ΑΙΣΧΟΣ – ΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Πήγαν τα ανήλικα για παιδική ταινία και είχε προβολή τα «Αδέσποτα Κορμιά»

Κοινοποίηση:
adespota-kormia

Την Δευτέρα 9/9/2024 η Κινηματογραφική Λέσχη του «Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας» ανακοίνωσε ότι τροποποιεί το πρόγραμμά της -θα έδειχνε μια παιδική ταινία- και θα προβάλει στη θέση της παιδικής ταινίας το ακατάλληλο για ανηλίκους ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά» στην Καβάλα.

Φανταστείτε την έκπληξη των παιδιών που διαβάζοντας το αρχικό πρόγραμμα, προσερχόμενα στον κινηματογράφο, θα βρεθούν να βλέπουν μια ακατάλληλη ταινία και μια βλάσφημη αφίσα.

AISXOS jpg

Το ντοκιμαντέρ περιέχει πραγματικά φρικτά ακατάλληλες σκηνές -το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι από πρόσωπο που μπήκε στην αίθουσα και το είδε όταν προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Για να μην νομίζετε ότι μπλοφάρουμε, στην αίθουσα του ΟΛΥΜΠΙΟΝ υπήρχαν πάρα πολλές άδειες θέσεις παρόλο που επίσημα είχαν πωληθεί όλα τα εισιτήρια (προφανώς αγόρασαν τα εισιτήρια οι ίδιοι ή κάποιος φορέας της LGTB -χρήματα διαθέτουν άφθονα από τις επιχορηγήσεις- για να ελέγξει το ακροατήριο και να μην υπάρξουν αντιδράσεις).

Όλοι σχεδόν οι «θεατές» ήταν μέλη της διοργάνωσης του Φεστιβάλ (δεν θα αποκαλύψουμε φυσικά το πως καταφέραμε να μπούμε στη αίθουσα) .
Μάλιστα ένας ακροατής δεν άντεξε, σχεδόν έκανε εμετό από το θέαμα και βγήκε από την αίθουσα (τώρα ξέρουν ότι δεν μπλοφάρουμε, έτσι ακριβώς συνέβη στην προβολή που έγινε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, γιατί ήταν τόσο αποκρουστικό και αηδιαστικό το θέαμα).

Με την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της προβολής του ντοκιμαντέρ με την ΒΛΑΣΦΗΜΗ αφίσα στην Καβάλα, ΑΜΕΣΑ εξέφρασαν τις αντιδράσεις τους:
Το Σωματείο Προστασίας του Αγέννητου Παιδιού «Η Αγία Εμμέλεια»
Φίλος της ομάδος μας
το κόμμα ΝΙΚΗ (γνωρίζετε τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της ομάδος μας αλλά και την κριτική που έχουμε ασκήσει μέχρι σήμερα στο κόμμα ΝΙΚΗ, όμως κάθε «πίεση» σε τέτοιες κρίσιμες καταστάσεις είναι σημαντική.
Η Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως.

Ευτυχώς προς το παρόν βρέθηκε τρόπος να ανασταλεί ουσιαστικά η λειτουργία του «κινηματογράφου» μετά την Κυριακή 8/9/2024 (ωραίο κόλπο αυτό και από εμπορικής – οικονομικής άποψης, μέσω ενός «Συλλόγου» να λειτουργείς ουσιαστικά ιδιωτικό κινηματογράφο).
Χθες Παρασκευή 6/9/2024 δεν έγινε προβολή λόγω βροχής).

Στη φωτογραφία η κ.Άννα Μονογιού, συνυπεύθυνση της λειτουργίας της «Κινηματογραφικής Λέσχης» και Γ.Γραμματέας του Συλλόγου Σ.Φ.Τ.Γ. που έσπευσε να απαντήσει στην Ανοικτή Επιστολή του Σωματεία «η Αγία Εμμέλεια»:

Anna Monogiou

Για να πάρετε μια γεύση του πως αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι αυτοί τον «διάλογο» και την δήθεν «ελευθερία του λόγου», ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ τα σχόλια που δεν τους βόλευαν από το facebook της Κινηματογραφικής Λέσχης του Συλλόγου τους:

Το σχόλιο απάντηση στην κ.Άννα Μονογιού.

anartisi sto Syllogo ξπγ

anartisi sxolioy sto Syllogo jpg

όπως βλέπετε λίγη ώρα μετά, το σχόλιο-απάντηση ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ και δεν εμφανίζεται πλέον στην σελίδα τους!
Λογοκρισία από τους «υπερασπιστές» της «ελευθερίας της έκφρασης …!
Δεν εμφανίζονται καθόλου σχόλια!

Νέο σχόλιο που διαμαρτύρεται για την διαγραφή του αρχικού σχολίου.
Το οποίο επίσης ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ!!!

diagrafi sxoliou jpg

ΔΕΝ εφησυχάζουμε.
Παραμένουμε σε ετοιμότητα για κάθε νεότερη εξέλιξη.
Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να κάνουν την προβολή κάπου αλλού.

Δεν επιτρέπουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να εξυβρίζει τα ιερά Σύμβολα της πίστης μας.

Αν τολμάνε ας κατηγορήσουν το Ισλάμ για όσα υποφέρουν οι γυναίκες (κλειτοριδεκτομές, μπούργκες κλπ), ας τομήσουν να γελοιοποιήσουν το Κοράνι ή τον Μωάμεθ.
Είναι φανερή η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους.

Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

Πηγή: https://opaidagogos.blogspot.com/2024/09/4.html

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι παρακμιακες αδερφες τσακωνονται με τους Εβραιοτσολιαδες Χριστιανους που προσκυνανε ανυπαρκτους Εβραιους.
    Και απο την αλλη εχουμε και Εβραιοτσολιαδες Μουσουλμανους που προσκυνανε και αυτοι τον ανυπαρκτο Μοχαμεντ..

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

  2. ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΤΣΗΠΟ ΙΑ ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΗΝΟΤΗΤΑ ΟΧ Ι ΤΕΤΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ Σ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΑ ΟΧΙ ΤΕΤΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΤΗΛΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣ ΥΝΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥ ΜΕ ΑΜΗΝ+++

Leave a Response