ΑΓΡΙΟ ΠΥΡ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!! “Ένας άντρας δεν θα φερόταν έτσι σε μια γυναίκα”

Κοινοποίηση:
ΑΚΡΟΜΟΛΙΟ-2022-07-22-Πατέλης-και-Μακελειό-696x449

Θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στις ανεξάρτητες φωνές του Διαδικτύου η σύλληψη της διευθύντριας της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Ράνιας Καρατζαφέρη.

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο από το akromolio.gr, το οποίο προσυπογράφουμε:

Μία Κυρία (με Κ κεφαλαίο), μια δοκιμασμένη για την εγκυρότητά της Δημοσιογράφος (με Δ κεφαλαίο), μια εργαζόμενη Μητέρα (με Μ κεφαλαίο), προσήχθη, συνελήφθη, και μεταφέρθηκε με χειροπέδες στα δικαστήρια, αφού προηγουμένως “φιλοξενήθηκε” μια ολόκληρη νύχτα στα κρατητήρια.

Και όλα αυτά γιατί φέρει τον τίτλο της Διευθύντριας στην εφημερίδα Μακελειό.

Η εντολή δόθηκε και εφαρμόσθηκε αστραπιαία, μετά από μήνυση συμβούλου του Πρωθυπουργού. Όχι αν μπορούσαν ας έκαναν διαφορετικά οι χρυσάστεροι που έστειλαν το συμβατικό αυτοκίνητο με τους δύο της ασφάλειας να την περιμένει έξω από το σπίτι της το μεσημέρι. Δύο παλληκάρια δίμετρα για την σύλληψη μιας λεπτοκαμωμένης Ελληνίδας.

Η Ράνια Καρατζαφέρη, η συλληφθείσα διευθύντρια της εφημερίδας Μακελειό, αποδείχθηκε Παλληκάρι και όχι “πατζούρης” σαν τον μηνυτή πρωθυπουργικό σύμβουλο.

Την Τρίτη, η Δικαιοσύνη θα δώσει στο σύστημα Μητσοτάκη (και όχι μόνον) την απάντηση που προβλέπει ο νόμος. Και στις εκλογές αυτή η απάντηση θα δοθεί μαζικά από τους ψηφοφόρους.

Όσον αφορά εσάς κ. Πατέλη έχω να σας πω κάτι που έλεγαν οι παλαιότεροι. «Ένας Άντρας δεν θα φερόταν έτσι σε μια γυναίκα». Αλλά προφανώς δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία

*του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Πηγή: akromolio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Είμαστε όλοι μαζί σου ράνια. Η ελληνική κοινωνία δεν θέλει γάμους γκέι, ότι και να κάνετε ποτέ δεν θα μας κάνετε σαν εσάς!

  2. Τίτλος τιμής και παράσημο για κάθε δημοσιογράφο η σύλληψη του από ναζιστικά καθεστώτα.

  3. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι απαραβίαστη.Ισχύει γιά όλους.
    Η Πατέλω τό παραδέχεται ότι δέν είναι άντρας,διότι είναι παντρεμένη μέ άντρα.
    Γιάννης Λάκων

  4. Ώστε περίμεναν τά δύο διμετρα παλλουκάρια την Ράνια Καρατζαφέρη!
    Οι οποίοι χαίρουν εκτίμησης τών συναδέλφων τους όπως ό άλλος Ταξίαρχος πού έβλεπε Φασισμό κ Ακροδεξιά κ τώρα ετοιμάζεται για Βουλευτής!!
    Τά 2 τεράστια αναρχοκομμουνιστικα πανό με συνθήματα κατά μπάτσων καί δικαστών,100 μέτρα από την ΓΑΔΑ, ή κα Ράνια Καρατζαφέρη δέν τά έβλεπε τόσο καιρό??
    Όι Δικαστές πού έβλεπαν την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση, δέν βλέπουν τά 2 υβριστικά πανό τών Ερυθρών Χμερ επί τής Λ. Αλεξάνδρας?
    Όι μεγαλόμπατσοι τής ΓΑΔΑ, δέν βλέπουν τά πανό?
    Άρα.. είστε όλοι μαζί σε μία συνομοταξία!!! Δέν βλέπετε όσα δέν θέλετε να δείτε! Σωστά;
    Τώρα σάς πονάει; 😁
    ΖΗΤΩ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΑΣ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!😁😂😅🤣😝🤣🥴

  5. Αμήν και πότε να ξεφορτωθούμε όχι μόνο τον ανίκανο Κούλη και τους παλιάτσους του αλλά και όλο το συνταγματικό τόξο εν γένει. Ας βοηθήσει ο θεός να βάλουμε μυαλό και εμείς τι ψηφίζουμε.

  6. Άξια τον φέρει τον τίτλο. Αυτοί είναι μισογύνηδες γιατί δεν γεννήθηκαν με το θηλυκό φύλο. Δηλαδή ο Θεός έκανε λάθος. Ξέρουν αυτοί και δεν ξέρει ο Θεός. Ντροπή τους να την κρατήσουν στα κρατητήρια τη στιγμή που είναι μάνα.

Comments are closed.