ΑΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΙ «ΑΤΤΙΛΕΣ» – ΣΦΕΤΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ! ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΞΗ

Οι περιουσίες Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα έχουν γίνει αγνώριστες.

Ο παράνομος εποικισμός του Τρικώμου και ο σφετερισμός περιουσίων επεκτείνεται πλέον σε κάθε γωνιά της κατεχόμενης Κύπρου.

Ένας απο τους μεγαλύτερους σφετεριστές περιουσιών στα κατεχόμενα, συνιδιοκτήτης και συνιδρυτής της Afik Group, Σιμόν Μιστριέλ Αϊκούτ, η εταιρία του οποίου βρίσκεται στο στόχαστρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, έδωσε συνέντευξη στην Τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα Yeni Duzen.

O εβραϊκής καταγωγής, σφετεριστής δήλωσε ότι άρχισε να επενδύει στην Κύπρο απο το 2004 όταν η αγορά γής στο Τρίκωμο κόστιζε 3 χιλιάδες λίρες ανά στρέμμα ενώ τώρα ξεπερνά τις 300 χιλιάδες.

Η αστυνομία εντόπισε τρεις περιπτώσεις σφετερισμού περιουσιών ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα απο τρεις εταιρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 1η υπόθεση αφορά τον Γιακόβ Αφικ του οποίοι οι παράνομες επενδύσεις αποκαλύφθηκαν με διαδοχικά ρεπορτάζ στο ΣΙΓΜΑ και στην εφημερίδα “Πολίτης”.

Η 2η περίπτωση αφορά άλλη εταιρία που δραστηριοποιήται στην Ακανθού ενώ μια τρίτη υπόθεση έχει ήδη προωθηθεί στην νομική υπηρεσία.

Πυρ και μανία είναι οι Δημάρχοι της Ακανθούς και του Λευκονοίκοι για τις παράνομες αναπτύξεις σε γη ελληνοκυπρίων.

Ο Δήμος Λευκονοίκου εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση για την παράνομη ανέγερση 800 διαμερισμάτων σε έκταση 80 στρεμμάτων στο Λευκόνοικο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. 50 χρονια τωρα ο τουρκος αλωνιζει στην κυπρο. νατο θυμομαστε τον λογο. ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ.!!!! ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ. ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

  2. αφού είναι εκεί θα τα άφηναν;
    Το ίδιο και στην Ελλάδα αφού τα δημοσιουπαλληλάκια μας τα αφήνουμε και τους “εισάγουν”.
    Ολοι οι αλβανο-πακιστανο-μογγόλλοι που είναι ήδη εδω (και διορίζονται και στο δημόσιο), θα τα άφηναν νομίζετε;
    γιατί τα καίνε και τα αρπάζουνε όλα οι πολιτικοτραπεζαρέοι και οι δημόσιοι, η κωλόφαρα εγκληματική οργάνωση;
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 2024 ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΤΡΑΠΕΖΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ::::ΚΑΛΟ ΤΟΥΡΚΕΜΑ κσι του …χρόνουουουου!!!
    Κάποτε θα λένε υπήρχε ένας…μεγάλος πολιτισμός όπως οι… Μάγια και οι…Ινκας ζώωωαααααα

  3. Οι Κύπριοι έχασαν τις ιστορικες ευκαιρίες που ειχαν για ειρηνική λύση του ζητήματος και τώρα όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν. Η θα κάνουν πόλεμο να τα πάρουν πίσω η θα αποδεχθούν τη λύση των δύο κρατών

    1. Ιστορικές ευκαιρίες έχασαν πριν την τουρκική εισβολή πριν το 1974 και σε αυτό φταίει η Ελλάδα και η κυβέρνηση τότε του Καραμαν -αλή που πείγε στη ζυρίχη.

  4. Δουλεια των Κυπραιων που απολαμβανουνε τα “προνομια” μεχρι τον τσαρο τους που λεγεται Ηνωμενο Βασιλειο!

  5. Τα πηραν με πολεμο και τους ανηκουν. 50 χρονια και δεν μπορεσαν να κανουν μια οργανωση να κανει σαμποταζ σε οποιον αγοραζει περιουσιακα στοιχεια ……..Μαλακες Κυπριοι παραδοπιστοι …. Εβραιοφερνουν …..

    1. Πουλημένε, προδότη, σίχαμα.

  6. Η Ελλάδα σφυρίζει αδιάφορα. Συνομιλίες για να δηλώνουν υποταγή,να προσκυνούν το Σουλτάνο και να δίνουν βίζες στους Τούρκους για να αλυώσουν τα νησιά του Αιγαίου και όλη την Ελλάδα νομιμοποιώντας τους λαθρομετανάστες, τι άλλο να περιμένεις απο μια κυβέρνηση προδοτων.

  7. Διεθνή δικαστήρια δεν υπάρχουν;

  8. Στρατο εχετε να μιλησει; οι τουρκοι το διεθνες δικαιο τοχουν για κωλοχαρτο.

Comments are closed.