(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ – ΟΜΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΤΕΣΤ – ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
HEALTH-CORONAVIRUS/TRUMP

Του έχουν προσάψει αμέτρητους και συνήθως όχι θετικούς χαρακτηρισμούς. Όμως, αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες με τον Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει προηγούμενο!

Ο Αμερικανός πρόεδρος ενώπιον των χιλιάδων υποστηρικτών του έβγαλε την μάσκα και χαιρέτησε στρατιωτικά σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού για να δείξει σε όλους πως ο κορωνοϊός νικήθηκε και πως δεν πρέπει να σταματήσει η ζωή να προχωράει.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, όπως είχε προαναγγελθεί, αποχώρησε από το νοσοκομείο Walter Reed Medical Center και θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Η αποχώρησή του είχε προγραμματιστεί για τις 6:30 το απόγευμα τοπική ώρα (01:30 ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα) και έγινε τελικά με μία μικρή καθυστέρηση οκτώ λεπτών, για να προσγειωθεί στον Λευκό Οίκο στις 06:54 (τοπική).

 

Kατά την αποχώρησή του είπε ένα «ευχαριστώ» στους ρεπόρτερ και δεν έκανε δηλώσεις, για να επιβιβαστεί σε ένα από τα αυτοκίνητα ασφαλείας του και να μεταφερθεί στο ελικόπτερο με το οποίο αναχώρησε για τον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ με το που έφτασε στον Λευκό Οίκο κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση με την πρώτη του κίνηση. Ο Αμερικανός πρόεδρος, με το που βγήκε από το ελικόπτερο, στάθηκε στην είσοδο του Λευκού Οίκου για τις φωτογραφίες που ήθελαν οι φωτορεπόρτερ και έβγαλε την προστατευτική μάσκα, βάζοντάς την στην τσέπη του και χαιρέτησε στρατιωτικά.

 

 


Τι είχε συμβεί νωρίτερα 

Ο πλανητάρχης, μετά από μόλις 72 ώρες νοσηλείας πήρε εξιτήριο από το Walter Reed όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει. Στις 6.30 το απόγευμα ώρα Αμερικής βγήκε φορώντας μάσκα από την κεντρική είσοδο του στρατιωτικού νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό και μπήκε στο προεδρικό SUV που θα τον μετέφερε στο Marine One για να πετάξει για τον Λευκό Οίκο.

 

 Τον  74χρονο Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο  παρέλαβε από το στρατιωτικό νοσοκομείο το ίδιο ελικόπτερο με το οποίο πήγε από τον Λευκό Οίκο  στο Water Reed. Μάλιστα την ώρα της προσγείωσης του, το συγκεντρωμένο πλήθος τον επευφημούσε…
President Donald Trump supporters gather outside Walter Reed National Military Medical Center in Bethesda, Md., Sunday, Oct. 4, 2020. Trump was admitted to the hospital after contracting COVID-19. (AP Photo/Anthony Peltier)
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θέλοντας να δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση και πως κατάφερε να περάσει και αυτή τη δοκιμασία, βγήκε στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου χαιρέτησε στρατιωτικά και πριν μπει μέσα γύρισε στις κάμερες και έδειξε πως όλα είναι ΟΚ!

Το μήνυμα στο Twitter με… προεκλογική χροιά

Λίγα λεπτά πριν βγει από το Water Reed για να επιβιβαστεί στο ελικόπτερο που θα τον μετέφερε πίσω στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ «τουίταρε» ότι «σύντομα θα επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία και πως οι ψευδείς ειδήσεις δείχνουν μόνο  ψεύτικες δημοσκοπήσεις».

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ανακοινώσει την αναχώρησή του από το Walter Reed στις 6:30 το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ).

«Θα φύγω από το μεγάλο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε την Covid. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση του Τραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό, τι πριν από 20 χρόνια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος όπως διέρρευσε και παραδέχθηκαν στη συνέχεια οι γιατροί, παρουσίαζε πυρετό, δύσπνοια και υποστηριζόταν από συσκευή παροχής οξυγόνου.

