ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Ο υιός Μητσοτάκη «προανήγγειλε» την διαγραφή γαλάζιου βουλευτή!

Κοινοποίηση:
ΣΔ

Έχει χαθεί κάθε μέτρο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατραπεί σε ένα καθεστώς με φεουδαρχικά χαρακτηριστικά. Εάν θεωρούσαμε το διαβόητο «επιτελικό κράτος» μία απειλή για τους δημοκρατικούς θεσμούς, θα πρέπει πλέον να αναθεωρήσουμε. Ήταν απλώς ο προθάλαμος για αυτό που ακολούθησε.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, και ενώ γινόταν γνωστό ότι ο Μητσοτάκης παρέπεμπε τον βουλευτή Μάριο Σαλμά στην επιτροπή δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής, ο γιος του, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αναρτούσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρθρο το οποίο ανακοίνωνε την τελική απόφαση, χωρίς αυτή να έχει ληφθεί! 

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:


Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνει την διαγραφή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Τα σχόλια, δικά σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. εδω μπροστα στο μεγαρο μαξιμου αστυνομικος ο Θεος να τον κανει στεκονταν και χαιρετουσε τον κανακαρη του κουλη

  2. ΧαΧαΧα μιλησε και το μπασταρδο το πολωνεζακι , Στην πολωνια να πας πουστρακι να τα κανεις αυτα

  3. Ρε γίδια βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που σας βάζει ο ψηφοφόρος σας στη Βουλή για να τον εκπροσωπείτε και να εκφράζετε τα προβλήματα του ριχτε τον αλαζόνα υπερόπτη καρπαζοεισπρακτορα της άλλης γκιοσας Ούρσουλας που έχει ξεπουλήσει τα πάντα διώχνει βουλευτή που εργάζεται κρατάει στην κυβέρνηση την σπάταλη Όλγα και έχει το νιανιαρο του να σας κουνάει το δάχτυλο.

  4. “””……. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αναρτούσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρθρο το οποίο ανακοίνωνε την τελική απόφαση, χωρίς αυτή να έχει ληφθεί! “””” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣οτι ακουει το παιδι στο σπιτι το μεταφερει τσακ μπαμ στον κοσμο……για εχπρεςς πληροφορηση……🤣🤣🤣🤣🤣 ελλαδιστανικη εξυπηρετηση …….η οικογενεια α.ε. στα καλυτερα της…….ολοι τους για την μασσα δουλευουν σαν ελβετικο καλοκουρδισμενο ρολοϊ…….τους εχετε ολους τους μανατζερισκους καλοταϊσμενους….και ειναι ορεξατοι…για δουλεια🤣🤣🤣🤣🤣🤣 αντε κ εις ανωτερα κ με τον τουρκο…….🤣🤣🤣🤣

  5. Γιατι, ειχατε την εντυπωση ο γιος Μητσοτακη δεν θα μπει στη πολιτικη? Προαλειφεται για εισοδο στη πολιτικη, πριν αναγκαστει να βρει καμμια δουλεια.

  6. Tο συζητησε με τον διαδοχον του!…ΔΕΝ εξηγειται αλλοιως.Πρεπει ο συμπατριωτης μου κ.Σαλμας να σηκωθει να φυγει..

Leave a Response