ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ- ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ- ΣΤΙΓΚΑΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ. ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΑΓΡΙΑΣ ΔΥΣΗΣ στη Βουλή με τον αρχηγό της «Ελληνικής Λύσης», κατά πάντων. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Κατεβαίνει στον Δήμο Αθηναίων για να τσακίσει τον Μπακογιάννη, σε μια ακόμα «αποστολή αυτοκτονίας» —-ΣΤΙΓΚΑΣ: Επικίνδυνος τυχοδιώκτης της κονόμας για να βάλει στην τσέπη την κρατική χρηματοδότηση

Κοινοποίηση:
exofyllo5-10

Woman holding cardboard paper with PRESS FREEDOM text and rusty sharp bare wire on dark background, conceptual image.

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο φύλλο της 5ης-10- 2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

 STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

 KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

 ——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Διάβασε τό 2 μήνυμα μου καί αν κατάλαβες εσύ ότι είμαι νουδουλης δυστυχώς ο εγκέφαλος σού τόσο δουλεύει (καί αν δεν τό λες για μένα τότε σόρρυ)

  2. Ωρα να τελειωνουμε με τον πουστοκαραγκιοζη που λεγεται στριγκας

  3. Λιπανε την πισω πόρτα σου γιατι σου ερχεται τρελλο αγγουρι μικρέ,αλλα να μου πεις σαν Νουδούλης σου αρεσουν τα αγγουρια απο την πισω πόρτα…..

    1. Φίλε μου αυτός ο Πελασγός είναι ένα νουδουλικο τρολ και κάθε μέρα γράφει τις μπουρδες του λες και εκπροσω πεί τον ελεύθερο τύπο η την απογευματινή. Φαίνεται έχασε το δρόμο του και γράφει σε αυτό το πατριωτικό σάιτ. Μάλλον το περιμένουν στη γωνία οι Αχαιοί και οι Δωριείς για να εξαφανισθεί!!!

  4. Καί για να σας προλάβω ότι καί νά με γράψετε ξέρετε πού σάς γράφω

  5. Γελάω πολύ με αυτά πού διαβάζω εδώ απλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται νά τά μπερδεύεται όλα άλλο είναι τό θέμα και άλλα σχολιάζεται (καί κάτι ακόμα πώς γίνεται καί αυτός που φωνάζει εντός και εκτός Βουλής καί κάνει αντιπολίτευση νά έχει 4,50 %)

  6. σιγα τα αιματα, χα χα χα

  7. Οι Ισραηλινοί κατ’ επανάληψιν έχουν βεβηλώσει ελληνικά και χριστιανικά Ιερά.
    Έχουν δολοφονήσει δεκάδες Έλληνες και δη ιερομένους
    Οι συγκεκριμένοι είναι φανατικοί θρησκόληπτοι που μισούν ό,τι εβραϊκό.
    Το 65% των Ισραηλινών δεν θρησκεύεται.
    Η συναγωγή στο Θησείο πρέπει να καταστραφεί, διότι εκεί ο Κεραμεικός είναι, ιερός τόπος των Προγόνων.
    Το 1935 κάποιοι γραικύλοι επέτρεψαν να κτισθεί αυτό μόλυσμα για λογαριασμό των τουρκοΕβραίων εποίκων στο Κλεινόν Άστυ.

    1. Τόσα ξέρεις τόσα λες βλαμμενε.
      Την κατάρα των εφτά σφραγίδων της αποκάλυψης να έχεις

  8. Όταν οι βολεμενοι πενήντα χρόνια είναι πλειοψηφία γιατί δεν μεγαλώνει αριθμητικά και ο πληθυσμός μας τότε τι να περιμένουμε. Η κάθε κυβέρνηση βόλευε κόσμο και κοσμακη βάλτε και τους ηλίθιους άρα ένα 30% το πολύ πληρώνει το μάρμαρο πάντα. Επειδή όλοι κλαίγονται από συνήθεια δε σημαίνει ότι δεν έχουν. Εγώ όταν κάποιος μου διαμαρτύρεται και κλαίγεται αρχίζω την ανακριτική συζήτηση μαζί του και ανακαλύπτω ότι οι 7-8 στους 10 είναι μια χαρά. Όμως αν τα θες όλα και είσαι βουλιμικος πάντα θα κλαιγεσαι και θα θες να είσαι Ωνάσης. Μια χαρά είναι η πλειοψηφία.

