ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ! ΜΑΣ ΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΜΑΖΕΥΟΥΝ, ΤΑ 2/3 ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 150ΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΔΙΑΒΟΛΟΥΣ! 41 ΤΑΚΑΤΟ!

Κοινοποίηση:
λεφτα

Το ποσό δεν αναμένεται να υπερβεί τα 250 ευρώ και δεν αναμένεται να εξαντληθεί το «μαξιλάρι» των 300 εκατομμυρίων. Οι καταβολές στους δικαιούχους θα γίνουν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κυβέρνηση: Πληροφορίες ότι έρχεται «δώρο Χριστουγέννων» με τα υπερέσοδα του Οκτωβρίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρωθυπουργός αναμένεται ο ίδιος να αποκαλύψει το ποσό και την εμβέλεια της έκτακτης ενίσχυσης που θα δοθεί με όπλο τα υπερέσοδα 300 εκατομμυρίων που αποτύπωσε η εκτέλεση του προϋπολογισμού για τον Οκτώβριο. Με δεδομένο ότι το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, δεν πρέπει να αποκλειστεί οι ανακοινώσεις να γίνουν εκεί.

Από το κυβερνητικό επιτελείο δεν μιλούν για μία επιταγή ακρίβειας, παρά αφήνουν να εννοηθεί ότι η ενίσχυση θα είναι στοχευμένη τους πιο ευάλωτους, σε μακροχρόνια ανέργους, σε χαμηλοσυνταξιούχους που δεν λαμβάνουν άλλη ενίσχυση και σε ΑΜΕΑ. Ο πρωθυπουργός, πάντως, θα προσδιορίσει την ακριβή περίμετρο της παροχής.

Το ποσό δεν αναμένεται να υπερβεί τα 250 ευρώ και δεν αναμένεται να εξαντληθεί το «μαξιλάρι» των 300 εκατομμυρίων. Οι καταβολές στους δικαιούχους θα γίνουν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. O Μητσοτακης αγοράζει ψηφους με τα δικα μου λεφτα και δεν ντρεπεται να μιλαει για ανάπτυξη. Αλλα τοσο μ@λ@κες που ειναι οι Ελληνες καλα να πάθουν. Λίαν συντόμως θα διαπιστώσουν τι τους ερχεται!

  2. χαχα της καλες μερες με τα 400 ευρο τους τσιπρα τελειωσανε αυτος εχει κολλησει στα 200 – 250 ευρο δεν φτανουνε αυτα ρε πινοκιο δωσε κατι παραπανω να κανουμε χριστουγεννα.
    Τοσα ξαφριζετε απο το δημοσιο λιγα και στους φτωχους.

  3. κανενας απο ολους εσας δεν τιμησε το λαο οπως θα πρεπε …θα το ξαναπω λοιπον το 41 τα εκατο το δωσατε “εισαγωγικσ εσεις οι ιδιοι οπου σε βασικα σημεια της ιστοριας αλλαξοκολιαζοσασταν με ολα τα φυτρουδια τα διασωθεντα των καταγγελιων μας αντ1 σκαι αλφα κλπ …εσεις οπου μπηκατε μπροστα απ ολους στην ιστορια….καταλήγετε σε ατυπες κλαψες….οι υποκλοπες ως γνωστων απο μενα οπου τις υπεστησα δεν ειναι πουπουλενιες αντιθετως πουπουλενιες ειναι για ολους εσας τους εμπορους ψυχικης ευαισθησιας των πολιτων …μη μας κρουετε τριχες λοιπον…

  4. Προσυπογράφω τα του συνσχολιαστή από κατω, η πλειοψηφία του κόσμου μέσα του βράζει αλλά επειδή δεν έχουν ούτε τα κότσια ούτε και το μυαλό να στραφούν εναντίον των πολιτικών, θα φάει ο ένας τις σάρκες του άλλου. Μέλλον πάντως δεν έχει αυτός ο τόπος σε καμία περίπτωση πλην ενός θαύματος ή καμιας παγκόσμιας σύρραξης.

  5. Κ. Χίο αυτό πραγματικά που συμβαίνει στην χώρα της μίζας δεν υπάρχει πουθενά, μας έχουνε πάρει τ σωβρακα σκεφτόμαστε κάθε μέρα πως θα τα βγάλουμε πέρα και τούτα τα ΡΕΤΑΛΙΑ με συγχωρείτε αλλά η αγανάκτηση ειναι μεγάλη έχουν από 25+ακίνητα καταθέσεις, περνάνε πλουσιοπαροχα δεν πληρώνουν τίποτα και μας πέτανε κόκαλα να γλυψουμε. Θα φέρουν την χώρα σε ένα κύκλο βίας διότι ο κόσμος δεν θα αντέξει να βλέπει να τον κοροϊδεύουν τα λαμογια είτε πολιτικοί είτε εργολάβοι, είτε φιλαράκια, είτε ολιγαρχες. Ψάχνουν αφορμή να κάψουν την χώρα και αυτό διότι δεν έχουν να φάνε κ ο βιασμός της κοινωνίας ξεχειλίζει.

  6. 90% ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΠΟΥ ΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!
    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ 700 000 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑΜΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!!!! ΠΡΟΤΕΙΝΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ!!!!! ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ!!!!!!
    ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΥΦΤΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΕΑΝ!!!! ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΤΛ…. ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ!!!!

Comments are closed.