ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΝΔ ΚΑΙ Η ΟΝΝΕΔ; ΟΤΑΝ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΠ – Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ “ΜΠΛΑΒΙ” ΤΗ ΣΎΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ – ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;

Κοινοποίηση:
lytras2

Ο 52χρονος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας που παραδέχτηκε τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας του, είχε υπερασπιστεί πολλές φορές γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας, σε πολύκροτες υποθέσεις.

Ζητούσε δημοσίως να αυστηροποιηθούν οι ποινές για τους θύτες. «Για να μη φτάνουμε συνέχεια σε τέτοια σημεία θα πρέπει οι ποινές για ενδοοικογενειακή βία να γίνουν βαρύτερες», έλεγε.

Ο Απόστολος Λύτρας καταδίκαζε δημοσίως την έμφυλη βία. Παρότρυνε τις γυναίκες θύματα να καταγγέλλουν τους κακοποιητές τους σε εκδήλωση που είχε διοργανώσει η ΔΑΠ ΝΔΦΚ στην Κομοτηνή.

Πριν ένα μήνα ο δικηγόρος ήταν βασικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και έμφυλη βία».

image

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. και ετσι να εγινε ρε φιλε δεν κανεις αυτο που εκανε απλα την ξεφτυλιζεις και την διωχνεις δεν ειναι αυτοι υπερανω ολων και κανουν οτι γουσταρουν και βλεπω οτι πολλοι υπερασπιζονται τον κλαδο των δικηγορων ας δινουν αποδειξη στους πελατες τους για καθε υποθση που αναλαμβανουν και μετα τα ξαναλεμε αυτοι και αν φοροδιαφευγουν αλλα κολησαμε σε ορισμενους κλαδους τους δικηγορους και τους γιατρους τους χαιδευουμε και κυνηγαμε εναν καστανα και μια γιαγια που επλεκε και τα πουλαγε αλλα εφυγα απο το θεμα δεν ειναι αυτοι οι κυριαρχοι του κοσμου σε προδωσε σε εκανε ρεζιλι την διωχνεις και εισαι κυριος δεν την τουλουμιαζεις στο ξυλο

    1. Αυτά στη θεωρία είναι καλά φίλε μου, αλλά στην πράξη είναι διαφορετικά ξέρεις …Όσα φέρνει η ώρα ΔΕΝ τα φέρνει ο χρόνος !!!

    2. Λάθος αν δε σεβάστηκε οικογένεια, παιδιά κ άντρα κ τα ήθελε όλα δικά της πρέπει κάπως να πληρώσει, τώρα το πώς είναι το ΛΑΘΟΣ, αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα κ όχι η αιτία.ΑΝ η ΑΙΤΙΑ είναι η δήθεν κυρία αυτή που υπερασπίζεστε συγνώμη αλλά χορτάσαμε τανακια και πρέπει να μάθουμε ότι η κάθε προδοσία σε οποιονδήποτε τομέα πρέπει να τιμωρείται.

      1. Σκάσε βρομύλε! Μάς έχεις φλομώσει στην παράνοια σκουπίδι όρθιο! Χεστήκαμε που σχετίζεσαι μ’ αυτές που στα φοράνε κι απ’ ότι φαίνεται καλά σού κάνουν, άχρηστε…

        1. Καλό το επιχείρημα αλλά μόνο στη ζούγκλα που ζεις.Κριμα που σε ενοχλεί η πραγματικότητα μη νευριάζεις όμως κ πάθεις τίποτα.Τωρα αν μου φοράνε εμένα ή όχι άσε να το κρίνω εγώ εσύ κοίτα τα δικά σου κέρατα που όπως βλέπω με τον τρόπο που νευριάζεις θα ναι αμέτρητα.

          1. Διαταραγμένε, αποσύρσου να μετρήσεις τα αναρίθμητά σου κέρατα και μην ασχολείσαι με τις υποθέσεις άλλων, γιατί δε σε παίρνει… Που θα κρίνεις κιόλας, 😅!

          2. Σπερματοαποθηκη δεν κρίνω λέω την άποψη μου μιας κ είναι το θέμα στο δημόσιο τομέα, άμα δεν έχεις επιχείρημα κ θες εσύ να κρίνεις κ να βρίζεις προσωπικά αναγνώστες τραβά στο γυναικολόγο σου να δει τι παίζει.(Ζητημα είναι αν μιλάω με 15 χρονη).

  2. Το ξεχυλωσατε το θέμα…που πουλάει με τις πρωινατζουδες… καταδικαστέα πράξη αναμφίβολα αλλά μάλλον δεν είδατε τι είπε ο Κούγιας… διέλυσε την προηγούμενη οικογένεια του για την ασκούμενη πιτσιρικα, της έγραψε και την περιουσία κατά Κούγια .και μετά κάτι είδε κι αντιλήφθηκε και ΚΑΚΙΣΤΑ την μπουκετωσε… πολύ μελό πέφτει κι όποιος διατυπώνει άλλη άποψη τον τρώει η μαρμάγκα της metoo ατζέντας !!!

  3. ρε ζωα που σας ειπανε οτι φταιει για ολα η χρυση αυγη,και σεις μαζευτηκατε στην λουκαρεως και φωναζατε σαν τα ζωα@ τωρα που ειναι φυλακη η χρυσυ αυγη λυθηκαν ολα ;η”χειροτερεψαν ,εχει σανο πολυ ακομη να σας δωσουν

  4. Ο τυπος οπλοφορουσε σαν γκαγκστερ και ειχε και πυροβολο σπιτι, ηταν καπο της μαφιας της ΝΔ τωρα ελευθερος και ωραιος.60% αποχη ετσι να σας γ@μ@νε και να σας αρεσει με 28% μειοψηφια.