Ένα 24ωρο μετά, το Σάββατο, παρουσίασε σαφή βελτίωση στην υγεία του, καθώς μπορούσε να λειτουργεί δίχως την υποστήριξη οξυγόνου.  Ωστόσο, παρέμενε σε κατάσταση εξάντλησης και οι γιατροί του παρείχαν δυνατά κοκτέιλ φαρμάκων, τα οποία φαίνεται πως δρουν ενάντια στον νέο κορωνοϊό, αν και δεν έχουν πάρει έγκριση από την Επιτροπή Φαρμάκων.

Επίθεση σε ΜΜΕ για τη βόλτα με τη λιμουζίνα

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε μήνυμα στο Twitter, με το οποίο εξαπέλυε επίθεση εναντίον των ΜΜΕ για την κριτική που του άσκησαν με αφορμή τη βόλτα που πραγματοποίησε με τη λιμουζίνα, έξω από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed.

Στην ουσία ειρωνεύτηκε τα media, γράφοντας πως αν δεν έκανε τη βόλτα αυτή, τα ΜΜΕ θα τον αποκαλούσαν «αγενή» , διότι δεν θα είχε ευχαριστήσει τους υποστηρικτές του που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο.

trump-suv

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν από το Walter Reed, ο γιατρός Σιν Κόνλεϊ δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να πάρει εξιτήριο. «Τις τελευταίες 24 ώρες, ο πρόεδρος συνέχισε να βελτιώνεται. Θα πάρει μία ακόμη δόση ρεμδεσεβίρη και ακολούθως σχεδιάζουμε να τον αφήσουμε να πάει σπίτι του», τόνισε και πρόσθεσε ότι έχουν περάσει πάνω από 72 ώρες που είναι απύρετος, ενώ τα επίπεδα οξυγόνου είναι καλά». Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν θα είναι ακόμα τελείως καλά.

«Η ιατρική ομάδα έχει διατυπώσει συστάσεις για το πώς να ασκεί με ασφάλεια τα καθήκοντά του στον Λευκό Οίκο, όπου αρκετοί βοηθοί έχουν θετικά αποτελέσματα», δήλωσε ο Δρ. Κόνλεϊ, αποφεύγοντας ωστόσο να αποκαλύψει αν το τελευταίο τεστ που έκανε ο Τραμπ ήταν θετικό ή όχι. «Ήταν υποδειγματικός και φαινόμενο ασθενής κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

66 Σχόλια

  1. Απλά τα πράγματα ο πλανητάρχης πήγε στο καλύτερο (στρατιωτικό κιόλας) νοσοκομείο στον κόσμο!!!Και αφού νίκησε τον Κινεζοιο τώρα θα γλεντήσει τους Δημοκρατικού τον ύπνο Μπαιντεν και τους πληρωμένος τραμπουκους-τρομοκράτες Αντιφα.God bless Mister President

  2. Ολοταχώς για το εμβόλιο!!!Αρχές του έτους εμβόλιο χωρίς τσιπακια Θα ανακοινωθεί από Τραμπ σύντομα!!!

  3. Γειά σου ρε Τραμπ σε πάω πολύ. Τους ξεφτιλίσες με τον ιό τους τους απέδειξες πόσο κορόιδο ιός είναι κ τα συστημικα ΜΜΕ σκυλιασανε με τη πάρτη σου, που πετούσε τη μάσκα, που είπες ότι είναι ένας κοινός ιός γλέντα τους Τραμπ

  4. Ο Τράμπ νίκησε τον κορονόιο με φάρμακα στά οποία δέν έχει πρόσβαση ο λαός, εάν το έκανε αυτό Έλληνας πρωθυπουργός δηλαδή να πάει με ελικόπτερο στό νοσοκομείο,νά πάρει φάρμακα πού δέν παίρνει ο απλός κόσμος και να είχαμε και κάτι χιλιάδες νεκρούς από κορονόιο και μετά να έβγαινε στόν κόσμο και να το έπαιζε και άνετος θα έτρωγε το μπινελίκι τής αρκούδας.

  5. Ο προεδρος ειναι αγριμι πηρε και αντισωματα φουλ τωρα και το τεστ θετικο να βγει μπορει να εχει νεκρο γενετικο υλικο στην μυτη η στο φαρυγγα αυτο δεν σημαινει οτι εχει τον ιο….σιγουρα θα βγαινει θετικο για κανα δυο εβδομαδες.
    Τον κατηγορουν γιατι μεσα απο τα SUV εκανε εμφανιση και η ασχετοι λενε για την προσωπικη φρουρα του προεδρου κοιταξτε τη μασκες φορανε γνωστης αμερικανικης εταιριας με φιλτρο με 99% προστασια καλα η δημοσιογραφοι ειναι ασχετοι!…. αλλα η γιατροι που μιλανε! δεν βλεπουν?.

