ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ: ««Ο ΛΑΤΣΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ» – ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΞΕΤΙΝΑΖΕΙ ΤΟ «GOTHAM CITY» Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΩΝ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΛΕΥΚΟΥ ΚΟΛΑΡΟΥ – «ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ» – ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κοινοποίηση:
teaser14-6

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«Ο ΛΑΤΣΗΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ». ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ —–Τον Έλληνα μεγιστάνα ξετινάζει το «Gotham City», η γαλλόφωνη ελβετική δημοσιογραφική ομάδα ερευνών, εξειδικευμένη σε εγκλήματα λευκού κολάρου (απάτη, διαφθορά, δωροδοκίες) ΤΙΤΛΟΣ Μίζες σε κρατικούς αξιωματούχους του Κουβέιτ. Κλυδωνίζεται και το «Ελληνικό»

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο Σπύρος Λάτσης κλεφτά έρχεται στην Ελλάδα με το ιδιωτικό αεροσκάφος του και κλεφτά αναχωρεί.
    Ο εβραιοσυμπέθερος και τουρκοσυμπέθερος επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια.

  2. Θα περίμενε κανείς τίποτε άλλο από μια οικογένεια αλβανογενών που έγιναν ότι έγιναν επί Χούντας με διάφορες “μπίζνες” που έστησαν με σαουδάραβες; Είναι εξάλλου τυχαίο πως κάνουμε συνεχώς ότι συμφέρει τις πολιτικές των ισλαμιστικών καθεστώτων της Μέσης Ανατολής, πχ το να αφήνουμε ανοιχτά τα σύνορα για να εξαπλώνεται το ισλάμ;

  3. Καταραμένοι όλοι οι πλούσιοι από τον Θεό τον Ζώντα, κανείς τους δεν μπαίνει στη Βασιλεία των Ουρανών! Τα παπαδαριά, οι ιερείς του Σατανά, να βγάλουν το σκασμό.

  4. Μόνο τον κοσμάκη ξέρουν να κυνηγούν τα π@υσταρια….του κουλή

  5. Το οτι αγορασε με μολις 26 ευρω το τετραγωνικο στο Ελληνικο δεν αποτελει σκανδαλο ?
    Φανταστειτε τι μιζες εδωσε σε Πρωθυπουργο και 2-3 Υπουργους , προκειμενου να παρει τσαμπα το καλυτερο φιλετο της Ευρωπης.

  6. Ο/Η Σε εμάς οι Εισαγγελείς ασχολούνται να καλύψουν τα Τεμπη λέει:

    Α, και να καλύψουν τις παρανομίες των δικαστών και τα παραδικαστικά κυκλώματα.
    Αλλά για τα 500 εκατομμύρια που χρωστάει η ΝΔ, δε θα κάνει κάτι ο Αρειος Παγος;

Comments are closed.