ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ! ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΜΕ ΓΑΖΕΣ

Κοινοποίηση:
dolofonia-kyriaki

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής τα ξημερώματα. Ο δράστης που βρισκόταν στην απομόνωση στις φυλακές Κορυδαλλού επιχείρησε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας τις γάζες με τις οποίες ήταν τυλιγμένο το τραύμα του από τον αυτοτραυματισμό του μετά το τραγικό συμβάν.

Σύμφωνα με το Open, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 00:30. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Σε δύο περίπου ώρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί του νοσοκομείου θα επιχειρήσουν να τον υποβάλουν σε αξονική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν προκληθεί βλάβες στον εγκέφαλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης προσπάθησε να κρεμαστεί με γάζες.

Ο Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ Νίκος Ρήγας, ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου, η ψυχολόγος MSc Βέρα Αθανασίου, ο Γιάννης Τοπαλούδης αλλά και η σύζυγός του Κούλα Αρμουτίδου, μίλησαν στην εκπομπή για τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους και για τα λάθη στο Α.Τ.

Δημογλίδου: «Όταν πρόκειται να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει πρωτόκολλο»
«Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις», επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αναφορικά με τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Ειδικότερα η Κωνσταντίνα Δημογλίδου είπε «δεν μιλάμε για λάθη που οφείλονται σε υποστελέχωση, καθώς είδατε πόσες περιπολίες έφθασαν μετά το τραγικό συμβάν. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή αστυνομεύεται πολύ καλά. Γενικότερα η δυτική Αττική αστυνομεύεται καλά γιατί υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις γιατί δεν έπραξαν σύμφωνα με αυτά που έχουν διδαχθεί. Στην συγκεκριμένη διαδικασία υπήρχαν πολλά λάθη από την αρχή μέχρι το τέλος».
Αμέσως μετά τόνισε πως «όταν πρόκειται να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει πρωτόκολλο».

Υπενθυμίζεται ότι ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Ψυχρός, κυνικός, απαθής, αμετανόητος επικαλέστηκε κενό μνήμης και ψυχιατρικά προβλήματα, ζητώντας το ακαταλόγιστο.

Στους γιατρούς του νοσοκομείου, ωστόσο, όταν μεταφέρθηκε μετά τον αυτοτραυματισμό του είχε πει «ότι σκότωσε την Κυριακή γιατί την ήθελε μόνο δική του». Ενώπιον της ανακρίτριας επικαλέστηκε μια σειρά από ψυχιατρικά προβλήματα, που όπως είπε, δεν του επιτρέπουν να θυμηθεί τα όσα έκανε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Να τον κρεμάσετε απ τα άντερα του..ακουτε εσείς οι ισοβιτες εκεί στον κορυδαλλο??? Είναι λαϊκή απαίτηση..κρεμαστε αλλά πριν ανοίξτε του την τρύπα φυλακοβια..ξερετε εσείς..μην αργείτε άλλο..σωφρονιστικοι αφήστε κάνα δυο πόρτες ανοιχτές..ξερετε εσείς..δεν αξίζει να αναπνέει κ να τον πληρώνουμε όλοι μας τσάμπα αυτό το σκουπιδι της κοινωνίας..τελειωνετεεεε..καθαριστε τον

  2. Ειχε βαψει και το μαλλι καταξανθο ο χαμενος με μαυρο μουστακι… αλλα αυτος της αρεσε ηθελεστα και παθεστα λεγανε οι παλιοι…

  3. Συνήθως νάρκισσοι και εγωιστές όπως αυτός δεν αυτοκτονούν. Μάλλον τον αυτοκτόνησαν φρουροί και άλλοι ποινικοί. Θυμίζει υπόθεση Επσταιν που “κρεμάστηκε” στο κελί. Όπως να έχει στη περίπτωση του έπρεπε να επιβληθεί θανατική ποινή.

  4. Στον αγύριστο!!!!! Όσο ζει είναι επικίνδυνος να πάρει κι άλλη ψυχή!!!!!!

  5. Ποιος δικηγόρος τον δασκαλεψε; στα τσακιδια το ρεμάλι

  6. Με γαζες προσπαθησε να αυτοκτονησει μεσα στο κελι της απομονωσης…χααχαχαχαχα
    δεν λετε καλυτερα οτι οι βαρυποινητες που κανουν κουμαντο στις φυλακες μολις τον εφεραν εκει ηταν θεμα χρονου να του την στεισουν με κρεμαλα – ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ- αυτο το σκουπιδι επρεπε να το πατησουν σαν κατσαριδα …εχει και συνεχεια θα φαει καλα οπου και να παει

  7. Ετοιμασου να κανεις ρε κ@ργιωλη το ραπανακι !!!! Μεσα εισαι τελειωμενος σκουπιδι !!!!

  8. Μπλοφάρει, όταν του δωθεί η πρώτη ευκαιρία θα πετάξει το πουλάκι. Όποιος έχει ψυχή να αυτοκτονήσει δεν καταλήγει σε απόπειρα. Η ιστορία μας το διδάσκει

  9. Σχεδίασες και εκτέλεσες φόνο; πρέπει να τιμωρηθείς με το ίδιο νόμισμα. Σκοτώνεις ; Πεθαίνεις.

  10. ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ…ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟΣΟ ΚΡΕΑΣ

  11. Την σκότωσε απο πάθος, απο ζήλια, και θέλισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Πρέπει να του κάνουν αυτή τη χάρη αφού προηγουμένος του πάρουν όλα τα ζωτικά όργανα, καρδιά, νεφρά, συκώτι, κ.λ.π. και να τα δώσουν σε ασθενείς, αντί να τον σώσουν για να τον τραβούν στα δηκαστήρια και στις φυλακές όπου και πάλι θα θέλει να αυτοκτονήσει ή αν δεν θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, τόσο το χειρότερο, θα πρέπει να τον φρουρούν και να τον ταιζουν.

    1. Ποια όργανα βρε ηλίθιε Μανιάτη; πρεζόνι ηρωινομανης είναι. Όλα κατεστραμμένα

  12. Με τους διαφορους εισαγγελεις που κανουνε τηλεδικες στης τηλεορασης βεβαια φτασαμε ως εκει
    ασχοληθειτε με το survivor και αφηστε αυτες της υποθεσεις υπαρχουνε δικαστηρια για αυτη την δουλεια.
    Σε αυτη την χωρα για ολα φταιει η αστυνομια ελεος.

  13. Το να βγαλει κανεις την πριζα ειναι οδος διαφυγης για αυτον, καταλαβαινω και συμφωνω οτι δεν του αξιζει να ζει, ομως γιατι να τη σκαπουλαρει με αυτον τον τροπο χωρις να πληρωσει για αυτο που εκανε?

    1. Γιατι ζει στην ελλαδα και δεν θα πληρωσει τιποτα γιατι σε 6 μηνες με την1η αδεια που θα του δωσουν θα πινει καφε στην γλυφαδα και θα σας χλευαζει!

  14. Κακο ψόφο..βγαλτε την πρίζα τωραααα..σιγα μη ταΐζουμε ένα τέτοιο υποκείμενο κιόλας..κ με το που βγει να κάνει ακριβώς το ίδιο..γτ αυτό θα κάνει..βγαλτε τη πρίζα λέμε είναι λαϊκή απαίτηση κ απονομή δικαιοσύνης σ ένα ύπουλο φίδι που πισώπλατα έκανε ότι έκανε..ο γυναικωτος που το έπαιζε κ άντρας..κατι τέτοιοι είναι υπαιτιοι που οι γυναίκες είναι με το δίκιο τους καχύποπτες πλέον κ εμείς με τσόντες κ αυτές με δονητες

  15. Μια διασωλήνωση στο κώλο είναι αυτό που χρειάζεται το απολειφάδι

  16. Εχανε τη βολεψια του ο ψυχακιας δολοφονος απ’οτι φαινεται,οταν του εδωσε ποδι η μακαριτισσα και προεβη στο φονο! Απ’τη φωτο βλεπουμε οτι η μακαριτισσα ειχε και αμαξι , αφου εμφανιζεται στη θεση της οδηγου και ο κολαουζος διπλα της,Την ειχε φουσκωσει κιολας ο παλιανθρωπος γιατι απ οτι φαινεται ηθελε να την “δεσει’ με ενα παιδι και να την εχει στη συνεχεια υποχειριο της

  17. Στα Τσακίδια… βγάλτε τη πρίζα να τελειώσει τό κοπρόσκυλο…

  18. ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΟΙ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ……!!!!!
    ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!!!!! ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ-ΛΟΑΤΚΙ-ΤΟΞΟΥ !!!! ΧΑΟΧΑΟΧΟΑΧΟΑΧΟ
    ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΣΩΝΑΡΙΑ ? ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΓΑΜΙΔΙΑ!

  19. Από Ιατρικής πλευράς απαιτείται να εξεταστεί από Νευρολόγο / Ψυχίατρο / Μποξέρ !

Comments are closed.