  6. Σωτηράκη τράβα μαρη να του κουνήσεις το δάχτυλο να του πεις “η Θεσσαλονίκη το έμαθε το μάθημα της εσύ όχι”…Άντε μωρη δενδρογαλια να σε δω…σας γλενταει ο Τραμπ μασκολαγνα γιουσουφακια αρρωστοφοβικα καταθλιπτικά ρομποτ

  7. Ο Πρόεδρος γλεντάει τους μασκοφόρους νεοταξίτες.

  8. Άρχισαν οι ψεκασμένοι τη συνομωσιολογία. Δήθεν έστησε τον κορωνοιό για να κερδίσει τις εκλογές.

  9. Με λένε Τάσο Πορδολιά και παλιά ψήφιζα Σημίτη. Πιο παλιά Ήμουνα με τη Χούντα. Σήμερα ψηφίζω τον Κυριάκο. Φοράω μάσκα κάτω απο τη μπούρκα και νίβομαι με καθαρό οινόπνευμα. Τρεις φορές την ημέρα βάζω τον Μαχαμαντ να μου κάνει κλίσμα με χλωρίνη κλινέξ βλέποντας τον Πορτοσάλτε. Αν το κλίσμα πονάει γυρίζω το κανάλι στον Ευγγελάτο. Έτσι το ιικό φορτίο παραμένει ελαφρύ. Ψηφίζω Μπάιντεν δαγκωτό γιατί θέλω ανοικτά σύνορα, μπουρκομάσκες και μου αρέσει να βλέπω πολέμους στο CNN.

  10. Τσάκισε το εμπόριο του φόβου. Ο μεγάλος ηγέτης Ντόναλντ Τραμπ τους εξευτέλισε.

  11. φιλε @ καμπαλιστη η αντιφας η αριστεριστεριστη η ανταρσυας .
    έρχεται η το θέρισμα μετα της 15 νοε απο τραμπ.
    φθάνει το αίμα τέλος κ οι θυσίες μικρών παιδιών . πιτσα γκεητ η στοες στην Αυστρία .
    έρχεται δρεπάνι

  12. Όχι, όχι. Η ΑΝΤΙΦΑ είναι ιδέα.
    Θέλουμε ανοικτά σύνορα και ΜΚΟ να κονομάμε.
    Θέλουμε μπόλιασμα.
    Θέλουμε να πολεμήσουμε το νατιβισμό.
    Θέλουμε μάσκα και κλεισούρα!
    Ζήτω ο Σόρος και η Μέρκελ!
    Να ενωθούμε με τους συντρόφους στο ΣΥΡΙΖΑ.

    1. χαχαχα!!! ξεχασες και την αλαγη φυλου.

  13. Hollywood μεταφερθηκε στο White Hall.
    O Erdogan, κολλητος του μεγαλου ” πατριωτη και χριτιανου” , κραταει το χαμογελο της σφθιγγας
    Μετατροπη εμβληματικης χριστιανικη εκκλησιας σε τζαμι, αποστρατικοποιηση ελληνικων χριστιανικων νησιων…. κλπ…οτι ζηταει ο μογγολος ιλαμιτης του τα πλασαρει στο πιατο ο μεγαλος ” πατριωτης, χριστανος”

    1. ρε μλκ συριζαιε παψε ναα προαποιησε τον πατριωτη, σαν εχουμε παρει ειδηση. Ασε που ο μπαιντεν ζητησε απο τους μουσουλμανους της αμερικης να τον ψηφισουν και να τον βοηθησουν να αναμορφωσει την αμερικη!

  14. Τι φοβούνται αν ξαναβγει ο Τραμπ; Μήπως τους έχουν τάξει οτι θα πάρουν τον πούλο και έχουν τρέμουν; Οι ΑΝΤΙΦΑ είναι ιδέα; Α,χα,χα!!

  15. Δεν υπαρχει καθολου μυαλο.
    1. του κανουνε 2 τεστς καθε μερα
    2. Μολις βγηκε θετικος αμεσως σε νοσοκομειο αμεσως και πανακριβη θεραπεια. Το αμεσως εχει σημασια δεν προλαβε να δημιουργηθει μεγαλο φορτιο το ιού.

