ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΣΕΔΑΚΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ!!! Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου που στοχοποιούνται για επιλογές μου -Λυπάμαι για όσους δεν καταδίκασαν

Κοινοποίηση:
16829592006222411769884162493019_copy_280x140

Ο υπουργός Υγείας κατήγγειλε ότι «αριστεριστές επιτέθηκαν με γιαούρτια, πετυχαίνοντας, εκτός από εμένα, και τα δύο μου παιδιά». Με σημερινή ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Πλεύρης ζητά συγγνώμη από τα δυο του παιδιά, τα οποία στοχοποιούνται λόγω των επιλογών του.

Παράλληλα, «καρφώνει» όσους δεν καταδίκασαν την επίθεση. Η ΝΔ κατήγγειλε την αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι δεν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Η ανοχή σε κάθε μορφής βία και ειδικά στην φαιοκόκκινη πολιτική βία δεν ήταν ποτέ μια αριστερή θέση… Δυστυχώς έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η ΝΔ.

Το tweet της κλάψας του Θάνου Πλεύρη

«Από τους μόνους που αισθάνομαι ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη είναι από τη Λένα,την κόρη μου Νίκη (13) και το γιο μου Κωνσταντίνο (8) που στοχοποιούνται για τις επιλογές μου. Ευχαριστώ όσους μου συμπαραστάθηκαν.Λυπάμαι όσους για μικροκομματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καταδίκασουν», έγραψε ο υπουργός Υγείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ …

  2. Πλεύρη τότε που σε ακολουθούσαμε γιατί μίλαγες για υπόδουλη Βόρεια Ήπειρο, έλεγες ότι ένοιωθες υπόδουλος και εσύ! Επειδή έλεγες ότι ήσουν καταδρομέας, λέγαμε ότι θα την απελευθέρωνες μόλις γινόσουν υπουργός! Τελικά ως υπουργός, έβαλες πρόστιμο στα αμπόλιαστα γεροντάκια γιατί δεν έκαναν το εμβόλιο του Εβραικής καταγωγής Μπουρλά και ζήτησες συγνώμη από την Εβραϊκή κοινότητα τη μέρα που πήρες το Υπουργείο(εσύ που τους έβριζες)!!!!!!! Και αντί για Βόρεια Ήπειρο πήγες σε …μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα!!! Πες μας τουλάχιστον υπηρέτησες στο Καψιμί όπως λένε πολλοί εδώ μέσα; Γιατί αν είσαι …καταδρομέας, για ένα …γιαουρτάκι δεν θα πήγαινες στο Νοσοκομείο, θα έφευγες για την Βόρεια Ήπειρο, εσύ που ένοιωθες και υπόδουλος την εποχή Καρατζαφέρη!

  3. ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ

  4. Όταν έβαζε το πρόστιμο των 150 ευρώ στους ανεμβολίαστους παππούδες και γιαγιάδες δεν ντρεπότανε καθόλου! Τώρα τι κλαψουρίζει!!! Κακή αποτυχία του ευχόμαστε!

  5. Τα παιδιά τών χιλιάδων Υγειονομικών πού πείνασαν από τήν απόλυση τών γονέων τους τά σκέφθηκες Κάφρε ;

  6. Κλαίγεται ο μαλάκας! Άντρας να σου πετύχει! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε σκουπίδι; Μόνο εσύ έχεις παιδιά; Οι άλλοι δεν γάμησαν; Δεν έχουν παιδιά;

  7. Τα παιδιά που έμειναν ορφανά από τα σατανοεμβολιασου τομάρι τα σκέφτηκες καθόλου. Ότι έσπειρες θα θερισεις.

  8. Ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ, σε ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ 2/5/23 ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ από τον Ιανουάριο 1/1/23 έως και σήμερα
    Οχι γιαούρτι, χωμα από νεκροταφείο επρεπε να σου πετάξουν ΤΣΟΓΛΑΝΙ.

  9. Αει στο διολο Καψιμιτζη των ειδικων δυναμεων. ΑΥτα σας μαθανε ρε μαλακα στις ΕΔ???? Να κλαιγοσαστε για ενα κεσσεδακι γιαουρτι????? Που να ακουγες και πυροβολισμο !!!!

  10. ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΠΛΥΝΑΝ PIERCE ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ ΑΡΠΑΖΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

  11. Να τους ζητήσεις συγγνώμη αν γίνει η στραβή και κάποια πολιτοφυλακή σε βάλει να σκάψεις τον τάφο των παιδιών σου.

    1. Xαρε οχι ταφο παιδιων…….. αυτον ναι…. οχι παιδια…..

  12. Ελα μωρε! Πως κανεις ετσι; Σαν μπουμπουκος! {Μαλλον, αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη}! Που να ηταν και σε πηλινο! Αμαν πια!

  13. Ρε κομπλεξικε, μαζί σου θα ασχολούμαστε! Βγάλε επιτέλους τον σκασμό!

  14. Να φας σκατα κωλοπαιδο.Καταραμένος να εισαι εσυ και ολο το κωλόσογό σου μπασταρδε,

  15. Γιατί ζήτησες συγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα τη μέρα που πήρες το Υπουργείο; Εσύ τους έβριζες χρόνια! Αυτό πες μας και άσε το γιαουρτάκι από ανεμβολίαστους και όχι από αριστεριστές που λες! Οι αριστεριστές σε συμπαθούν γιατί δεν εφάρμοσες τίποτα από όσα έλεγες για Βόρεια Ήπειρο, τζαμί, Πρέσπες, λαθρομετανάστες! Μέχρι συμφωνία με Πακιστάν κάνατε για να τους φέρνετε απευθείας και σας αποθεώνουν οι αριστεριστές! Ο Ηλίας που θα τα εφαρμόσει πάνε να τον αποκλείσουν, δεν είναι υπουργός του τουρκόφιλου μητσοτάκη όπως εσύ! Πες στα παιδιά σου να έχουν πρότυπο τον Ηλία που εφαρμόζει όσα λέει και όλοι τον λατρεύουμε!

  16. Άντε γαμήσου ρε κλαψομούνη. Στο διάβολο εσύ και η σατανοοικογένειά σου.

  17. Μα τί ξεφτιλισμένο σκουπίδι! Παρότι, γάτος γαμεί και γάτος σκούζει μάλλον! Κατόπιν τούτου δε, πρέπει να του ευχηθούμε ολόψυχα και σ’ ανώτερα…

Comments are closed.