ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: «ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ» – ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΕΦΑΞΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΣΥ – ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΕ: «ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ, ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
MixCollage-28-Nov-2023-12-19-AM-6809

Αναλαμβάνει ξανά υπουργός Υγείας ο Αδωνις Γεωργιάδης και οι ασθενείς μάλλον θα αισθάνονται λίγο… χειρότερα από εδώ και πέρα.

Επειδή το ήδη διαλυμένο ΕΣΥ με τις οκτάωρες (!) αναμονές στα επείγοντα και τους δεκάδες χιλιάδες υγειονομικούς που λείπουν από τις οργανικές θέσεις, δεν προβλέπεται να φτιαχτεί από τον πολιτικό που φώναζε ότι οι απολύσεις είναι δικές του αποφάσεις και δεν ήθελε να του παίρνει τη δόξα η Τρόικα!

Ηταν η εποχή των μνημονίων και συγκεκριμένα 13 Νοεμβρίου 2013 όταν είπε αυτήν την επική ατάκα ο βαριά νεοφιλελεύθερος υπουργός Υγείας.

«Αν υπάρξουν απολύσεις και αν καταλήξουμε ότι κάποιοι πρέπει να φύγουν -και αν- βάσει όσων ήδη σας είπα, σας παρακαλώ δεν θέλω να το χρεώνετε στην τρόικα. Αυτές είναι αποφάσεις δικές μου! Μη μου παίρνει τη δόξα η Τρόικα όταν κάνουμε το αυτονόητο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Έχω βαρεθεί να κάνω το αυτονόητο και να παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν», ήταν κατά λέξη τα λόγια του.

Ακόμη, ως υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά έκλεισε πέντε νοσοκομεία και έκανε συγχωνεύσεις σε άλλα.

Σε μια χώρα που η ανεργία βρισκόταν στα ύψη και τα εισοδήματα στα τάρταρα, αυτός επέβαλε ένα ευρώ ανά συνταγή και πέντε ευρώ για την είσοδο στο νοσοκομείο το οποίο είχε χαρακτηρίσει «ευτελές» έξοδο για τους πολίτες.

Μάλιστα, μετά την κατάργηση του πεντάευρου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επέμενε ότι ήταν σωστό και ότι δεν έπρεπε να καταργηθεί.

Καμάρωνε ότι έκανε «οικονομία» με το κόψιμο υπηρεσιών Υγείας αλλά στην πραγματικότητα ήταν αυτός που ξεκίνησε τη διάλυση του ΕΣΥ προς όφελος των ιδιωτών παρόχων υπηρεσιών υγείας και σε βάρος των φτωχότερων πολιτών.

Κοινώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που υποσχόταν 10.000 προσλήψεις υγειονομικών προεκλογικά, έβαλε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ελπίζω μόνο να μην ακολουθήσει την πολιτική του προ-προκατόχου του, όσον αφορά τις υποχρεωτικότητες. Όλα τα άλλα είναι “πταίσματα” (πλέον αδιάφορα).

  2. Ο Αδωνης ο χιμπατζης η τσιτα της κουλας μονο για κολοτουμπες ειναι

  3. Επιτέλους, κάποιος να βάλει τάξη στο μπουρδέλο του ΕΣΥ με τα κοπρόσκυλα που έχουν μαζευτεί. Δημοσιοϋπαλληλίκι, τέλος με Άδωνι.

    1. Όλο το δημόσιο που παλιά ψήφιζε το κλεφτοπασόκ, τώρα ψηφίζει την λαθρολάγνα Ν.Δ. Εξάλλου επί κοροιδοιού είχαν κλείσει τις δημόσιες υπηρεσίες και οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονταν κανονικά όταν πολλοί ιδιώτες αυτοκτόνησαν και χιλιάδες άλλοι χρεοκόπησαν. Οπότε ο Γεωργιάδης σου τώρα είναι με τους δημόσιους υπαλλήλους, όπως είναι με τους λαθραίους, τις Πρέσπες, τον Τατσόπουλο και τον γάμο ομοφύλων! Τύφλα να ‘χει ο σφύριζα και ο Φίλης, εξάλλου παρέα ψηφίσανε και τις νομιμοποιήσεις των λαθραίων!

    2. Εντελώς άδικη κριτική! Τα «κοπρόσκυλα» που αναφέρεις κράτησαν όρθιο το Ε.Σ.Υ. την εποχή της πανδημίας, με υποστελεχωμένα Νοσοκομεία και τραγικές ελλείψεις σε υλικά και υποδομές, όταν οι Ιδιωτικοί Φορείς Υγείας πετούσαν χαρταετό γιατί ο κορωνοϊός τους μείωνε τα κέρδη. Όταν επομένως μιλάμε για τους υγειονομικούς του Ε.Σ.Υ., καλό θα ήταν να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν αμολήσουμε την κοτσάνα μας…

  4. Το σιχαμερο λεσι μπουμπουκος αυτο το σκουπιδι ειναι ο αριστος του αρχαιοκαπηλου κουλη

  5. Καλά σας κάνουν μην ξανά ακούσω τιποτα ,τι ψηφιζατε; οταν το ριχνατε μονοκουκι στην πράσινη και γαλάζια λαίλαπα ήταν καλα; Εχει μάλλιασε η γλώσσα του Χίου χρονια τωρα σας τα λέει μα οταν έρχεται η ώρα της κάλπης ψηφιζετε τα ιδια και τα ιδια οι περισσότεροι.

