ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ! 100 κιλά μαγκιά ο «ένοικος του Περισσού» Ν. Μπογιόπουλος! (BINTEO)

Κοινοποίηση:
αλητεια

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μπογιοπουλος, ένα σκατοκουμουνι μια, σκατόφατσα που όταν αρχίσει το γλείψιμο δεν σταματά, γονατιστός κουμουνοπουτστα θα γλύφεις τα ουπαλα του κάσιους, αποβρασμα που έχεις πεθάνει και δεν το ξερεις, ε, ε, έρχεται,

  2. Ρε Λένιν από την Αμαλιάδα όταν θα πιάνεις το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο στόμα σου θα το πλένεις με αγιασμό πρώτα. Άντε πήγαινε τώρα να δεις τον ανεπάγγελτο τον Κουτσούμπα στην εκπομπή lifestyle της Ναταλίας Γερμανού για να συνέλθεις λιγάκι.

  3. Εθνικό κόμμα Έλληνων ταγματασφαλίτων ή αλλιώς οι ναζί του Αζοφ

  4. Ρε Μπογιόπουλε, άσε τον Κασιδιάρη και το Μακελειό και πες μας, τον γαμάς τον Χατζηλαλάκη;

  5. Παιρνει εντολες και απο το αφεντικο του τον ……¨κυριο¨Χατζηλαλακη !!!!!!

  6. o γλυφτης των καπιταλιστων, το σταλινοσκουπιδι ο Μπογιοπουλος,
    εχει το θρασσος να μιλαει , να βριζει δηλαδη , τους Πατριωτες???…..
    δεν υπαρχει ποιο αποκρουστικο φασιστικο θρασιμι…..
    Ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟς ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗ….

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ , ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…….

  7. ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΣΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΖΕΙ ΚΑΛΑ…Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ…

  8. Μπογιόπουλε, πιο κάτω από τον απόπατο, πιο κάτω από τα σκατά, είστε εσείς, οι προδότες της πατρίδος. Ρε Χατζηλαλάκη, αυτούς μαζεύεις στο σταθμό σου; Νομίζεις ότι σε προστατεύουν αλλά σού σκάβουν τον λάκκο.

  9. Διαβαστε και λιγο Τραΐανό παιδια αν θελετε να ψαχτειτε πιο βαθεια περι ναζισμου, ποιοι τον δημιουργησαν και τι σκοπους ειχε. Κουτοχορτο μπορεις να φας ευκολα απο τα παλια τα χρονια που δυστυχως δεν υπηρχε ελευθερα η πληροφορια οπως υπαρχει σημερα.

    Περαστικα ! Ξερετε ποιοι

  10. Γιατί ασχολείστε με σκουπίδια και βοθρολύματα όπως η καρικατούρα του λένιν;;;Αξία στα σκατά ΔΕΝ δίνουμε…

    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥΛΟ ΑΡΕΣΕΙ.

  11. η παρεμβαση μου ως βασικος μαρτυρας του επικεντρου ωφειλη να τονισει τα εξης:οι προσωπικες αποψεις του καθε ενος δημοσιογραφου και οι πολιτικοιδεολογικες αφορουν τα αρνητικα και τα θετικα της ποιοτητας ζωης ποιοτητα ζωης δεν υπαρχει απο τοτε που ταιδεολογικα μπουρδελοκαναλα ασελγησαν σε ανυποπτες κατοικιες και για αρκετα χρονια κατακρεουργησαν υποκλεπτοντας τον προορισμο του οικογενειακου προγραμματισμου τελος υπενθυμιζω οτι η προσεγγιση του τυπου της δεξιας πλευρας του σταλινισμου εξισου ως αποδιοπομπαιος τραγος ο καθεις το μονο συμβατο που διατηρεί εναντι και ακολουθως της κοινωνιας γιαπι…….συνχαιρω τον κυριο κασιδιαρη στην εκφωνηση του χρεους μιας εγκληματικης κυβερνητικης παρακρατικης εναντι της σταθεροποιησης της υποστασης της ζωης σαφως και καποιος θα πει οτι ο κυριος κασιδιαρης και το κομμα του ειναι ακραιοι υποδικοι ελα ντε !!! και οι αυτόχειρες υποδικοι βρισκονται κυβερνωντας και συγκυβερνωντας ολοκληρο λαο οπου τον καταντησαν παραδειγμα του γαλλικου μοντελου αν ειναι ετσι ο ναζισμος που λεει ο μπογιοπουλος τοτε κυριε κασιδιαρη ειστε ηγετης του πλανητη σαφως και ειρωνευομαι ως πολιτης γιατι στο σπιτι του καμενου κοσμου δε μιλας για λαδι στη φωτια η δημοκρατια σκοτωνεται καθημερινως απο την φριδερικη των εισαγωγικων και το ιδιο της το κομμα ….ωφειλω μια απαντηση και την εδωσα …..εμπρακτα αυτο θεωρειτε δημοκρατικα κουτσο ο κυριος μπογιοπουλος ειναι εκφραστης των αποψεων του οχι του συνολου και δεν ακουμπα τη βαση σε οσα τονιστηκαν καποιοι παιρνουν το ρολο δικαστων κι αυτο κοστιζει….

  12. ΜΠΕΤΑΡΑ ΘΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ, ΡΙΧΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΦΑΡΜΑΚΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΜΟ….
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ…

  13. Ο Μπογιόπουλος είναι αυτός ο τζάμπα μάγκας κομμουνιστής που δεν έχει αφήσει καπιταλιστή δεξιό κι εφοπλιστή για τον οποίο να μην έχει δουλέψει;

Comments are closed.