ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 53ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ – ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΤΗΝ 18ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ – ΠΩΣ ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΚΑΒΓΑΣ

Κοινοποίηση:
3243229809a54af4adb22947115ce746

Ένα άγριο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου άντρα από τσεκούρι, σημειώθηκε στην περιοχή της Κασσάνδρας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες , όλα έγιναν περίπου στις 10 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20/10) όταν δύο αδέλφια με καταγωγή από την Αλβανία, ηλικίας 27 και 47 ετών, πήγαν έξω από το σπίτι του 53χρονου θύματος και ξεκίνησαν ένα άγριο επεισόδιο μαζί του, με τον γιο του 24 ετών και με την 18χρονη κόρη του.

Κάποια στιγμή ο 27χρονος μαχαίρωσε τον 24χρονο και έσπρωξε την νεαρή κοπέλα με την οποία φέρεται να είχαν προσωπικές σχέσεις, ενώ ο αδελφός του χτύπησε με τσεκούρι στο στήθος και τον θώρακα τον 53χρονο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Όταν ο άτυχος 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας ήταν ήδη αργά και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα δύο αδέλφια, 27 και 47 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της επόμενης ημέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου. Εκείνος με τη σειρά του τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Οι αλβανοι πολέμησαν την Ελλάδα στο πλευρό του Χίτλερ καί είχαμε εμπόλεμη κατάσταση που την σταμάτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου.Οταν κάποιοι δεν τούς θέλαμε και μιλούσαμε πρίν 25 χρόνια μας λέγανε ρατσιστές και φασίστες καί ολη η Ελλάδα χορευε στα μπουζούκια καί λέγαν κρίμα είναι τα παιδιά οι αλβανοι.Οταν θέλουν κάποιοι 30 χρόνια να ξυπνήσουν κάτι δεν πάει καλά.Τωρα εμείς απλώς γελάμε καί τά ξύνουμε μαυτα που γίνονται

  2. Θέλετε σχέσεις με αλβανούς και Πακιστανούς βρωμιαρες γιατί οι Έλληνες είναι καλά παιδιά εσείς θέλετε κακά παιδιά πάρτε λοιπόν να έχετε βρωμιαρες καλύτερα μόνος και Έλληνας σαπιες γ@μω τον φεμινισμο σας και τον ψευτορατσισμο σας ενώ έχετε γίνει ρατσιστριες με την ίδια σας την Πατρίδα βρωμιαρες νεοταξικα σκουπίδια γ@μω το νάτο και την Ευρώπη σας

  3. Βλέπω στα σχόλια όλοι λένε μόνο για τον Σαμαρά που όντως το μουνοπ@νο άνοιξε το 1992 τα, σύνορα για τους τηγανοκεφαλους. Αλλά κανείς δεν λέει ότι και όλοι οι υπόλοιποι επίσης ανοιχτά τα άφησαν κάνεις δεν τα ξαναεκλεισε μέχρι σήμερα. Φυσικά δεν μπήκαν όλοι οι Τηγανοκεφαλοι κατσαπλιαδες το 1992 έρχονται χωρίς σταματημό απο τότε. Αφού είναι μπουρδελα το Ελλαδισταν και κυριολεκτικά κάνουν ότι γουστάρουν. Βέβαια τώρα είναι αργά αφού μας κουβάλησαν (η γεννήθηκαν και εδώ) και τα παιδιά τους. Και τους δίνουμε για πλάκα μέχρι και την ιθαγένεια.

  4. Α ώστε η νεαρά…. Ελλεϊνιδα φέρεται να είχε προσωπικές σχέσεις με τον Αλβανό!
    18 είναι σήμερα , Ποίος ξέρει από ποτέ την γλεντούσε ο Αλβανός? Απ’ τα 15 της?
    Εμ τότε, για εμένα ΟΥΔΕΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΥΕΡΑ ΤΗΣ ( που πιθανότατα να ενέκρινε να πηδάει την κόρη του ένας Αλβανός) και για τον αδελφό της.

  5. 27 σχόλια όταν οι δράστες είναι αλλοδαποί, μονοψήφιος αριθμός σχολίων όταν οι δράστες είναι ημεδαποί, δέν πιστεύω νά είναι δικαστικός κανένας από αυτούς που σχολιάζουν…

  6. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΧΟΡΤΑΣΑΝΑΙ ΨΩΜΑΚΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ…..ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΟΙ……ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ….

