Διότι με “συν πλην” δεν φεύγεις…
Θα σας πω αργότερα για αυτό το “συν πλην”…
Στα χέρια του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Ανδρέου ο ιατρικός φάκελος της Βασιλικής από το Διδυμότειχο και -κυρίως- την Αλεξανδρούπολη (όπου όμως πήγε “συστημένη” από το Διδυμότειχο…), μαζί με όλη τη δικογραφία, τις συγκλονιστικές καταθέσεις του γιού της Κώστα, και τα ακόμη συγκλονιστικότερα μηνύματα της Βασιλικής στον γιο της και τη γιατρό της στο Βέλγιο.
“Μία νοσοκόμα τής άνοιξε το οξυγόνο στο μέγιστο χωρίς να υπάρχει λόγος στις 22:00, με αποτέλεσμα όλο το βράδυ να μην μπορεί να αναπνεύσει και να έχει παγώσει”…
“Την επομένη μέρα που ξημέρωσε, ενώ της είχαν ορό, της τον αφαίρεσε μία νοσοκόμα, η οποία της είπε με έντονο ύφος ότι είναι ανεμβολίαστη”…
“Πήρες τον γιο σου στην Ολλανδία να μας μαλώσει;”…
“Οι γιατροί αρνούντο επί μία εβδομάδα να της κάνουν τεστ για να την πάρω από εκεί μέσα, και μου έλεγαν ότι δεν θα τους πω εγώ τι να κάνουν”…
Έτσι, ως πρόγευση…
Υ.Γ. Θυμίζω, ότι προς το παρόν το νοσοκομείο το έχουν βγάλει “λάδι”, μία παθολόγος, η οποία παρά λίγο να προτείνει το στήσιμο ανδριάντα στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, και μία πνευμονολόγος, η οποία με μία έκθεση μίας σελίδας και έξι σειρών, για νοσηλεία …26 ημερών, τα είδε όλα καλά, ενώ η ίδια είναι διευθύντρια στο …νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Πρωτοφανές.
Ώστε το γκρέμισμα του τείχους των πραγματογνωμόνων που διορίζουν οι εισαγγελείς, δεν αποδεικνύεται μόνο από την έκθεση για το θάνατο του Κώστα Αβραμίδη, αλλά και από τον διορισμό της πνευμονολόγου για το θάνατο της Βασιλικής Αγγελούδη.
Όταν αναγκάζεσαι να διορίζεις πραγματογνώμονα για θάνατο σε νοσοκομείο, γιατρό που εργάζεται, και μάλιστα με διευθυντική θέση, στο …ελεγχόμενο νοσοκομείο, σημαίνει ότι το πράγμα τελείωσε…
Όπως θα τα τελειώσω συνολικά όλα…