ΑΓΡΙΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ “ΚΑΨΟΥΡΗ” ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! “ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ! ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ!” – ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! – ΤΑΠΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΟΥΛΗ! ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Α1

Σφοδρές ήταν οι αποδοκιμασίες από τους πολίτες της Κοζάνης προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη νωρίτερα σήμερα Τρίτη, με τα ΜΑΤ να τους επιτίθενται προκειμένου να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, έξω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ.Αδαμίδης.

Οι διαμαρτυρόμενοι αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από το σημείο και περίμεναν τον πρωθυπουργό, προκειμένου να ακούσει τα αιτήματά τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ισχυρές δυνάμεις ΜΑΤ και αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο, να τους επιτεθούν και να τους απομακρύνουν με ξύλο και βία.

Μετά από τα επεισόδια, ο κ. Αδαμίδης κάλεσε τους συνδιαδηλωτές του να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία και να μην απομακρυνθούν από το σημείο. «Κάτω ξάπλα όλοι» ακούγεται να λέει σε βίντεο.

«Ντροπή και αίσχος. Αφού απαξίωσαν τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ χωρίς να την καλέσουν στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Πτολεμαΐδα 5, όπου κάλεσαν 50 παρατρεχάμενους, απαξιώνοντας πλήρως τους εργαζόμενους, απαξιώνοντας πλήρως αυτούς που έδωσαν αγώνα να γίνει αυτή η επένδυση στην περιοχή και σήμερα τροφοδοτεί με την φθηνότερη ενέργεια τη χώρα μας, προπηλάκισαν και τραυμάτισαν εργαζόμενους στο χώρο της ενέργειας, οι οποίοι προσπάθησαν να επιδώσουν ένα ψήφισμα στον πρωθυπουργό.

Δεν στάθηκε δυνατόν ποτέ να γίνει αυτό αφού με τον πιο βίαιο τρόπο δεκάδες δυνάμεις καταστολής ξυλοκόπησαν τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους» κατήγγειλε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γ. Αδαμίδης.

«Πήγαμε ειρηνικά να διαμαρτυρηθούμε και μας τραυμάτισαν»

«Το Σωματείο μας με μία αντιπροσωπεία πήγε ειρηνικά να επιδώσει υπόμνημα με τις θέσεις μας για τις αυξήσεις και να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά για την ακρίβεια, την ανεργία, το βίαιο κλείσιμο των εργοστασίων πριν την ώρα τους και την ερημοποίηση της περιοχής που έχει ήδη αρχίσει με την φυγή των παιδιών μας, αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία και ενώ σταθήκαμε στο σημείο κατόπιν δικών τους υποδείξεων, 150 μέτρα μακριά από τη βιβλιοθήκη που γινόταν η εκδήλωση. Ξαφνικά ενώ διαπραγματευόμαστε να επιδώσουμε το υπόμνημα άρχισαν να σπρώχνουν τους διαδηλωτές τραυματίζοντας το μέλος μας Θανάση Ρούσσο και ελαφρύτερα άλλους.

Το Σωματείο μας καλεί την κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική της απέναντι στην περιοχή και τους συνταξιούχους. Και να σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς, οι διαδηλώσεις, οι διαμαρτυρίες είναι στοιχείο της δημοκρατίας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δ.Μ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. ΚΟΥΙΖ:ΠΟΙΑ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΧΝΑΖΕ ΣΕ ΓΚΑΙΥ ΜΠΑΡ???ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟ ΝΕΑΡΟΝ…..ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ(ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΤΙ Θ’ΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΠΑ???…ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΣ ΝΕΑΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ…,ΑΛΛΑ Η ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΕΠΕΜΕΝΕ ΩΣΠΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ Π@@@ΥΣΤΗ…ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΑ ΜΥΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ…ΤΟΥ Π@@@ΥΣΤΗ!

  2. Εύγε στους συμπολίτες μας που φώναξαν. Ν’ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!

  3. Εγώ βλέπω κάτι πουτανακια να κάθονται κατά γης μπα και τους λυπηθεί το αφεντικό του πιονιού .

  4. Διελυσαν την δεη και βγαινουν στις καμερες τα λαμογια

  5. Πάντα τα ΜΑΤ έριχναν ξύλο σε διαδηλώσεις. Ξεχάσαμε το ξύλο ακόμα και σε συνταξιούχους επί ΣΥΡΙΖΑ?

  6. ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΔΥΟ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΒ(ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ LOCKHEAD MARTIN).
    ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΠΚΕ!!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΣΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.
    ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ….