  7. Κάντε σχέσεις με αλβανούς και θα φάτε καλά απο τα σόγια τους.

  8. με τσεκουρια οτι κανανε οι ΕΑΜΟΒΟΥΡΓΑΡΟΙ & ΑΛΒΑΝΟΙ στο συμμοριτοπολεμο
    ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ – ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ

  9. Να είναι καλά ο ψευτοπατριώτης λαμόγιο Σαμαράς που τους κουβαλήσει.
    Οι νουδούλοι όταν μιλάνε για πατρίδα να ξέρετε σας πουλάνε παραμυθά.
    Όσες φορές η Ελλάδα έχασε έδαφος πάντα από πίσω ήταν δεξιοί και χουντικό που είναι το ίδιο πράγμα.
    1922 και 1974 η Κύπρος κείται μακράν.
    Και τον εμφύλιο οι δεξιοί τον προκάλεσαν για να ξεπλυθούν οι δοσίλογοι οι μαυραγορίτες και οι συνεργάτες των Γερμανών στην κατοχή.
    Αυτά περί κινδύνου από τους κομμουνιστές και αριστερούς ήταν ένα μεγάλο παραμύθι των δεξιοφασιστών.
    Μάθετε τη σωστή ιστορία βόδια νεοελληναράδες.
    Όλοι οι δοσίλογοι οι μαυραγορίτες και συνεργάτες των Γερμανών στην κατοχή έγιναν μετέπειτα βουλευτές υπουργοί και πρωθυπουργό, δικαστικοί και διορίστηκαν οι από κάτω σε όλο το δημόσιο τομέα.
    Όσοι πολέμησαν το κατακτητή βαφτίστηκαν προδότες και επικίνδυνοι και είτε στάλθηκαν εξορία είτε έφυγαν για πάντα από την Ελλάδα είτε δολοφονήθηκαν.
    Αυτή είναι η τραγωδία της Ελλάδας και όχι τα παραμύθια που μας πασάρουν οι απόγονοι των δοσίλογων.

    1. ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ,ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙΤΕΙΔΕΣ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΣΑ ΜΕ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ.

    2. του κουκουέ εξωτερικού, δε σου είπαν όλη την αλήθεια σύντροφε. Οι κομμουνισταί αφάνισαν περισσότερους Έλληνες, παρά γερμανούς. Για κάθε μισό Γερμανό στρατιώτη που τραυμάτιζαν οι κομμουνισταί, ένα ολόκληρο χωριό ξεκληρίζονταν. Ψάξε σύντροφε για το Δίστομο, την Κάνδανο, ψάξε που οι κομμουνισταί έκλεβαν το βίος των χωρικών, βίαζαν τα κορίτσια τους και εκείνη η μισοριξιά, ο παιδόφιλος, πισωκίνητος παπΆρης, έδινε διαταγές : «δουλέψτε το μαχαίρι παιδιά, οι σφαίρες είναι λίγες!» απευθυνόμενος στους χασάπηδες του ελας. Ο ίδιος τσόγλανος, που έφαγε δυο ανάποδες σφαλιάρες απ το χωροφύλακα και υπόγραψε δήλωση αποκήρυξης του ΚΚΕ εξωτερικού, κλαίγοντας σα κοριτσάκι … αυτού, που η κενή κεφάλα, τέθηκε σε δημόσια θέα στα Τρίκαλα. Τράβα μάθε ιστορία σύντροφε και πες τους στον Περισσό, ότι ΔΕΝ κερδάμε. Στο Βίτσι και στο Γράμμο, σας θάψαμε στην άμμο σύντροφε … κοίτα το χρυσό ρόλεξ του αρχισυντρόφου σου και αποφάσισε ότι είναι ώρα να ξυπνήσεις σύντροφε φελλέ …

  10. Σαμαρας χωρις εγκριση του μακαριστου Μητσοτακη δεν θ ανοιγε τα συνορα! Παψτε να τους δινετε μεροκαματα για να πανε απο κει που ηρθανε!
    Λιακο με το καλο να βγεις καθαρισε τη χλεπα να τελειωνουμε!