    Αμα ειχαν την ιδια θεραπεια και αντιμετωπιση ολοι οι υπολοιποι, χαιρω πολυ.
    Εδω μαθαμε στην σοσιαλιστικη Σουηδια και την Αγγλια με τα υπεροχα συστηματα υγειας δεν σε βαζανε στο νοσοκομειο εκτος αμα ησουνα του θανατα και ειχε αλλαξει χρωμα το προσωπο σου και ψηνοσουν στον πυρετο για ημερες.
    Σου λεγανε στο τηλεφωνο. μεινε σπιτι και παιχτο μονος σου.
    Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

  16. ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΜΑΣΚΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΝΜ……ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ…..ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ…

  17. Καταργούμε τις παρελάσεις με εντολή Κούλη και μπολιάζεται η Ελλάδα ενώ ο Τραμπ ξεπέρασε τον ΚΙΝΕΖΟΙΟ σε 4 μέρες, όπως και ο Μπερλουσκόνι , ο Gulliani που ήταν 80 χρονών. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΙΟ!

  18. ο Τράμπ πρώτα από όλα είναι και σκέφτεται σαν επιχειρηματίας και ύστερα σαν μικρόμυαλος πολιτικός,καραντίνες λοκνταουν και μαντρώματα δεν τα θέλει

  19. Αφου η σια και το τουρκοκαναλο δεν το θελει. Πρεπει να βγει για παρει λουμπο ο κουλης

    1. O κούλης μετά από 3 μέρες του ευχήθηκε περαστικά με το ζόρι!

  20. Εγώ ξέρω ότι διαχρονικά όποιον ηγέτη βρίζουν σύσσωμα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, συντονισμένα με λύσσα και παγκοσμίως, είναι καλός για τον λαό του. Όποιον όλοι μαζί χαϊδεύουν, είναι προδότης.

  21. σε 2 μερες ποτε γιατρευτηκε …??? μουφα ηταν.. προεκλογικο παιχνιδι.. για να τον συμπονεσουν οι αμερικανοι για να γιαναβγει..,, αν ομως πραγματι κολησε… θα ξαναπαει στο νοσκμειο.., παρα το κοκτειλ φαρμακων.. , πρεπει να μην κουραζεται.., αλλιως θα τον ριξει κατω…ο κινεζοιος .. ειναι πολυ επικινδυνος και υπουλος..

    1. 4 μέρες έκατσε στο νοσοκομείο όχι 2 με την καλύτερη φροντίδα που θα μπορούσε να κάποιος στον πλανήτη και σίγουρα με δοκιμαστικά φάρμακα.

      Πόσο να κάτσει άμα ξεπέρασε τον ιό ; Δεν είναι στο 100% του ακόμα αλλά δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο και απλά είναι θέμα χρόνου να του περάσει.

      Από το νοσοκομείο δεν φεύγεις όταν θεραπευτείς εντελώς και είσαι στο 100% σου αλλά όταν πλέον είσαι σε ένα σταθερό επίπεδο και μπορείς να γίνεις καλά και στο σπίτι. Το να κάθεσε ανούσια στο νοσοκομείο είναι και χειρότερο γιατί μπορείς να κολλήσεις οτιδήποτε μικρόβιο εκεί πέρα.

      Επίσης στον Λευκό Οίκο πάλι θα τον προσέχουν είναι σχεδόν σαν νοσοκομείο εκεί πέρα. Κορόνα κόλλησε όχι καρκίνο, δεν είναι τίποτα σοβαρό και το απέδειξε σε όλο τον κόσμο.

      1. “”Κορόνα κόλλησε όχι καρκίνο, δεν είναι τίποτα σοβαρό και το απέδειξε σε όλο τον κόσμο.”” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. εδω ο μπερλουσκονι που ειναι 80 χρονων πηρε εξιτηριο σε 3 μερες

  22. Ωραία, γουστάρετε Τράμπ για προεδράρα που πετάει τις μάσκες του κορωνοϊου σαν τον Τσακ Νόρρις. Ο φίλος του ο Έρντι θα κάνει ό,τι θέλει πάλι σε Αιγαίο και Μεσόγειο. .

