ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Κοινοποίηση:
elliniki-lisi-1000-696x379

ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Προς άπαντα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης:

Το πολιτικό κόμμα “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”, που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Ιπποκράτους, αρ. 10 – 12 και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο αυτού Κυριάκο Βελόπουλο του Ιωσήφ κατέθεσε εξώδικη διαμαρτυρία – δήλωση – πρόσκληση, αναφορικά με την αυθαίρετη και κακόβουλη παρουσίασή του ως δήθεν πολιτικά κείμενου στο φάσμα της ακροδεξιάς ιδεολογίας, κατά τρόπον ο οποίος συνιστά ευθεία προσβολή τόσο της φήμης, όσο και της κοινοβουλευτικής – δημοκρατικής υπόστασής του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε το κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. το πρωτοπαληκαρο του φελοπουλου, ο Σπινος, μολις αποκαλεσε στο “Ανατρεπτικο” ακροδεξιους τη Νικη και τους Σπαρτιατες…. Ουαι υμιν υποκριτη φελοπουλε!

  2. Μηνύσεις συνέχεια, για όλους τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν.
    Στο μόνο πράγμα που πονούν τα γιουσουφάκια της ΝΤΠ είναι η τσέπη τους.
    Λοιπόν μηνύσεις σε όλουςσυνέχεια, να μην τους αφήσουμε σε ησυχία….

  3. Μασκαρα βδελοπουλε,άκου Ελληνική λύση ‘Κυριάκος βελοπουλος’ξυπνατε γερόντια σας δουλεύει αυτός που ψήφισε το μνημόνιο και πληρώνουμε όλοι εμείς, τι το πέρασε το κόμμα ιδιοκτησία του άκου ελληνικη λύση Κυριάκος βελοπουλος έτσι έχει καταθέσει το κόμμα στον Άριο πάγο Άρειος Πάγος, ξυπνάτε γερόντια εάν πεθάνετε εσείς δεν θα πάρει ούτε την ψήφο του. Κόμμα Α.Ε πρώτη φορά βλέπω???

  4. Βελοπουλε πηδα τους! Δηλαδη οποιος ειναι πατριωτης, πιστευει στο δογμα πατρις, θρησκεια, οικογενεια ειναι και ακροδεξιος φασιστας?
    Και το λενε αυτο τα μισθοφορικα παπαγαλακια του Μητσοτακη? Εν τη παλαμη και ουτω βοησωμεν? Αρπακολατζιδικα κορακια γι αυτο και η ακροαματικοτητα τους εχει πεσει στο ναδιρ!

    1. δεχεσαι ομως να σε λεει “ναζιστη” ο φελοπουλος ε?

Comments are closed.