ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΠΕΘΑΝΕ 52ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Κοινοποίηση:
εκαβ

Άλλη μια τραγική κατάληξη εξαιτίας του ΕΚΑΒ. Σιωπηλά και χωρίς την πρέπουσα περίθαλψη κατέληξε σε ιδιωτική κλινική ένας 52χρονος γιατρός στο Περιστέρι, με την οικογένειά του να έρχεται αντιμέτωπη με τις τραγικές ελλείψεις του Ε.Σ.Υ., αφού, παρά το επείγον της κατάστασής του, δεν βρέθηκε ασθενοφόρο να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Ο θάνατος του 52χρονου Βασίλη Γεωργόπουλου, γιατρού με δύο παιδιά, είναι ένα από τα πολλά δραματικά περιστατικά, που συνέβη, αυτή τη φορά, όχι σε κάποιο ακριτικό νησί ή σε κάποια απομακρυσμένη επαρχία, αλλά στην «καρδιά» της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Νέα Ζωή στο Περιστέρι.

Η καταγγελία για το περιστατικό έγινε σε καθημερινή εφημερίδα με την οικογένεια του 52χρονου να περιγράφει τον «αγώνα δρόμου» που έκανε για να μεταφερθεί ο ασθενής σε νοσοκομείο, ο οποίος είχε τραγική κατάληξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βασίλης Γεωργόπουλος έπαθε καρδιακό επεισόδιο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς Σάββατο. Τότε, η οικογένεια για ώρες προσπαθεί να μεταφέρει τον άνδρα σε νοσοκομείο, καλώντας το 166. «Δεν έχουμε κανένα ασθενοφόρο να σας στείλουμε», ήταν η απάντηση που έλαβαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. δε σας λυπαμαι ρε. Νδ παπαδες σπαρτιατισες και καρδούλες στη βουή θέλατε ΖΩΑ. Καλό αφανισμό ελλιναις

  2. Σπαρτιατης θαυμαστης Λιακου πες τα ρε φιλε…σε καθε δυσάρεστη ειδηση η ψυχοπαθείς κοπανάνε το εμβόλιο…ο Θεός να αναπαύσει και να συγχωρεσει την ψυχουλα του

  3. Παρεμπιπτοντως, να σας πληροφορησω, οτι απο την ξαφνικιτιδα, εχουν πεθανει πολλοι γιατροι! Μου εκανε, ιδιαιτερη εντυπωση!

  4. ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΠΑΜΕ? ΝΔ, ΠΑΣΟΚ Η ΣΥΡΙΖΑ…ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ

  5. Aυτα ψηφισατε γιδια.
    Να σας γαμ μεχρι τελικης πτωσης.
    Μιζοτακη και μαφιοζους θελατε,φατε τους.

  6. Για τους λαθρομεταναστες στην Καλαμάτα επιστρατευσαν ασθενοφόρα από όλη την Πελοπόννησο…Εκεί υπήρχαν ασθενοφόρα.ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

  7. τσουρεκια μας τα χουν κανει τα χουντοπιθηκια με τα “μπολια” τους

    1. Ο/Η Δεν βαρεθήκατε βρε ΤΡΥΠΙΟΙ τις ίδιες κασέτες κάθε φορά; λέει:

      μην μπερδεύεις το “dna” σου με αυτό των κανονικών ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΝ ανθρώπων που δεν σας έκαναν τη χάρη να πουλήσουν την ίδια τους την υγεία για να νιώθετε λιγότερο “μυγιαζόμενοι” εσείς. Μάθε λοιπόν στην ζωή σου πως κάθε πράξη που κάνουμε έχει και τις ανάλογες ΑΤΟΜΙΚΕΣ συνέπειες, άντε μπράβο κοπέλα μου.