  11. Κανε οτι κοιμασαι..η νέα σειρα προβαλεται στην ερτ γιατι αραγε;

  12. Μόνη λύση η μαζική εξόντωση όλων των αλβανων με οπλα έχουμε τα κοτσια δεν νομιζω

  13. στεφανε θα θελαμε πιο λεπτομερη ενημερωση
    ο δολοφονηθεντας ειναι ελληνας ή αναρχοκομουνιστης υπερ των λαθρο?
    μονο αυτο εχει πλεον σημασια σε καθε φονο ελληνα απο τουρκαλμπαν και αλλους λαθρο
    αν ειναι ελληνες να εκδικηθουμε και να πενθησομε
    αν ειναι δικοι τους αναρχοκομουνιστες να πανηγυρισουμε!

    1. εννοεις οτι μονο σε σας τους τρελοχουνταιος εχει σημασια

    2. * Έλληνας ή ακροδεξιός υπέρ των λαθρό?

  14. Γειά σου μακεδονομαχε της μπουγάτσας Σαμαρά που άνοιξες τα σύνορα. Γεια σου και σένα ψευτοπροοδευτικη Ελληνική οικογένεια για τις λαθρες ελεεινιδες που ανέθρεψες και ανατρεφεις. Και μην ξεχνάτε οι αλβανοι και κάθε λαθροσκουπιδι είναι φίλοι σας.

  15. Όταν θέλεις τηγανοκεφαλο θα εισπράξεις και το ανάλογο τίμημα.

    1. ναι γιατι οι ελληνες δε κανουν ποτε τετοια πραγματα, χα χα χα

  16. Πήγε να προστατέψει τα παιδιά του και το σκότωσαν.Σηκω Παπαδόπουλε από το τάφο να σωθούμε.πως φεύγουν έτσι οι άνθρωποι.Δεν υπάρχει ρε φίλε πραγματικά

  17. Η κόρη του θύματος τα είχε με τον ένα Νεάντερνταλ.Οκ,κανένα πρόβλημα,οι μαλακίες πληρώνονται,ας πρόσεχες,οι Έλληνες δεν σας κάνουν

  18. Να χαρω εγω καταστασεις στο Ελλαδισταν και που ειστε ακομη δεν ειδατε τιποτα

  19. Σε κανα 2 χρονάκια,τα τηγανοκέφαλα δίποδα θα είναι έξω ,να συνεχίσουν τις κλεψιές και δολοφονίες,όλα καλά,κοιμηθείτε

  20. Συνελληνες απαξιώστε κάθε αλβαναριο που βρίσκετε στην χώρα μας μην δίνετε δουλείες σε αυτά τα βρωμερά ζυλοφθονα ζώα να τους διώξουμε από την πατρίδα μας μόνο κακό είδαμε από αυτούς

  21. 2 αδέλφια από την Αλβανία, “έσπρωξαν την κόρη”, “είχαν προσωπικές σχέσεις”…..μαζέψτε τις γυναίκες και αφαιρέστε τους τα δικαιώματα, είναι όλες λαθρολάγνες, κάνουν εκτρώσεις, πάνε με μαύρους και είναι υπέρ κάθε νεοταξικής, μαρξιστικής και κομμουνιστικής ατζέντας, κάνουν τα παιδιά λοάτκι και μισούν κάθε τι το ελληνικό…..

    1. Ο Χίος έλεγε, κλειδώσετε τους γέρους να μην πάνε να ψηφίσουν.
      Τώρα πρέπει να λέει, κλειδώσετε τις γυναίκες να μην πάνε να ψηφίσουν.
      Πάνε και ψηφίζουν όποιον βρίσκουν ωραίο ή είναι γνωστός και σελέμπριτι, Ρούβα, Αβραμόπουλο, Ψινάκη, Κούλη……
      Θέλουν μάντρωμα, οι επόμενη κυβέρνηση αν ψηφίσουν και οι γυναίκες θα είναι η ταφόπλακα της Ελλάδας.

      1. Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

        1. Υπάρχουν και αυτές που είναι καψούρα με τον σούπερ Ελαιας.

  22. Οχι φυλακη αυτοι επρεπε να κρεμαστουν.Μια … φαρα μα τι φαρα ειναι αυτη ;;

  23. καμαρωστε τους επενδυτες που κουβαλησατε απο πολυ παλια στην χωρα με την βρωμοδημοκρατια σας

Comments are closed.