ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! 90χρονος υπέβαλε μήνυση γιατί του… “πάτησαν” το χωράφι την ώρα που προσπαθούσαν να σώσουν ανθρώπους που καιγόντουσαν στο δυστύχημα των Τεμπών

Κοινοποίηση:
ΤΕΜΠΗ

Μία διάσταση που μάλλον δεν περίμενε κανείς έλαβε χώρα στην πολύνεκρη τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ένας 90χρονος, ιδιοκτήτης παρακείμενης αγροτικής έκτασης, από το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα, υπέβαλε μήνυση ζητώντας αποζημίωση, καθώς κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης και μετέπειτα απομάκρυνσης των δύο τρένων, «πατήθηκε» το χωράφι του, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημία.

Κατά τις ίδιες πηγές, το χρηματικό ποσό που αξιώνει ανέρχεται σε 2.000 ευρώ.

Το onlarissa.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Νικολάου, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, δηλώνοντας πως «εμείς δε μπορούμε να κρίνουμε έναν συμπολίτη μας, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υποβάλει μήνυση. Όμως υπήρξε μία έκτακτη συνθήκη, μία τραγωδία που έπρεπε να γίνουν κάποια αυτονόητα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση ας μιλήσει η δικαιοσύνη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο ΟΣΕ έπρεπε να έχει παραδρομο ασφαλείας κατα μήκος όλου του δικτύου.
    Καλά έκανε. Κατα του κράτους καταφέρεται.

  2. όπως έκαναν με την ψευτοδημία που ισοπέδωναν τα πάντα “για το καλό της κοινωνίας” έτσι και τώρα θα σου γκρεμίζουν το σπίτι για να περάσει το φορτηγό, αυτός μπορεί να ζούσε από το χωράφι του, φυσικά και θα πρέπει να αποζημιωθεί και να αναζητηθούν οι ευθύνες του εγκλήματος, αν δεν είχε γίνει το έγκλημα δεν θα χρφειαζόταν να του καταστρέψουν το χωράφι, είναι προφανές ότι το κράτος πρέπει να σε αποζημιώνει όταν σε καταστρέφει ακόμα και αν προσποιείται ότι πάει να σώσει κάποιον, πρώτα έκανε το έγκλημα και μετά σου καταστρέφει την περιουσία “για να σώσει” αυτούς που σκότωσε…..ωραία κόλπα….

  3. Καλά κάνει και τα διεκδικεί.
    Επειδή δηλ. σκοτώθηκαν οι άλλοι, αυτός να χάσει τα λεφτά του; αν είναι έτσι τότε κι εσείς δώστε δυο μισθούς για τα θύματα.
    Άιντε, εξυπνάκηδες….

  4. Παππου προσοχη στα ραδιενεργα αποβλητα που τσιμεντωσανε γρηγορα και προχειρα! Ξερανε αυτοι για να επεμβει ο στρατος αμεσα!

  5. 2.000 θα κοστίσει η κηδεία του. Γι αυτό τα διεκδικεί. Ίσα που προλαβαίνει.

  6. Παπούλη το χωράφι δεν στο πάτησαν απλά, στο γέμισαν πυρηνικά απόβλητα κάνε ανάλυση εδάφους και ζήτα τους εκατομμύρια

  7. Δηλαδή τι το κακό έκανε ο γέρος κι όλοι τον βρίζουν στο διαδίκτυο; Έπρεπε να πει δε πειράζει που τον κατέστρεψαν και να τα χαρίσει στο κράτος;

  8. Ναι και γιατί να μην αποζημιωθεί δηλαδη ο άνθρωπος δεν καταλαβα; Σε ποιο πολιτισμενο ευρωπαϊκό κρατος δεν θα γινόταν αυτο; Θα μου πεις τωρα σε πολιτισμένο ευρωπαϊκό κρατος δεν θα γινόταν αυτη η σύγκρουση αλλα ειναι αλλο θεμα αυτο. Απλωσαν δηλαδη μπουλντοζες γερανους κλπ και ολα μελι γαλα δηλαδη; Για παντε καμια βόλτα στην κοζανη και τολμηστε να πειράξετε ενα φυτό κρόκο Κοζάνης. Με την καραμπίνα καρτέρι στηνουν και σε καθαριζουν.

    1. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΓΥΦΤΟ!! ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ Ο ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ

Comments are closed.