    2. ΜΩΡΗ ΜΠΟΛΙΑΡΑ ΑΦΟΥ ΨΟΦΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΟΥΑΔΙΚΑ

  8. Έκανε εβραίικο μπόλι και …ελευθερώθηκε, όπως είχαμε υποσχεθεί

  9. Κάθαρμα μιζοτάκη γ@μιέσαι, τα διέλυσες όλα, χαμένο κορμί

  10. Αν γινόταν συμπλοκή με λαθροδίποδα και είχαμε τραυματίες,θα βρίσκονταν αμέσως 5,6 ασθενοφόρα,μην χάσουνε κανα πελάτη-επενδυτή,για τον Έλληνα που πληρώνει φόρους,στον λούτσο τους,πάρε ταξί και έλα

  11. κι εμεις εχουμε οργη για το ποσους πηρε στο λαιμο του ο κομπογιαννιτης που μπολιαζε σωρηδον

    1. Ειναι τραγικο να πεθαινει δικος σου ανθρωπος και να μην μπορεις να κανεις τιποτα. πως να τον μεταφερεις τι να κανεις κτλ. Και οσον αφορα τα εμβολια ο κοσμος πηγε μονος του να τα κανει. Αλλοι ηθελαν αλλοι τα εκαναν με το ζορι, αλλα μονοι τους πηγαν.

  12. Αυτούς ψηφίζουμε αυτά παίρνουμε ας προσέχαμε τώρα σκασμός

  13. Μετά το μπολι των πέθαναν οι σβολοι.

      1. Επιξε το αίμα στην καρδιά και δεν άντεξε. Και συ φρόντισε να τον παίζεις για να μη σβολιασει το πουλι σου.

        1. Σίγουρα το δουλεύει κάνει μπαμ οτι πάει σύννεφο.

      2. Εσύ είσαι ο μπετὀστοκος, το χει ο κόσμος τούμπανο και συ κρυφό καμάρι.

  14. Μιζοτακη δε θελατε ρε μαλ ;
    Να σας παρει και τα σωβρακα τωρα ρε.
    Να σας ξεσκισει στο πηδημα ρε γιδια.
    Αυτοι εισαστε και αυτα σας αξιζουν.

  15. ΕΚΑΒ! Ποιο ΕΚΑΒ? Ακομα και στα Σκοπια, Βουλγαρια, Τουρκια, Ρουμανια…ειναι πληρως επανδρωμενα και με γιατρο και καταφτανουν σε χρονο dt! Εδω αντε το κρατος φταιει, το δε βαριεσαι αδερφε αντε να μη πω αλλη κουβεντα! Εγω για την οικογενεια μου με επειγοντα περιστατικα το φωναξα τρεις φορες τα τελευταια δυο χρονια και εσκασε μυτη….αυριο!
    Καλη μεταναστευση αν θελουμε να επιβιωσουμε! Τ ακους καρακουλαρα που διελυσες το ΕΣΥ!?

  16. Προσοχη σε οσους πανε διακοπες στην κωνσταντινουπολη εχει πεσει επιδημια ιλαρα με εκατονταδες κρουσματα και για μην μας μολυνουνε εδω στην ελλαδα μιας και δεν εχουμε νοσοκομεια ας φορανε μασκα.
    Μονο ενα καναλι το NTV χτες εκανε ρεπορταζ με επιδημιολογο που εριξε το φταιξιμο στα λαθρο – παιδια που δεν εχουνε κανει τα εμβολια και λενε οτι μπορει να ξανακολλησουνε η πιο μεγαλης ηλικιας και συστησε να φορανε μασκα γιατι ειναι εξι φορες πιο μεταδοτικο απο τον covid-19 και προκαλει περισσοτερες παρενεργειες.

    1. Πλύνε το στόμα σου με πετρέλαιο ρε σκουπιδοφάγε που θα συγκριθεί η Τουρκία με την Ελλάδα

  17. για ωρεσ? και τι λενε? ξεφτυληστε τον δημαρχο περιστεριου

    1. Ποιος δημαρχος ο σκατουριδης ο μιζοτακοφασιστας. Εγραψε στα @@ το Περιστερι που βρωμαει απο σκουπιδια – λοατκι και πακιστανους.

  18. ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΦΥΓΕ ΑΣΦΑΛΉΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΣΕΩΝ!!!

Comments are closed.