  5. Εχουμε δικαιοσυνη;;;;; αφησανε τον ηθοποιο φιλιππιδη ελευθερο..αφηνουνε τους παιδεραστες ελευθερους.
    Χωρις παραδειγματικη τιμωρια δεν θα λυθει το προβλημα….

  6. Είναι του κόμματος καί αυτός,,,,τα έλεγε ο συγχώρεμενος Παπαγιαννόπουλος,,, ήτανε μπροστά καμια εξήντα χρόνια.

  7. Γιατί βρε κοπέλα μου παντρεύτηκες αυτόν τον με το μπεμπέ μουτράκι; Δεν πρόσεξες ότι ακόμα δεν έχει απογαλακτιστεί; Απορώ με τη νοοτροπία μερικών έξυπνων και όμορφων γυναικών, που ενώ έχουν στα πόδια τους , ζευγαρώνουν με βουτυρομπεμπέδες.

    1. Ποιό μπεμπέ μουτράκι μωρέ ο μαλάκας; Είδα το βλέμμα του σε μιά κατά πρόσωπο φωτογραφία και κατασκιάχτηκα… Εντελώς δαιμονικό.

  8. Ο πιο πετυχεσμένος ever, ο Κούλης μας ο πρωθυπορδός, μπράβο γίδια.

  9. Γιατί δε γράφετε το λόγο ή τους λόγους που τις έφαγε; Ή είναι τρελός ή κάτι του έκανε.Να μάθουμε λοιπόν ότι τα λάθη πληρώνονται και από τις δύο πλευρές.

      1. Γράψε ελληνικά πρώτα ρε μογγολακι που έμαθες και το σιχτιρ.Ολα πληρώνονται,πόσο μάλλον αν είναι προδοσίες.Το πως πληρώνονται δεν είναι τόσο το πρόβλημα.Προβλημα στην κοινωνία είναι οι αιτίες που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις,εσύ κοιτάς το αποτελεσμα τι αυτό μας γμνε τόσα χρόνια κάθε είδους προδότες.

        1. Άντε πηδήξου, εκτός και της μητρικής σου λοιπόν, ντροπή των Ελλήνων που μού δαφνοστεφανώθηκες Ελ, ζώον…

          1. Επιχειρήματα γνωστής πόρνης ή πόρνου (μάλλον το πρώτο).Εσυ που δεν έχει ούτε το Ελ ούτε κ όνομα βάλε το σπερματοαποθηκη και άντε τραβα να σε πληρώσουν για να κάνεις τη δουλειά ξέρεις.

          2. Άτιμο, όσα ξέρει ο κώλος σου δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος…

          3. Ξυρισου,βαψου και κατέβα σε περιμένουν από κάτω 😉

          4. Μπά; Τελείωσες και παραχωρείς τη σειρά σου; Μη στη στερήσει κανείς, θα σε ψάχνουν οι πελάτες, ξέρεις εσύ!

  10. Ομιλία μπορεί να έκανε αλλά είναι ΠΑΣΟΚ του ΘΑΝΑΤΑ ο Λύτρας, βλέπει δεξιό και τον φτύνει, σάς στα λέω διότι τον γνωρίζω. Ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στα Βριλήσσια της προηγούμενης Δημοτικής Διοίκησης Μανιατογιαννη. Για μένα θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδείγματικα και να του αφαιρεθεί και η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

  11. Αφού είδε βίντεο να τσιμπουκονετε η γυναίκα του

    1. Χέστηκες όπως θά ‘πρεπε φατμέ στο γενί τζαμί, που δυστυχώς λειτούργησε κιόλας, ή ακόμη;;;

  12. Οι θεωρίες και οι μπούρδες είναι για τους άλλους.Ο κύριος Απόστολος, έχει πιάσει το νόημα αυτής της παλιό ζωής.Μην βαρατε τις γυναίκες σας κουφάλες λέει γιατί θα σας χώσω μέσα στα βαθιά.Την δική μου γυναίκα όμως,θα την μετάχειρίζομαι όπως γουστάρω εγώ χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν.Ο Φρόυντ θα ξανάέγραφε τα βιβλία του από την αρχή,αν ζούσε σήμερα περιστοιχιζομενος από Λυτρες και από Κούγιες..

    1. Μωρέ ο κάθε Φρόϋντ θα έσκιζε τα πτυχία του σήμερα… Να μην ξέρεις κατά πού να στραφείς γίναμε…

  13. Χαχαχαχαχα δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράταγες! 🤣🤣🤣🤣

  14. Στην Ελλάδα της ΝΔ ισχύει ο νόμος του δυνατού.Εχεις λεφτά γνωριμίες και πάνω από όλα είσαι ΝΔ είσαι πάνω από νόμους από Σύνταγμα.Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει είναι άγνωστη λέξη.

  15. Μου κάνει εντύπωση πώς συγκεκριμένα άτομα ειδικά από το δικηγορικό κλάδο τους προωθούν τα κανάλια με διάφορες δικαιολογίες , φωτογραφίες, δηλώσεις για υποθέσεις.Πιστευω ότι είναι έμμεση διαφήμιση αυτοπροβολή και οι σύλλογοι τους δεν επαγρυπνουν ,οι διαφημιζομενοι θα έπρεπε να πληρώνουν με ρήτρα ποινής υπέρ του ταμείου αλληλεγγύης ένα σεβαστό ποσό επί των εσόδων.Γιατρό ήθελα να μιλήσει σε συγκέντρωση και ο ιατρικός σύλλογος επενέβη μέσα από το συνδικαλιστικό του όργανο με δημοκρατικές του διαδικασίες

  16. ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ. ΠΑΡΤΑ ΤΡΙΑ ΤΩΡΑ ΛΥΤΡΑ!

Comments are closed.