ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ – ΑΠΕΙΛΗ, ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σε πρόσφατο αθλητικό αγώνα ανάμεσα στην Ιταλία και την Αλβανία, οπαδοί της δεύτερης χώρας ανήρτησαν  τον διαβόητο χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας που περιλαμβάνει την Κέρκυρα, τα Γρεβενά, τα Γιάννενα και βάλε.

Διαπιστώσαμε ότι χαρταετό, εκτός από το Υπουργείο των Εξωτερικών, πέταξαν για το θέμα και αθλητικές ομοσπονδίες όπως η ΕΠΟ και η UEFΑ, που σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν είχαν φέρει τα πάνω κάτω.

Η συγκεκριμένη πρόκληση δεν είναι καθόλου αμελητέα. Συνιστά απειλή όπως αυτοί ορίζεται κατά το διεθνές δίκαιο, την οποία μάλιστα προωθούν όχι μόνο η Αλβανία αλλά και το ψευδοκράτους του Κοσόβου, αφού όπως είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας είχε φωτογραφηθεί με υπερηφάνεια μπροστά στον συγκεκριμένο χάρτη.


Ο Κούρτι με τον χάρτη της μεγάλης Αλβανίας

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι άκρως επικίνδυνος για τα Ελληνικά συμφέροντα αλλά και για την εθνική ασφάλεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Πρωτοξαδερφα μας Ιλλυριοι ειναι οπως λεει και ο Βελοπουλος ! Αφου τους ταισαμε καλα τους κατσικαρηδες καλα να παθουμε! Ετσι κ.Σαμαρα του Κωνσταντινου Μητσοτακη?

  2. Να δούμε στον απόψινο.αγωνα τι θα αναρτησουν πλ τα τηγάνια; η ΟΥΕΦΑ ενδιαφέρεται μόνο να φέρει non binary τουαλέτες. Μη χέσω …

  3. Αλβανακια να ψοφισετε εσείς και τα παιδιά σας τα μπάσταρδα.

  4. Δυστυχώσ όπως φαίνεται εστω και σε αθλητικές εκδηλώσεις όπως το EURO 2024 στα βαλκάνια ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

  5. Ελατε ρε μαλακες……
    Ο γεραπετριτης τους έχει …..μια κλανια…
    Τώρα θα του πάρει την μισή Αλβανία …….
    Μην είσαστε κορόιδα……
    Θα βάλει 100 ανεμογεννήτριες να φυσάνε προς Αλβανία θα ρίξει μια πορδη…..και αυτό ήταν …..
    Τι μαλακές που είσαστε……
    Έχει σχέδιο η ΚΥβερνηση……τα εχει κανονισει ο κουλης……

  6. Όταν σάν κράτος έχεις βάλει δύο τεράστια αυτογκόλ τό ένα είναι νά επιτρέψεις σε εκατομμύρια μουσουλμάνους νά εποικίζουν την κυριαρχία σου πού οι πρόγονοι μας χύσανε αίμα ανά τούς αιώνες νά κρατήσουν έξω, και δεύτερο αυτογκόλ νά παραδώσεις εν καιρώ ειρήνης κομμάτι τής ιστορίας σου καί τού πολιτισμού σου πού σέ προσδιορίζει σα λαό διεθνώς σε μερικούς ξυπόλητους γυφτοαλνανοβουλγαρους επόμενο είναι να πάρει θάρρος ο κάθε αδύναμος λαός οικονομικά καί στρατιωτικά καί νά πιστεύει ότι μπορεί νά σού δαγκώσει εδάφη.
    Υπεύθυνοι οι πολιτικοί πού πρέπει νά οδηγηθούν στη κρεμάλα σάν προδότες τού έθνους τών Ελλήνων.

  7. Ας ονειρεύονται τα αλβανακια . Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα , μόνο για πιπες είναι να κάνουν

  8. Κατα τα αλλα η Χρυση Αυγη ηταν εγκληματική οργάνωση και σας έφταιγε ουστ ανθελληνες καταστρεψατε την χωρα για τους παχουλους μισθους σας δα δεν ντρέπεστε

  9. Οι κ@λογερμαναραδες δεν αφησαν τον Μιλοσεβιτς να τους ¨¨τακτοποιησει ” ,ο μεγαλος Σλομποταν θα τους ειχε κανει με τα κρεμμυδακια τους παλιογυφτους !

  10. Μην ξεχασουν οι Ελληνες εργοδοτες να πληρωσουν τους αλβανους τελος του μηνα

  11. ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ αγαπανε κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΡΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΤΕ. ΜΠΟΥΛΟΙ. ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ. ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ…ΕΛΕΟΣ.

