ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ της Βούλτεψη από τον Πορτοσάλτε- “Είναι υποχρέωση μας να μιλάμε με τους Πακιστανούς”

Κοινοποίηση:
ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ    ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Καλύτερο αβανταδόρο από τον Άρη της κυβέρνησης θα μπορούσε να βρει η Βούλτεψη;

Από τον γαλάζιο Άρη; Το καλύτερο παιδί;

Φυσικά και όχι. Δείτε το ξέπλυμα, αλλά να έχετε ένα κουβά κοντά σας να μην λερώσετε…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αναγκάζομαι να συμπληρώσω τα αυτονόητα. Παντού και πάντα υπάρχουν Λαμπρές εξαιρέσεις τις οποίες ασφαλώς οφείλουμε να σεβόμαστε και να τιμούμε. Όμως όσο λαμπρές είναι οι εξαιρέσεις, είναι Λαμπρές έπειδή ακριβώς είναι εξαιρέσεις και δεν αντικατοπτρίζουν τον εκ διαμέτρου αντίθετο σκοταδιστικό Κανόνα τον οποίο ως εξαιρέσεις θα ήθελαν να μπορούσαν να ανατρέψουν, αλλά αδυνατούν απολύτως. Με σεβασμό προς την εμβόλιμη επισήμανση και υπενθύμιση, να θυμίσω όμως ότι οι Ινδοί σφαγιάσθηκαν κατά εκατομμύρια από άλλους, έχασαν μέρος της Χώρας τους για να σταματήσουν οι αθρόες σφαγές αθώων λόγω της Πίστεώς τους και δεν επιτρέπεται να τους ταυτίζει κανείς με μισαλλόδοξους και να τους αναφέρει από κοινού ως όμοιους. Θα ήταν τουλάχιστον Ρατσιστικό να αναφέρονται “μαζί”, κοινά, λόγω καταγωγής ενώ τους χωρίζουν Ιστορικά γεγονότα..

  2. Στο συμμαχικό νεκροταφείο όποιος θέλει μπορεί να κάνει μια βόλτα και να δει τους τάφους Ινδων και Πακιστανων που θυσιαστηκαν για την απελευθερωση της Ελλαδας.

  3. εσυ κυρα μου μιλα με οποιον θες και βαλτους και στο σπιτι σου ολοι μαζι παρεα να γλεντησετε οπως θελετε εμεις δεν τους θελουμε δικαιωμα μας ειναι και αν μας πεις φασιστες τιμη μας και καμαρι μας αλλα προδοτες του εθνους και πουλημενα ανδρικελα δεν ειμαστε οπως εσεις ολοι που το παιζετε δημοκρατικοι

  4. Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει, ότι όσοι συμπαθούν η έχουν συμφέροντα έχουν και την “υποχρέωση” να συνομιλούν, να συχνωτίζονται, να συναλλάσονται, να ενστερνίζονται Κοινωνικοοθρησκευρικούς δρόμους σκέψεως, συμπεριφοράς, υποταγής κυρίως γυναίκες, και ότι άλλο τους ικανοποιεί . Όμως αυστηρά για τον εαυτό τους, αυστηρά στην Πατρίδα εκείνων τους οποίους θέλουν να εντάξουν στην ζωή τους. Στο Πακιστάν. Μακρυά όμως, πολύ μακρυά από την δική μας Πατρίδα, πολύ μακρυά από την δική μας Κοινωνία και ουδέποτε με κανέναν τρόπο και για κανέναν λόγο η δικαιολογία, ποτέ εξ ονόματός μας. Εάν κάποιος από αυτούς είχε λάβει μέρος σε κάπιοια αποστολή προστασίας και διαφυλάξεως της Χώρας μας και του Έθνους μας, δεν θα περνούσαν από το νυαλό του τέτοιες “προδοσίες”. Δεν νομίζω να το έπραξε, Θα συνιστούσα να μην εκστομίζει τέτοιες πεποιθήσεις. Κινδυνεύει να κριθεί ως “προδότης” Εκ του περισσεύματος της καρδίας λαλεί ο άνθρωπος.

  5. Σκαταδες….
    Για ΤΙ ρε ..Πρέπει να μιλάμε με τους αγράμματους βιαστές μουσουλμάνος βρωμιάρηδες???για ΤΙ??
    Για ΤΙ έτσι βολεύει τα αφεντικά σου???
    Εμας μας ρωτησες..??

  6. κλωτσιδων θα φύγεις και εσύ με τον γιο και σου με νόμο όταν θα έρθει η ώρα. ..έννοια σου. ..

Leave a Response