  6. Γεωργιάδη τράβα τζαμί παρέα με τους μουσουλμάνους συμπολίτες σου που νομιμοποιείς να σε αποθεώσουν αυτοί που τους έβριζες και μέχρι τζαμί τους ανοίξατε! Στην αποθέωση που θα σας κάνουν οι λαθρομετανάστες να είναι και οι Βοριδοπλεύρηδες που αφήσατε τον Ανταρσύα των λαθρομεταναστών και των ανοιχτών συνόρων στις εκλογές και απαγορεύσατε τον Έλληνα Ηλία!

  7. Ωραία θα φτιάξει και καλάθι υγείας για εμάς τους πτωχούς

  8. Κάποτε επειδή δούλευα ασφάλεια υψηλών προσώπων μου είπε ένας σοφός άνθρωπος!! Ξέρεις ποιεί άνθρωποι είναι αυτή που φυλάμε?? Αυτή που διαπράττουν εγκλήματα… Και από τότε δουλεύω ντιληβερη γιατί είναι τίμια δουλειά!!

  9. Αφου κουκουλωσαν το Σκανδαλο Νοβαρτις , το ξανεβαλαν προκλητικοτατα στην ιδια θεση !!! Αυτα τα υποτελη μαφιοζικα γαιδουρια δεν σεβονται τπτ . Περιμενετε να δειτε τον Χοντρο με τα Τραινα στην ιδια θεση μολις κουκουλωσουν τα Τεμπη . Ζουμε τις χειροτερες μερες στην ιστορια του Ελληνισμου . Καταρα στα κωλοπαιδα τους .

  10. Ρε Αδωνη δεν ντρέπεσαι καθόλου; Εσύ κάποτε στον Καρατζαφέρη σχιζοσουν για τον Εθνικισμό. Που είναι το Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια; Είναι απλό Έλληνες. Μη ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ!

    1. μόνη πατρίδα είναι το χρήμα φίλε μπατριώτη και ο γουρουνοΆδωνις το έχει καταλαβει το έργο..

    2. Αντικατασταθηκε με το Ελλάδα – μίζα-καλοπέραση. Και τι δεν έλεγε για το ΣΑΜΑΡΑ για την Ν. Δ. το Χρήμα είναι γλυκό …..
      Την δόξα πολλοί μίσησαν το Χρήμα ουδείς.

    3. Φίλε μου το Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια το είπε ένας μπαρουτοκαπνισμενος Αξιωματικός με ,17 αριστεία ανδρείας στον Ιταλικό πόλεμο και στον εμφύλιο!!! Το όνομα του,:: Γεώργιος Παπαδόπουλος! Από κει και πέρα το χάος!!!??

  11. Αμάν τα καθάρματα…. Μιζες πολιτικών σκευωρία η Novartis….κτλ. Φακελάκια στους γιατρούς αφορολόγητα, μαύρα, και Δημόσια Νοσοκομεία. Προσωπικη εμπειρία Σεισμανογλειο οποίος έχει Χρήμα μπαίνει αλλιώς δεν υπάρχει κρεβάτι έχουν δώσει εντολή οι κλεφτογιατροι, δεν τ άδικω γιατί δεν τους πληρώνει τ κράτος και τα παίρνουν από τον ασθενή. Αυτή είναι η δωρεάν υγεία ανέκαθεν ένα μιζοπαρτυ παντού σε όλη την χώρα από που να τ πιάσεις τ θεμα δυστυχώς.
    Αλοιμονο στους δύστυχους π έχουν προβλήματα υγεία κ δεν έχουν χρήματα.

  12. Δεν είναι υπόδικος;δεν καταλαβαίνουν τίποτα.ειναι ξεδιάντροποι.

  13. Ο μεγαλυτερος Αλητης που εχει βγαλει αυτη η χωρα . Η λεξη ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ πρεπει να αλλαξει σε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ . Ο ορισμος του Φτωχομπινε . Συγχαρητηρια στους Ψηφοφορους του , ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο το πραγμα .

  14. Άμα λερώνεις το μουστάκι χορεύεις καρσιλαμα στις φαρμακοβιομηχανίες και στους “ιδιοκτήτες” τους.

  15. Απεχθείς, και ο ένας και ο άλλος.
    Νεοταξίτες ακραίας μορφής και οι δύο.

  16. ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΑ ΠΟΣΑ ΣΤΙς ΚΑΤΑΘΕΣΕΙς ΤΟΥ , Ω Ελλας μεγαλη χωρα τι αλητες τρεφεις τωρα ?

  17. Επείγοντα Νοσοκομείου πύργου,οτι χειρότερο μπορεις να παθεις

  18. 25 ευρω εισιτηριο στα επειγοντα, Γουσταρετε;! το λιγουρευεστε;!

Comments are closed.