ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ! “Κλάταραν” τα πολυδιαφημισμένα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ λεωφορεία του Κούλη και ο κοσμάκης ΒΡΑΖΕΙ για να πάει στη δουλειά του

Κοινοποίηση:
[369668] ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΣΘ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Πρόσφατα ο Μητσοτάκης μιλούσε για την… νέα εποχή στις μεταφορές με την αγορά ηλεκτρικών λεωφορείων για την καταπολέμηση της βολικής – για το καθεστώς Κούλη – κλιματικής κρίσης. Άλλη μία ρεμούλα φαίνεται πως είναι τελικά αφού όπως ενημερώνει αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αυτά έχουν εξαφανιστεί αυτές τις ημέρες.

Διαβάστε γιατί στην καταγγελία αναγνώστη που ακολουθεί:

Τα λεωφορεία mini bus αυτές τις ημέρες με τον καύσωνα τα έβγαλε από τους δρόμους και έβαλε πάλι τα παλιά που δεν έχουν aircodition. Τα καινούργια δεν αντέχουν θέλουν φόρτιση συνέχεια, ο κόσμος περιμένει πάνω από μια ώρα στη στάση. Μέχρι τον Ιούνιο λειτουργούσαν γιατί άντεχαν τα λεωφορεία που δεν είχε ζεστή.
 
Ακούστε να δείτε. Αυτή η κυβέρνηση θα πέσει σε μια ημέρα, αν βγουν όλοι στους δρόμους και διαδηλώσουν, χωρίς βια. Θα φύγει νύχτα ό,τι και να κάνει ο γιος του Τέρη Χρυσού έχει ασυλία.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κανένας ΕΛΛΗΝΑΣ δεν χρησιμοποιεί λεωφορεία πλέον. Οι δρόμοι είναι πήχτρα στα ΙΧ. Λεωφορεία χρησιμοποιούν μόνο τα 2ποδα λ@θρό. Οπότε, δεν μας αφορά.

  2. Η επόμενη ρεμουλα, θα έχει να κάνει με τα τραίνα υδρογόνου!
    Κρατήστε το!

  3. 2-3 αεριτζήδες που παριστάνουν τους επιχειρηματίες κονομάνε αβέρτα κουβέρτα και μοιράζονται τα κέρδη με τους ειδικούς του κουλαζηλάνδης.

  4. Κλάταραν τα ηλεκτρικά. κλατάρησαν και οι τσέπες της κουλομαφίας από τις μίζες.

  5. κουλισταν διαφθορα – αναξιοκρατια – ατιμια- ανηθικοτητα χαρειτε εσεις του 41% ερχεται και η δικη σας σειρα απο τον διαταραγμενο ψυχοπαθη και την συμμορια του

  6. Το σχέδιο διάλυσης- απενεργοποίησης κάθε περίπτωσης αντίδρασης των ανθρώπων εναντίον της παγκόσμιας ηγεμονίας του χρήματος, είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ
    Λίγο λίγο και αθόρυβα στήνεται το βρόμικο σχέδιο υποδούλωσης της ανθρωπότητας
    Ένα μίγμα από το κομμουνιστικό σύστημα, από την βόρειο Κορέα, από δικτατορίες, από τυραννικούς βασιλείς
    Η μόνη ελπίδα να μην προλάβουν να το ολοκληρώσουν
    Πολιτικές υπέρ των ανθρώπων
    ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    Η ζωή του κάθε ανθρώπου ανήκει μόνο στον ίδιο, ουδείς, έχει το δικαίωμα να σχεδιάζει ΕΝΑΝΤΙΟΝ του

  7. αν βγουν όλοι στους δρόμους και διαδηλώσουν, χωρίς βια. Θα φύγει νύχτα….
    κατσε στον καναπε ρε φιλε και ασε τα λογια τα παχια!
    παρε τη συνταξη του γερου και της γριας και ολα καλα!

  8. Ο τυπος ειναι εντεταλμενος να αφανισει τους ελληνες @ που και που δινει κανα επιδοματακι, κανα pass για να εξευμενισει την οργη τους! Μια δινει τρεις παιρνει με την ακριβεια! Οσο για τα ηλεκτρικα κινουμενα…καλο καρκινο χειροτερα απο τα κινουμενα με ορυκτα καυσιμα!

Comments are closed.