ΑΛΗΤΕΙΑ! Η χώρα πνίγεται αλλά ο Μπακογιάννης καλεί σε φιέστα

Κοινοποίηση:
ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ

Γιορτή ετοιμάζει ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στην ταράτσα του δημαρχιακού μεγάρου, στην πλατεία Κοτζιά, στις 12 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες. Για να τιμήσει τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών Γιώργο Λούκο, μετά την αθώωσή του από τις κακουργηματικές κατηγορίες για διασπάθιση δημόσιου χρήματος τον περασμένο Ιούνιο.

Τώρα βρήκε. Την ώρα που η Ελλάδα ζει την τραγωδία της τεράστιας φυσικής καταστροφής, που όμοιά της δεν έχει ξαναζήσει. Την ώρα που όλοι κρατάμε την ανάσα μας παρακολουθώντας εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Θεσσαλία. Την ώρα που απεγκλωβίζονται επιζώντες από τις ταράτσες των βουλιαγμένων τους σπιτιών, την ώρα που ακόμα δεν ξέρουμε πόσα είναι τα θύματα ούτε πόσοι αγνοούνται, ο κ. Μπακογιάννης διοργανώνει φιέστες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Και ομως αυτος ο βλακας παρακαλω κυκλοφορει στους δρομους της Αθηνας με οχτω φιλιππινεζομπατσους κυφηνες με δυο μηχανες συνοδεια και μια κουρσα και ολα αυτα του τα πληρωνουμαι εμεις οι γηγενεις ελληνες φορολογουμενοι………………ενας βλακας και μισος που χωρις την βοηθεια της Ντοροφακλανας ουτε τα παππουτσια του δεν μπορει να δεσει…

  2. Ξεκ@λιάρη Μπακογιάννη κακό ψόφο.

  3. Ειναι να γελας μα αυτον τον ηλιθιο ,ακομα και η γιαγια του ελεγε σε εκπομπη το ποσο μεγαλος βλακας ειναι Αντε ρε χαμενε βλακα και κανε…..ανασκαφες στην Ακαδημια Πλατωνος για να βρει την Πολιτεια του Πλατωνα ,μιλαμε για ενα βλακα ολκης.ο χειροτερος βλακας ωχρια μπροστα του. Μπακογιαννη πες Αλευρι ????????????????

  4. AYTOΣ EINAI O ΓΝΩΣΤΟΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ SINGULAR LOGIK………ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΖΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΑΓΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

  5. το 2ο ζαβό της κωλοοικογενειας

  6. Μεγάλη αλήθεια λέγει ο Οδυσσέυς.Σκεφτειτε την μην την προσπερνατε

  7. Αναισθητοι τεμπελχαναδες νοθροι και στο νου.Παει και ο Αντώνης, ξεχάστηκε,πάει και η Θεσσαλία ξεχάστηκε.Τα έχει τακτοποιήσει όλα τα υπόλοιπα οι φιέστες του λείπουνε, Αγριογούρουνο.Παιζετε με την υπομονή μας τενεκέδες ξεγανωτοι,σκουπίδια της δεξιάς κλεφτοκρατιας

  8. Δεν έχουν αισθήματα, δεν έχουν ψυχή, δεν έχουν τίποτα. Τι περιμένατε από αυτούς; Κάτι διαφορετικό;

  9. Αν είναι δυνατόν αυτοί είναι εκτός τόπου και χρόνου Ζούνε στο δικό τους κόσμο και τίποτα παραπέρα καμία σχέση με την πραγματικότητα Είναι επικίνδυνοι .

  10. Νομίζω αυτός ο άνθρωπος είναι ο πιο τεμπελχανάς και ανίκανος άνθρωπος στην Ελλάδα. Ένας άχθος αρούρης-βάρος επί της γης.

  11. Ποιός τον ψήφισε αυτόν τον κοκκαλιάρη? Αυτός δεν είναι που χώρισε τη γυναίκα του για να παντρευτεί αυτή την αγέλαστη την Κοσιώνη?

  12. Ακόμη έξω από το Δαφνί είναι αυτός; Στ’ αρχίδια μας ρε μαλάκα πούστη για τον καριόλη. Άντε ρώτα την πουτάνα τη μάνα σου ποιος σκότωσε τον πατέρα σου.

  13. Ελα ρε βλαχοτσοπανη! Χρειαζονται highλικια τουτες τις ωρες που πνιγηκαμαν! Θεος συγχωρες τον πατερα σου που τον εφαγε το συστημα μπαμπεσικα αλλα ουτε μια τριχα απ τ α…..α του δεν εισαι!

  14. ” Για να τιμήσει τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών Γιώργο Λούκο, μετά την αθώωσή του από τις κακουργηματικές κατηγορίες για διασπάθιση δημόσιου χρήματος τον περασμένο Ιούνιο.” Ειδες ρε Γιωργακη που φοβοσουν ? Τιποτα δε σου εκαναν .Ελα να σου κανω ενα παρτακι να το γιορτασουμε ……..

  15. Πληρωνε φορους μαλακα ραγια να κανει παρτυ ο μουλος της εβραιας και του τσομπανομουσχαρου..που τον εφαγε ο ιδιος ο εβραιομουλος πεθερος του….αυτοι σας αξιζουν μαλακες ραγιαδες….δουλοι μια ζωη..να εχετε κοτζαμπασιδες τους μουλους των εβραιων!!!!

Comments are closed.