ΑΙΣΧΡΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ – “Ήταν ένας σπουδαίος Πρόεδρος” – Για τους δύο πολέμους που προκάλεσε, θα πείτε τίποτα;

Κοινοποίηση:
paremvasi

“Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν είναι ένας σπουδαίος πολιτικός. Είναι ο άνθρωπος που αποκατέστησε την εικόνα των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο, μια εικόνα που είχε αμαυρώσει ο προκάτοχός του Ντόναλντ Τραμπ απομονώνοντας την χώρα του αποχωρώντας από διεθνείς οργανισμούς, καταπατώντας ανθρώπινα δικαιώματα, χτίζοντας τείχη”.

Αυτά μεταδίδουν εδώ και μερικά λεπτά συστημικά ΜΜΕ μετά την απόφαση του Μπάιντεν να αποχωρήσει από την κούρσα για τις Αμερικανικές εκλογές.

Είναι πραγματικά αισχρό να αποθεώνουν μία πολιτική μαριονέτα που εγκατέστησαν τα σκοτεινά κέντρα αποφάσεων των ΗΠΑ για να αιματοκυλίσουν τον πλανήτη με τον πόλεμο ενός νεοναζί εναντίον ενός αληθινού πατριώτη ηγέτη όπως ο Πούτιν. Είναι αδιανόητο να γράφουν αγιογραφίες για έναν γεροξεκούτη παιδεραστή που επέτρεψε να πεθαίνουν γυναικόπαιδα στη Γάζα. Να δούμε τι θα γράψουν όμως όταν ο Τραμπ θα ξαναγίνει Πρόεδρος κάτι που πλέον θεωρείται βέβαιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: