ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! “Επενδυτές” στα ΚΥΤ πανηγυρίζουν για τη σφαγή στο Ισραήλ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
φγφνν

Ξένη ιστοσελίδα σε κοινωνικό δίκτυο δημοσιοποιεί βίντεο σε “ καταυλισμό προσφύγων στη Σάμο, Ελλάδα. Εκεί διακρίνονται Παλαιστίνιοι πρόσφυγες να πανηγυρίζουν την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς που οδήγησε στο θάνατο δεκάδες αθώους πολίτες του Ισραήλ σήμερα”.

Η ίδια η ιστοσελίδα ζητά “από τις ελληνικές αρχές να συλλάβουν όλους αυτούς και να τους στείλουν στην Τουρκία από όπου ήρθαν”.

Επισημαίνουμε ότι ελέγχεται η γνησιότητα του βίντεο.

Όπως και να έχει όμως, ο πόλεμος που ξεκίνησε στην Μέση Ανατολή ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστινίους, θα έχει αντίκτυπο και σε άλλες χώρες, και είναι πιθανό να έχουμε παρεκτροπές.

Στην χώρα μας ήδη οι αρχές ετοιμάζονται να προλάβουν τυχόν άσχημες καταστάσεις, και κινδύνους από την κρίση του Ισραήλ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μπράβο παιδιά!! έτσι συνεχίστε ! να σας φέρουμε κανένα πιλάφι ή πανυγηρίζετε και στεγνοί; Έχετε καταλάβει ηλίθιες κατσαρίδες ποιοι κυβερνάνε τον κόσμο και ειδικά την Ελλάδα; Όχι, είναι φανερό…. συνεχίστε

  2. Ο Θεός είναι μεγάλος, αλλά εσείς είστε πολύ μικροί και τιποτένιοι!!!!!

  3. Επικίνδυνοι είναι αυτοί που είναι έξω, που πανηγυρίζουν κρυφά και που συνωμοτούν κρυφά εναντίον της πατρίδας μας, που μεταφέρουν περισσότερους δικούς τους στην χώρα μας παράνομα, που πουλάνε ναρκωτικά, που την πέφτουν σε ανήλικες Ελληνίδες, που ονειρεύονται να σηκώσουν την σημαία της τουρκίας και του ισλάμ στην Ακρόπολη! Αυτοί που είναι στα camp μπορούν να εξολοθρευθούν σχετικά εύκολα αν χρειαστεί.

  4. μαζι πανηγυριζουν και καποιοι ελληνες χουντικοι

    1. αυτοι που χαριεντιζονται με τους φαλαιστηνιους ειναι οι αριστεροι ισλαμοκουμουναζι κοινως οι ανθελληνες, αντιχριστοι και σαταναζιστες κουμουνιστοι…ναι μερικοι απο δαυτους ηταν και στην χουντα!μη ξεχναμε πως ο εαμ ελας ηταν συμμαχοι των ες ες στο βππ γιαυτο κρυβοντουσαν στα βουνα ωστε να συνεργαζονται πιο ευκολα με τους ναζι…ναι εκαναν αντισταση οι ναζιστεροι το 40…εναντιον των ελληνων στρατιωτων μονο!δοξα το Θεο του λιωσαμε σα σκουληκια τοτε….δοξα το Θεο θα σας λιωσουμε ξανα…στη γεενα πυρος αυτη τη φορα!

    2. σαλτα και γαμησου ρε ρουφιανε εβραιε

  5. Στην Αθήνα και στις μεγάλες πόλεις λυπάμαι που θα το πω δε σας πάει λυπηση.Ειστε πολύ μέσα στο βούρκο παράγεται μόνο υπηρεσίες δε θα έχετε ούτε να φάτε.Θα σας κυνηγάνε με χατζαρια και οι περισσότεροι θα βάφετε νυχακι.Συνελθετε και δείτε τις οικογένειες σας δεν πάτε καλά είστε υπνοτισμενοι και πολλοί αμετανόητοι.Σε ενδεχόμενο ξεσηκωμό η Ελλάς έχει χάσει πριν μπει στον αγώνα να το ξέρετε.

  6. Με Ηλία Κασιδιάρη θα φύγουν γιατί είναι ο μόνος που θα τους διώξει. Ψηφίστε Ηλία Κασιδιάρη, ξυπνάτε δεν πάει άλλο. Βλέπετε ποιους σας έφεραν. Αλλιώς ετοιμαστείτε να τους δείτε στην Αθήνα, αν βγάλετε Μπακογιάννη και τον συριζαίο που μένει Βόρεια Προάστια και όχι στην κατεχόμενη Αθήνα.

  7. Ρίξτε τους διακριτικά καμία φαπα μέσα στα κυτ για να μην πάρουν αέρα.

  8. Αντε λοιπόν πουστ@ακια πολιτικοί και τσο@λάνια δημοσιογραφοι.Η πατριδα μας κινδυνευει φανερά και αμεσα.
    Ποιά η θέση σας?Καλά κανουν οι αυριανοι δολοφονοι των Ελλήνω?Γιατι ερχεται και η σειρά μας, αυτο ειναι το
    μονο βεβαιο.

  9. H μόνη λύση για την απελευθερώση της χώρας από την Κατοχή της Μεταπολίτευσης, είναι να βγουν τα τζιχάντια στους δρόμους και να αρχίσουν να σφάζουν.

    Και πριν αντιδράσει κάποιος, ότι αυτά θα γίνουν το ξέρουμε από το 2020 με λεπτομέρειες.
    Όμως τότε είμασταν οι ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι, ρατσιστές, φασίστες και ένα σωρο άλλα, όμως προετοιμαστήκαμε γι αυτό το σενάριο τόσα χρόνια.
    Όπως επίσης για την 8μηνη πείνα που έρχεται.
    Περαστικά σε όσους μας χλεύαζαν. Θα ξυπνήσουν απότομα αλλά ήταν επιλογή τους.

  10. Ας καλέσει ο στρατός για μετεκπαίδευση εφέδρους να θυμηθούν οι έφεδροι τα όπλα πολύ επικίνδυνοι όλοι αυτοί που έχουν μαζευτεί στον ελλαδικό χώρο ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!

    1. Δεν θα πάει κανείς στο στρατό και η χώρα θα χαθεί. Ο πουστάρας του σύριζα και οι αριστεροί πουστάρες θα τον έχουν καταργήσει με τις ευλογίες όλων των Ελλήνων.
      Αν βγάλεις τα νύχια και δόντια (όπλα) από ένα λιοντάρι σε 2 μέρες θα έχει πεθάνει. Νόμος της φύσης….

Comments are closed.