ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ Στίγκα στη Λάρισα:«Μαζέψου ρε ANYΠΑΡΚΤΕ και πήγαινε σε συνέδριο! Εμείς για τον Κασιδιάρη σε ψηφίσαμε!” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΑΝΤΑ

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι “Betty Direct” στο YouTube:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. το ερωτημα ειναι αν παιχτηκε τιποτα στο παρασκηνιο με στιγκα και καθεστωτος εν αγνοια βουλευτων και ψηφοφορων

  2. ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (”ΕΛΛΗΝΕΣ” Ή ”ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”) ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.

    1. Κανένα θέατρο. Μας πρόδωσε ο Στίγκας ακούγοντας τον Πρόεδρο της Βουλής Τασούλα να του λέει να μην αναφέρει Ηλία! Ρε Στίγκα, πως δεν θα αναφέρεις τον Ηλία χάρη στον οποίο πήρες 241.000 ψήφους από τους 37 που πήρες στην Ένωση Κεντρώων; Μπράβο στους 11 λεβέντες βουλευτές που ξεφτίλησαν τον Στίγκα των 37 ψήφων που ήθελε να διαγράψει τον Φλώρο. Ρε Στίγκα 241.000 Έλληνες με τον Φλώρο είμαστε που θέλει Δήμαρχο Αθηναίων τον Ηλία. Εσύ πάρε τους 37 ψήφους σου και πρότεινε τον Λεβέντη!

  3. Μπράβο Μπέττυ. Στίγκα τελείωσες για τους 241.000 Σπαρτιάτες. Πάρε τους 37 που πήρες στον Λεβέντη και ξεκουμπίσου. Από την στιγμή που ήθελες να κάνεις το καλό παιδί στο ανθελληνικό τόξο της ανωμαλίας, της προδοσίας και της μίζας, ξεκουμπίσου από τους Σπαρτιάτες. Και στις επόμενες εκλογές δεν θα βρεις ούτε τους 37 που πήρες στον Λεβέντη. Ηλία είμαστε μαζί σου και όπως έγραψε φοβερά κάποιος εδώ μέσα “όπως η μάνα με το παιδί”! Και σε λατρεύουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θα γίνεις σαν τους Βοριδοπλευρογεωργιάδες που άνοιξαν το τζαμί και καταπίνουν τις συμφωνίες του Κούλη με Πακιστάν για να φέρει και άλλους Πακιστανούς! Μπράβο Μπέτυ, μπράβο Στέφανε, Ηλία γερά!

  4. Όλα πρέπει να γίνουν με πονηριά κ διπλωματία αλλοιώς.. ή Δικτατορία της Αστικής Τάξης τών μπουρζουαδων, θά σκαρφιστουν every fuckin’ trick to stop ya..

Comments are closed.