στην Ολυμπιάδα για πρώτη φορά από το 2008 και το Πεκίνο, με τους Κροάτες να αποτελούν το τελευταίο εμπόδιο.

Η «γαλανόλευκη» έχει αποδείξει πως είναι το μεγάλο φαβορί και πως έχει τον τρόπο να πάρει τη νίκη, σε μια «κλασική» μονομαχία, μιας και ουκ ολίγες φορές οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες σε Προολυμπιακά, Eurobasket ή Παγκόσμια Κύπελλα.

Μια τέτοια κλασική «μάχη» ανάμεσα στους δύο είναι ίσως η πρώτη που έρχεται στο μυαλό όλων όταν ακούν Ελλάδα-Κροατία.

Στο παιχνίδι της δεύτερης φάσης για το Eurobasket του 2007, ο Βασίλης Σπανούλης, φορώντας τότε τη φανέλα με το εθνόσημο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με το τρίποντο που πέτυχε από το σπίτι του στο τέλος της αναμέτρησης.

Ο «Kill Bill» με 7 δευτερόλεπτα να απομένουν διέσχισε όλο το γήπεδο, έστειλε στα… αποδυτήρια τον Ζόραν Πλάνινιτς και σκόραρε για τρεις δίνοντας τη νίκη στην Ελλάδα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: