ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑ – ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ» – ΠΥΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΞΕΡΑΜΕΝΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ

Κοινοποίηση:
36a6aa7d-trump-pa

Ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε με νέα δήλωση μετά την απόπειρα δολοφονίας του από τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια το Σάββατο 13 Ιουλίου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ ευχαρίστησε τους οπαδούς του για τις σκέψεις και τις προσεχές του στο δεύτερο δημόσιο σχόλιό του μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

«Μόνο ο Θεός εμπόδισε το αδιανόητο να συμβεί. Δεν θα φοβηθούμε, αλλά αντίθετα παραμένουμε ανθεκτικοί στην πίστη μας και δεν θα μας επηρεάσει οποιαδήποτε κακία», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτηση στο Truth Social.

«Προσευχόμαστε για την ανάρρωση των τραυματιών και κρατάμε στις καρδιές μας την μνήμη του πολίτη που βρήκε φρικτό θάνατο», είπε, προσθέτοντας ότι τώρα περισσότερο από ποτέ είναι σημαντικό «να παραμείνουμε ενωμένοι».

«Αγαπώ την χώρα μας, σας αγαπώ όλους και ανυπομονώ να μιλήσω στο Μεγάλο μας Έθνος αυτή την εβδομάδα από το Ουισκόνσιν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Kατω τα νεοταξικα σκουλίκια που έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν

  2. MIN MALONETE DEN ITAN STIMENO, TO TIMBANO PREPI NA EPATHE BLABI,“TRIPA“,AFTO THA FANI OTAN GIATREFTI ENDELOS TO TRABMA,KE OHI TORA POU INE PRISMENO…, TO SFIRISMA POU AKOUSE PROERHETE APO TO TIMBANO TOU AFTIOU TOU… DEN KATALABE PONO EPIDIS EPATHE SOK…

    LIPON MIN MALONETE , DEN ITAN STIMENO, KANIS DEN BAZI SE TETIOU IDOUS KINDINO TIN ZOI TOU…

    O KALOS THEOS/THEANTHROPOS TON PROSTATEPSE… EHI ALLA SHEDIA MAZI TOU …

  3. ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΤΑΝΙΕΛΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ..ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΨΥΧΑΚΙΑ!!!ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΥΧΑΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΑΣΤΟΧΗΣΕ!!!!ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!

  4. Ο Trump ήταν μπροστά στις δημοσκοπήσεις, ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο, και συνεπώς δεν είχε ανάγκη να στήσει ένα τέτοιο σκηνικό. Τέτοια σκηνικά στήνονται μόνο από αυτούς που χάνουν, ώστε να ανατρέψουν την κατάσταση.

    1. Τέτοια σκηνικά στήνονται μόνο από αυτούς που χάνουν πχ η ΝΔ όταν είδε οτι η Χ.Α θα πάει στο 20-25%

  5. Κοιταξτε μουρη ψηφοφορου της ΝΔ που βαλανε για να σκοτωσει τον Τραμπ…..Κλασσικος μλκς ντιγκιντάγκας

  6. Θέλανε να τον καθαρίσουν οι πολεμοχαρείς…Αυτοί που δεν θέλουν ο πλανήτης να έχει Ειρήνη.

  7. Υποστηρίζουμε Trump ωστόσο και ο Φύρερ είχε επικαλεστεί τη Θεία Πρόνοια τον Ιούλιο του 1944 όταν έσκασε στα μούτρα του η βόμβα του Στάουφενμπεργκ.

      1. Σιώπησε επιτέλους μικρό και ανόητο Νοτιοβαλκάνιο Pokemon…

        1. τρολακια δεν πειθετε πλέον. 5 ευρώ το ποστ παίρνεις?

        2. Υπάρχει αφύπνιση στον δυτκο κόσμο.. δεν πιάνουν αυτά πλέον…άστα

  8. Ο Θεός μαζί σου Ντόναλντ… αν βγάλουν πάλι την χαλασμένη μαριονέτα… καήκαμε όλοι

  9. Αν είναι όλοι αυτοί “secret service ” τότε τι να πω…Ποιο πολύ φάνηκε σα να γίνεται καμία μανουρα σε ταβέρνα και πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο οι μεθυσμένοι με καμμένα αντανακλαστικά.