  9. Διαλέξτε ραγιάδες τι Ελλάδα θέλετε. Τον Ηλία ή την μουσουλμανική μαντίλα στο κέντρο της Αθήνας. Αν ψηφίσετε Μπακογιαννοανταρσύα, θα είστε άξιοι της μοίρας σας. Πείτε σε όλους να ψηφίσουν Ηλία μπας και σώσουμε την Ελλάδα και προπάντων τα παιδιά σας. Ηλία δεν ξεχνάμε ότι δεν προσκύνησες σαν τους Βοριδοπλευρογεωργιάδηδες που πούλησαν όσα λέγανε και μέχρι τζαμί άνοιξαν! Θα μπορούσες Ηλία να παίρνεις τα 10 χιλιάρικα από τη Βουλή και να είσαι υπέρ της ….μεταφοράς λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα όπως αυτοί που ψηφίζανε και μνημόνια με τον Βελόπουλο! Δεν το έκανες Ηλία, δεν προσκύνησες και γιαυτό σε λατρεύουμε.

  10. Φρύνη, τις μόνες σφραγίδες που ξέρω είναι οι εφτά σφραγίδες της Αποκάλυψης, όπως και τους τέσσερις ιππότες. Ο Παϊσιος δεν μιλούσε την αποκρυφιστική γλώσσα, μόνο το λόγο του Θεού. Τί εννοείς, η αληθινή Φρύνη; Κάποιος άλλος γράφει με το όνομά σου;

  11. Μην ξαναπιάσεις γελοίε Βελόπουλε, όργανο του Σατανά, τον Κασιδιάρη στο στόμα σου. Ο Κύριος τον καθαρίζει στις φυλακές και εσύ τον μολύνεις μόνο που αναφέρεις το όνομά του. Θα πληρώσεις βέβαια για την απερισκεψία σου. Όποιος τα βάζει με τους δούλους του Θεού είναι σαν να αγγίζει την κόρη του οφθαλμού του.

  12. Ο παισιος είχε πει ότι ο Ηλίας θα βγει πρώτος όταν οι εφτά σφραγίδες των ελοχιμ επαναφέρουν τις δώδεκα σειρήνες της πόλης του θανάτου. Τώρα εξηγούνται όλα με βάση την αλήθεια των 19 βιβλίων των υποχθονιων. Η αλήθεια θα λάμψει όταν ο τελευταίος βασιλιάς γίνει ιππότης.
    Ο Ηλίας θα νικήσει τον Κώστα με διάφορα 12%. Το είχε γράψει ο γέροντας.
    Η αληθινή Φρυνη

      1. Βάλε την αλφαβήτα εκεί που ξέρεις. Εσύ θες γιατρό.

    1. Αγαπητή Φρύνη ωραία τα γραφόμενα σου για τον Ηλία αλλά το σύστημα δεν θα τον αφήσει.,Τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα!! Ήδη όλοι οι νουδουλου δήμαρχοι και περιφερειάρχες έχουν από τώρα βγει!! Και άσε το λαό να τρώει νεροβραστες πατάτες λόγω ακριβείας με το τενεκέ το λάδι στα 250 ευρώ!!! Είπαμε 400 χρόνια ραγιάδες στους Τούρκους δεν ήταν τυχαίο.

      1. Άσε μας ρε ψεκα λοκατζη. Τι το θες το λαδι; μαλακά.

        1. Ο/Η το λιπαντικό είναι πάντα φθηνότερο από το ελαιόλαδο και το ίδιο αποτελεσματικό λέει:

          Το λάδι στον κωλο σου νεαρέ.
          Για να κάνεις προπόνηση για το μεγάλο FUCKING που έρχεται και που το αγγούρι θα σου μπει τόσο βαθειά που δε θα μπορείς πια να γράφεις ανόητα σχόλια

        2. Νουδουλικο τρολ τι δουλειά έχεις εσύ σε αυτό το πατριωτικό σάιτ??? Πάρε δρόμο και διάβασε κανένα ελεύθερο τύπο η απογευματινή γιατί μόνο για εκεί είσαι!!?

Comments are closed.