ΑΛΗΤΕΙΑ!: ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Κοινοποίηση:
agrotes-trakter-

Οι καταβολές δεν θα πραγματοποιηθούν πριν από 28 Δεκεμβρίου

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα κάνουν Χριστούγεννα χωρίς χρήματα. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν κατέβαλε τις επιδοτήσεις ως όφειλε, με αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να διαμαρτύρονται καθώς βλέπουν άδειο το πορτοφόλι. Ο Οργανισμός επικαλέστηκε «τεχνικό πρόβλημα», που σημαίνει ότι οι καταβολές δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν πριν από 28 Δεκεμβρίου.

Μετά το φιάσκο ολκής του περασμένου Οκτωβρίου, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους να βρίσκονται κυριολεκτικά στα κάγκελα και τον Λευτέρη Αυγενάκη να συγκρούεται μετωπικά και να ψέγει τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ευάγγελο Σημανδράκο, ένα νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί.

Χθες Πέμπτη, υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διαβεβαίωνε ότι «οι επιδοτήσεις θα μπουν απόψε το βράδυ χίλια τοις εκατό», ωστόσο, αυτό δεν συνέβη.

«Είναι η πρώτη φορά που πολύς αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος θα κάνει Χριστούγεννα χωρίς την εκκαθάριση στην τσέπη. Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε μια τέτοια κατάσταση. Και μιλάμε για μια πολύ δύσκολη χρονιά, που έστω και αυτήν την “κουτσουρεμένη” επιδότηση την είχε ανάγκη ο κόσμος» δήλωσε στο neakriti μέλος της διοίκησης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου.

  • Χορηγός του «γαλάζιου» εμφυλίου στην Γεωργία ο Αυγενάκης
  • Στα κάγκελα αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Κρήτη – Πορεία διαμαρτυρίας για τις μειωμένες επιδοτήσεις
  • Απεργία πείνας κάνει αγρότης από τα Τρίκαλα που δεν τον πληρώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Καλά σας κάνουν γιδιαραίοι, ψηφίστε τους αρχίδια.

  2. Επιδοματα της πλακας που τους τα περνει πισω πολλαπλασια με κατι αυξησεις σε ρευματα, καυσιμα, λιπασματα…. ! Γατος ο “Χαρβαρντ” νεοταξιτης!

  3. Εαν στις εκλογες η ΝΔ ειχε παρει ενα 25% με 20% ο Συριζα πιστευετε οτι θα εβαζαν 65 Δις φορους για το 2024 ή ουτε τους μισους ;;;; Δεν γινεται Επανασταση με ΗΛΙΘΙΟΥΣ δυστηχως . Παρτε τωρα τον μεγαλυτερο ΗΛΙΘΙΟ της χωρας για Πρωθυπουργο να σας πηδαει αναποδα . Πιο αχρηστοι , ΚΟΤΕΣ κ ΗΛΙΘΙΟΙ απο τους Ελληνες αγροτες ισως να μην υπαρχουν . Γεια σας .

  4. Θα ταιζουμε τους τεμπέληδες τους δημοσιους έχω ένα γνωστό στρατιωτικό Καλαμάτα γεννάει η γυναίκα του περνει αυτός 14 μήνες άδεια ξαναγεννα η γυναίκα του άλλους 14 μήνες άδεια αυτός τώρα είναι μάχιμος και τον ταιζουμε η θυλαζει το παιδί γατί πήρε άδεια αφού δεν δουλεύει η γυναίκα του επίσης έμαθα ότι η γυναίκα του περνει και ορεινο επιδομα

    1. Ας πήγαινες κι εσύ για να τρώτε παρέα με την ίδια μασέλα.

  5. Στην Ελλάδα κοιμούνται για μήνες και για χρόνια κλπ κλπ.
    Ψιχαλίζει κι εκείνοι ανοίγουν το στόμα μήπως και πιούν καμιά σταγόνα.
    Οι καρχαρίες από την άλλη, ανοίγουν τα στόματα και τους πίνουν το αίμα!
    Δεν πειράζει, δεν έχει λουκάνικα στα μπλόκα.
    Τελείωσαν κι αυτά……..
    Τους έδιναν ψίχουλα και νόμιζαν πως ήταν αρκετά.
    Αναμεσά τους υπάρχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι που αν την βγάζουν την χρονιά και κάποιοι άλλοι οι οποίοι έχουν και περισσεύουν, αλλά όμως τους βάζουν στο ίδιο τσουβάλι.
    Ας πρόσεχαν, είπαμε, πίσω από το παραβάν, ξεχνιούνται όλα, μετά από το παραβάν, κάνουν πως δεν ήξεραν τι θα έρθει…………

  6. Οταν επρεπε να φερετε ολα τα τρακτερ και να κλεισετε το Συνταγμα γυρω γυρω μαζι με τα φορτηγα και τα ταξι κοιταζατε να κλεινετε την εθνικη.Τωρα κλειστε το στομαχι σας και που ειμαστε ακομη.Αλλοι τρωνε με δεκα μασελες το χαβιαρι και αλλοι αερα κοπανιστο.

  7. Μην ανησυχείτε θα φέρουν νέους αγρότες με το πολυνομοσχέδιο.. Στο Καναδά όταν γίνεται κάτι κλείνουν τους δρόμους για μήνες

Comments are closed.