  7. το μουνι της μανας σου
    αν ξερεις ποια ειναι
    και το μουνι του πατερα σου
    αν ξερεις ποια ειναι

  8. Περιμένω τις εκλογές για να δω ΕΚΕΙ τι ” γιουχάισμα ” θα πέσει…… Σας ξέρω καλά εδώ και 49 χρόνια , σας έμαθα νεοελληνοραγιάδες χατζηαβάτηδες …… Φωνάζετε , σκούζετε , απειλείτε το παίζετε κουτσαβάκια αλλά μόλις σας κουνήσει – ο οποιοσδήποτε κυβερνών – μπροστά στη μούρη σας 3 – 4 ” πορτοκαλιά ” θα τρέξετε να τον ψηφίσετε και με τα δυό κουλά σας……

  9. Predator, Novartis, Siemens, Πάτση, Βατοπέδι, Ψεύτικο Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη, Υποκλοπές Vodafone (2008), Κλοπή Αρχαίων, Πυρκαγιές σε Β. Εύβοια, Σκόιλ Ελλικίκου, Λιγνάδη, Greek Mafia, Λίστα Πέτσα, Σκάνδαλο Φουρθιώτη, Ινδαρέ, Μεγάλο Περίπατο, Απαγωγές Πακιστανών (2007), Παραδικαστικό Κύκλωμα, Σκάνδαλο Ομολόγων (2007),

  10. Κούλη φασίστα παιδέρα με τους πραιτωριανούς σου,ο κόσμος σε φτύνει παντού εκτός από τα πληρωμένα κομματόσκυλα και κωλογλύφτες.Αλλά μην ανησυχείς,στις εκλογές,η Singular του Ρότσιλντ θα σε ξανακάνει πορδηπουργό,γιατί πιο ηλίθιο πιόνι από σένα δεν θα ξαναβρούνε οι Εβραίοι

  11. Και πολύ καλά τα έκανε, τα συριζοπασόκια της πρώην δεή με τα εφάπαξ των 300.000 ευρώ. Παλιοκηφήνες διορισμένοι των δέκο, της χρυσής… δεκαετίας του ’80.

    1. Τα συριζοπασόκια μαζί με τον μητσοτάκη σου θα παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων και θα τα δίνουν στους μετανάστες. Μαζί σρα μνημόνια, μςζί στις πρέσπες, μαζί και στα εμβόλια, μαζί και στα funds. Ίδιοι είναι, μην τρως άλλο το παραμύθι τους.

      1. Σκατά είναι και ο κούλης, δεν διαφωνώ. Νδ και σφύριζα και μπασόκ πρέπει να εξαφανιστούν από την πολιτική σκηνή, αλλά ποιος θα το κάνει;

  12. Δεν λέτε πόσοι πάσχουν από την επάρατο νόσο στην περιοχή

  13. “ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ-ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ-ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ΕΔΩ ΚΑΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!…
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ!…
    ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ!…

    1. Κουνά το κεφάλι σου να δεις, μάλλον θέλει κέρμα. Άκου κει άναρχο εθνικιστής. Σιγά μην είσαι και Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ.

  14. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΣΙ ΖΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ ΚΑΙ 5000 ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  15. Ωραια δημοκρατια Δεν επιτρεπουν στο λαο να διαμαρτυρηθεικαι να εκφρασει την δυσαρεσκεια του για θεματα που τον αφορουν Ο Πρωθηπουργος ποιος ειναι ο λογος που παει για βολτα προφανως χωρις να ακουει οτι δεν τον σημφερει

  16. Ελάτε με την όπισθεν για ψήφο. Ζητήστε ψήφο από τα νέα σας αδέρφια τους Τούρκους που τους στέλνετε και βοήθεια την ώρα που τα funds παίρνουνε κοψοχρονιά τα σπίτια των Ελλήνων. Απατεώνες, τι βοήθεια στέλνετε από ένα κράτος που το φτάσατε να χρωστάει 400 δις και το κόμμα σας χρωστάει 400.000.000 ευρώ στις τράπεζες και κάτι εκατομμύρια ευρώ χρωστάνε και οι υπουργοί σας στις τράπεζες; Ένας που χρωστάει παντού τί φιλανθρωπία να κάνει ρε λαμόγια;

  17. Γ@μηστε τους την π@υτανα τη μάνα τους στις εκλογές….Μόνο αυτό για αρχή….

  18. Τα κουμμουνια του ΘΕΜΗ βγήκαν παγανιά…..

  19. Για κανα 5ευρω κόβω να πήραν τα παπούδια που φωνασκούν. Παραπάνω δεν μπορεί να δώσει ο τσύριζα.

    1. Τόσα παίρνουν και οι τσανακογλύφτες χειροκροτητές του,που χειροκροτάνε ακόμα και όταν λέει,σας κόψαμε τους μισθούς

  20. Θρασος η κουλαρα να επισκεφτει τα…λιγνιτικα κεντρα που ξεσπιτωθηκε κοσμακης απο το κλεισιμο των μοναδων παραγωγης κι ο υπολοιπος λαος πληρωνει πανακριβα την ενεργεια! Μα τι επικοινωνιολογους διαθετει το ατομο? Ειναι καλα να χαιρομαι για το γιατρο να φερουμε?! Μεταρρυθμιστη της καγκελαριας ελα στα ισα σου καμμια φορα!

Comments are closed.