  12. Ξαφνικα ξεσηκωθηκαν Αλβανοι, Σκοπιανοι, Κοσοβαροι και οπου ναναι και Βουλγαροι, απαιτωντας αλλαγη συνορων. Βαλτοι βεβαιως απο τις μεγαλες δυναμεις που ειναι υποχειρια της Νεας Ταξης. Και εδω για να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη, οι Ελληνες πολιτικοι ΔΕΝ κοιμουνται, αλλα κανουν οτι δεν καταλαβαινουν. Και οπως ειπε ενας φιλος πριν, οι εκλογες τελειωσαν βαλτε τωρα τα κεφαλια μεσα και υποστειτε τις συνεπειες. Και εγω να συμπληρωσω οτι ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα την απομακρυνση απο το ταμειο. Κατα ταλλα χαλαρα στις παραλιες βλητα!!

  13. Δεν είναι τίποτα… απλά βλέπετε το κοντινό μέλλον. Ο καναπεδάτος ελληνάρας που ψηφίζει “προοδευτικές δυνάμεις” δεν ενδιαφέρεται εκτός αν τον ξεβολέψουν από τον καναπέ του. Στου διπλανού το σπίτι ας καούν όλοι, “έγω να μαι καλά”.

  14. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ;

  15. Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ 1940 ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΓΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!! ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΠΟΤΕ ΘΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΑΡ…ΔΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ?

  16. Η Ιταλία παίζει επικίνδυνο παιχνίδι και η Μελόνι είναι κι αυτή υπέρ των Αλβανών εθνικιστών. Η Αλβανία πάντα αποτελούσε το μακρύ χέρι της Βόρειας Ιταλίας καθότι οι Αλβανοί υπήρξαν στρατός των Ενετών, γι’ αυτό και η αλβανική γλώσσα είναι κατά 60 με 70% λατινικά, ενώ και γενετικά έχουν αίμα από την Β. Ιταλία! Η Ιταλία δημιουργήθηκε με τον Γκαριμπάλντι, πριν δεν υπήρχε εθνική συνείδηση αφού στον Βορά ήταν Γερμανοί και Κέλτες, ενώ στον νότο ήταν κυρίως Ελληνόφωνοι και ίσως και κάποια απομεινάρια από τις αραβικές επιδρομές, ενώ στο κέντρο ένας αχταρμάς από μικρά έθνη. Οι άλλοτε λατίνοι και ετρούσκοι ήταν ήδη εξαφανισμένοι από τις επιδρομές και τις μαζικές σφαγές των Γότθων του Αλάριχου (Ulrich). Ευτυχώς υπάρχει ρεύμα για την Μεγάλη Ελλάδα και μέχρι και σε πόλεις όπως η Νάπολη οι ντόπιοι σηκώνουν Ελληνικές σημαίες, γι’ αυτό οι γερμαναράδες του βορά χρηματοδοτούν την Αλβανία (μαζί με την Τουρκία) για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην Ελλάδα. Θα φάνε όμως το κεφάλι τους γιατί τόσο οι γαλλόφωνοι της ΒΔ Ιταλίας όσο και οι νότιοι Ελληνόφωνοι και Ελληνόψυχοι θα τους ετοιμάσουν χουνέρι που δεν θα το αντέξουν…

  17. Οι Αλβανοί καλά θα κάνουν να θυμηθούν τι έγινε όταν οι παππούδες μας φτάσανε στην κοριτσά όταν τους περνάνε την Αλβανία και τους σταμάτησαν ώστε να γυρίσουν πίσω.Το ίδιο θα πάθουν και τώρα θα τους κρεμάσουμε με τους πολιτικούς μας παρέα τους.

  18. Οχι Στεφανε δεν ειναι ο Σκυψαπετριτης Προδοτης αλλα το 28% μαζι με τους Ολιγαρχες – Μεγαλοβιομηχανους κλπ που ψηφιζουν κ στηριζουν τους Νεοταξιτες Απατεωνες . Εμφυλιος να παρουμε την χωρα μας πισω , δεν υπαρχει αλλος δρομος .

  19. Ρε δεν πάνε να πάρουν καί τή πρωτεύουσα,στα παπ,,,,,,α μας,σε μία πουλημενη Ελλάδα με πουλημενους πολιτικούς μην περιμένετε τίποτα,

  20. Χαχαχα,
    Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ.
    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
    ….

  21. Μα βάση σχεδίου δουλεύουν, δεν είναι ηλίθιοι. Επικίνδυνοι Εθνικά ΑΝΑΞΙΟΙ είναι, όπως περιγράφει και το ΑΝ 5333/1945. Τις ίδιες δίκες και ποινές χρειάζονται. Όπως ο παππούς του Κασελάκη.

  22. Αλητες προδότες πολιτικοί μια μερα θα σας βάλουμε φυλακή.

    1. Η φυλακή δεν είναι λύση.Οσες φορές εφαρμόστηκε
      δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα.
      Η φυλακή είναι μεγάλο λάθος .

Comments are closed.