ΑΛΗΤΕΣ!!! Ποιον κοροϊδεύετε;;; για ποια διαγραφή μιλάτε;;;

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο

Ο κύριος Λευτέρης Αυγενάκης, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είχε ξυλοκοπήσει πριν από μερικές εβδομάδες υπάλληλο αεροδρομίου στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αυτό έγινε γνωστό στο πανελλήνιο με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του Voicenews, βασιζόμενο σε ρεπορτάζ του κου Χίου στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Χάρις σε αυτό το βίντεο ο κος Αυγενάκης δεν κατάφερε να αποφύγει την ελάχιστη ποινή της διαγραφής από την κοινοβουλευτική ομάδα, παρά την προσπάθειά του να πείσει όλους μας για λεκτικό επεισόδιο κι όχι ξυλοδαρμό.

Ωστόσο η διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα δεν συνοδεύτηκε από διαγραφη και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς σε μία προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη το θέμα να ξεχαστεί και ησύχως ο κος Αυγενάκης να επανέλθει στη θέση του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στην σημερινή κοινοβουλευτική ομιλία του κ. Μητσοτάκη, σηκώθηκε όρθιος και χειροκροτούσε!

Τελικά, μήπως το όλο θέμα της διαγραφής και αποκλεισμού του κ. Αυγενάκη ήταν… θέατρο;

Στα έδρανα της Βουλής, πριν αλλά και κατόπιν της ομιλία του πρωθυπουργού, ο Λευτέρης Αυγενάκης, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που είχε ξυλοκοπήσει υπάλληλο και είχε γίνει ρεπορτάζ από το Μακελειό και Αλέρτ και έγινε βάιραλ το βίντεο μετά την δημοσιοποίηση του από το Voicenews.gr, εντοπίστηκε να χειροκροτάει όρθιος και υπερήφανος!

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στο πανελλήνιο, ο πρωθυπουργός έλαβε το βίντεο στο κινητό του. και είχε δώσει στους αρμόδιους κομματικούς παράγοντες ήταν να δρομολογήσουν αμέσως τις απαραίτητες διαδικασίες που οδηγούν στη διαγραφή.

Βάσει καταστατικού, ο βουλευτής θα έπρεπε πρώτα να κληθεί σε εξηγήσεις και στη συνέχεια να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αίτημα την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Το βίντεο μας ειναι αδιάψευστος μάρτυρας για τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή

Ας θυμηθούμε λίγο τα γεγονότα

Όλα οσα οδήγησαν στη διαγραφή Αυγενάκη

Συμπεριφορά που βρίσκεις μόνο σε χαμαιτυπεία επέδειξε ο πρώην υπουργός του… επιτελικού κράτους Λευτέρης Αυγενάκης, που δεν δίστασε να χαστουκίσει υπάλληλο στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Το σοβαρό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 28/6/2024 , 10:00 το πρωί στην πύλη της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο, επειδή ο κύριος βουλευτής μπέρδεψε την πύλη και έχασε την πτήση του, ενώ είχαν προηγηθεί τρεις αναγγελίες με το όνομά του!

Έξαλλος ο Αυγενάκης όχι μόνο χαστούκισε τον υπάλληλο, αλλά άρχισε να… επιτίθεται και στον εξοπλισμό του αεροδρομίου.

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης Αυγενάκη στον υπάλληλο που δημοσιοποίησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το voicenews.gr  μετά από την αρχική αποκάλυψη που έκανε ο κος Χίος στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ κι έκανε την υπόθεση γνωστή στο πανελλήνιο.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν πως ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε λεκτικά και σε αστυνομικούς, απειλώντας τους πως θα τους «μεταθέσει δυσμενώς» και επικαλούμενος την ασυλία του!

Να τονίσουμε πως και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ είχε αποκαλύψει το γεγονός με πρωτοσέλιδο άρθρο της.

1.inddΑξίζει να τονίσουμε πως και ο τηλεοπτικός σταθμός Αlert προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα Έργα και Ημέραι του κου Αυγενάκη όταν ήταν υπουργός.

Yπό το βάρος των αποκαλύψεων εν τέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραιτήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ τον κο Αυγενάκη, ΟΧΙ ομως από το κόμμα, λογικά με την ελπίδα πως το θέμα θα ξεχαστεί σύντομα.

Αυγενάκης: Το πολιτικό «πρωτοπαλίκαρο» του Κυριάκου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Σκέφτομαι τι θα γινόταν αν στη θέση του Αυγενακη ήταν ο κος Πολάκης!!!!!!

  2. Καλά η ΝΔ συνεχώς λέει ψέματα για να εξαπατήσει.

  3. -Αυγενάκης:Δεν περίμενα να πάρει το θέμα τέτοιες διαστάσεις
    -Μητσοτάκης: Έλα μην κάνεις έτσι σιγά τα ωά είμαστε κυβέρνησή ότι θέλουμε κάνουμε και λογαριασμό σε κανέναν δε δίνουμε….
    -Αυγενάκης: Εισαι πραγματικός Αρχηγός..
    -Μητσοτάκης: Ας το επάνω μου ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα θα δεις όλα θα ξεχαστούνε είδες με τα Τέμπη όλα παρελθόν…..
    -Αυγενάκης: Αχαχαχαχα

Comments are closed.