  10. Για να πούμε και την αλήθεια όμως ο Μπάιντεν μια γυναίκα πσντρεύτηκε, με μια γυναίκα έκανε παιδιά. Χαϊδεύει on camera κοριτσάκια και μαύρους αλλά δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα. Τραμπ, είναι καταραμένος ενώπιον του Θεού όποιος προδώσει τη γυναίκα της νεότητάς του κι εσύ έχεις κάνει τρεις γάμους. Όμως θα βγει αυτός που εξυπηρετεί το σχέδιο του Θεού γιατί πάντα γίνεται ό,τι βούλεται ο Κύριος, αφού είναι ο Θεός των πνευμάτων πάσης σαρκός.

    1. Αν υπήρχε Θεός δεν θα δυστυχουσε τόσος κόσμος κάθε μέρα. Και μη μου πεις ότι κ αυτό είναι στα “σχέδια του”… παίζει με τους ανθρώπους δηλαδή;

    2. μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι ..

    3. Αν είναι καταραμένος κάποιος που πρόδωσε τη γυναίκα του αλλά σέβεται την κοινωνία και τη ζωή τοτε αυτός που υπηρέτησε το κακό για δεκαετίες όντας μαριονέτα της ελίτ , σκορπώντας θάνατο και έχοντας τάσεις για ανήλικα….τι είναι?

    4. Εδω ο Μπαιντεν κοντευει να κανει ολοκαυτωμα ολο τον πλανητη, οι τρεις γαμοι του Τραμπ ειναι το προβλημα; εδω εχουν κανει τρεις γαμους φτωχοι και ασημοι, οχι ο Τραμπ που ηταν και παραγοντας στα media με οτι συνεπαγεται αυτο. Οποτε αγαπητε αναγνωστη δεν ειναι αυτο το μετρο συγκρισης.

    5. Είναι σαν να λες να κατηγορήσουν το μητσοτάκη οι δικαστές ..χαχαχααααα

  11. Πια η διαφορά του Donald Trump.με τους δικούς μας ηγέτες;;;
    Ο Donald Trump αγαπάει την πατρίδα του και κάνει τα παντα για την ευημερία της και είναι κατά της
    λαθρ/σης ενω οι δική μας ακριβώς τα αντίθετα.

  12. Αν ήταν στημένο, ωραία ηθοποιΐα απ’ τον μπάρμπαβαψομαλλιά κ τους πράκτορες της Secret Service…αν δεν ήταν στημένο η διευθύντρια της Secret Service, ο διευθυντής της CIA κ ο υπεύθυνος της αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας στην ομιλία του, πάνε για κρεμάλα… θα δείξει η πορεία…τ’ αλάνια του FBI θα την βρούν την άκρη.

    1. Γίνεται χαμός στην Αμερική με το SS που προστατεύει το Τραμπ. Θα πέσουν πολλά κεφάλια μιας και καλούνται απόψε όλη η ηγεσία της υπηρεσίας να δώσουν ένορκες καταθέσεις στο Κογκρέσο.

      Ξεκινώντας αφού είδαν το τύπο με το όπλο γιατί δεν του έριξαν πρώτοι;
      Πως κάποιος με όπλο πλησίασε 120 μέτρα από το Τραμπ;

    2. Πολυ καλά τα λες, κόντεψε να σκοτωθεί αλλά ήταν στημένο…πες μας τη γνώμη σου και για τα μπολια, την κλιματική αλλαγή και τον γοβατο… για να έχουμε πλήρη εικονα

    3. Αν δέν ήσουν τυφλός, θα έβλεπες ότι την τελευταία στιγμή κουνάει τό κεφάλι του! Ενώ ΞΑΦΝΙΑΣΜΈΝΟΣ-αυτο φαίνεται καθαρά ότι είναι αυθόρμητο κ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΜΑΛΆΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙ..😠😠- πιάνει το αυτί κ κοιτάζει την παλάμη του με αίματα ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΓΌΝΑΤΑ!!!
      Αυτό αρκεί.

    4. Αν δέν ήσουν τυφλός, θα έβλεπες ότι την τελευταία στιγμή κουνάει τό κεφάλι του! Ενώ ΞΑΦΝΙΑΣΜΈΝΟΣ-αυτο φαίνεται καθαρά ότι είναι αυθόρμητο κ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΜΑΛΆΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙ..😠😠- πιάνει το αυτί κ κοιτάζει την παλάμη του με αίματα ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΓΌΝΑΤΑ!!!
      Αυτό αρκεί.

Comments are closed.