    1. ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

      1. Δεν είμαι συριζαίος : δεν βλέπεις ότι ο Τράμπ στηρίζει ανοιχτά Ερντογάν και μιλάει για “μεγάλο ηγέτη-παίχτη” ?? Kαι οι Δημοκρατικοί σκατάδες είναι αλλά δεν στηρίζουν Έρντι.

    2. Μη φοβάσαι! Θα μας σώσει η τουρκοφάγα Μέρκελ και ο Κλίντον των Ιμίων!

  23. Δεν φαίνεται πάντως να αναπνέει καλά, γι’ αυτό τον ενοχλεί μάλλον η μάσκα. Το πάστωμα δε πάστωμα, στο πορτοκαλί ρεμάλι…

  24. Αν και γενικά δεν πάω ούτε τον ένα ούτε τον άλλο γουστάρω να βγει ο Τράμπ.
    Αν βγει ο άλλος θα μας έχουν να κυκλοφορούμε με μάσκες μέχρι το 2022.Με τον Τραμπ έχουμε μια ελπίδα να τις βγάλουμε.

      1. Εσύ μάλλον είσαι από αυτά τα ζόμπι που φοράνε μάσκα και όταν είναι είναι μόνοι τους στο αυτοκίνητο. Από αυτά που γράφεις κάνει μπαμ είσαι πολύ “έξυπνος”

  25. ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΗ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ.
    Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΤΕΡΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ.
    ΦΟΥΛ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Η ΨΕΥΤΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    1. Όλο το αφήγημα του μασκαρά σκατοτράμπ είναι fake… Εσύ χρησιμοποίησε τη μάσκα του, μόνο αυτή σου ταιριάζει…

    2. Ο τραμπ είναι ασυνείδητος εγκληματίας του χειρίστου είδους επειδή είναι. Δεν χρειαζόταν καν να αποδειχθεί μέσω της επιδημίας. Παραταύτα τα κατάφερε και έτσι…

      1. Ανοητε, επειδή δεν βομβάρδισε καμία χώρα; γιατί είναι εγκληματίας επειδή είπε τα αυτονοητα

      2. Ρε φίλε πληρωμένος οπαδός του Μπάιντεν είσαι και σχολιάζεις κάθε ένα που γράφει κάτι καλό για τον Τραμπ και μάλιστα και με δύο μηνύματα καπάκι το ένα μετά το άλλο;;;. Άντε κάνε τη δουλειά σου. Σε βαρεθήκαμε όπως βαρεθήκαμε και τα μπουρδελοκάναλα.
        Κανείς από τους δύο δεν με ενδιαφέρει αλλά με αυτά που βλέπω γουστάρω να βγει ο Τραμπ γιατί φαίνεται ότι αντιστέκεται στο να γίνει πιόνι τους.

  26. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΊΧΕ ΠΆΕΙ ΣΤΗ ΝΈΑ ΣΚΩΤΙΑ. ΠΉΓΕ ΒΌΛΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  27. Ψεκαστε μαζικά με κορωνοϊό . Γουστάρουμε!!
    Θέλουμε να μοιάσουμε στον κωλογερο Τραμπ
    Μετά ίσως βάλουμε και βάλουμε και υποψηφιότητα για μια θέση στη Βουλή.
    Γιατί οι άλλοι που είναι μέσα καλλίτεροι είναι?

  28. Αυτό δείχνει ο κοροϊδοιός όχι μόνο δεν σκοτώνει τους ηλικιωμένους αλλά αντιθέτως τους κάνει πιο δυνατούς. Το όνειρο κάθε πικραμένου και φοβισμένου από την «φονική πανδημία» θα είναι πλέον να κολλήσει τον ιό αφού μετά θα ξανανιώσει.

    1. Με τουλάχιστον δύο δόσεις ρεμδεσιβίρης (8.000 δολλαριοευρουδάκια), συν κάθε θεραπεία, φάρμακο και ματζούνι που σέρνεται στην πιάτσα, οι πάντες θεραπεύονται και ξανανιώνουν. Αν τα δεις να εφαρμόζονται σε κάθε γέρο, πλην του εν λόγω κωλόγερου, γράψε μου…

      1. ο μονος σωστος εδω μεσα…ολα τα αλλα κριμα που ψηφιζουν

      2. Α,χα,χα! Εδώ γέροντας Λάκωνας 90 χρονών και πέρασε μια χαρά τον κορωνοιό χωρίς κανένα φάρμακο. Μην κολλήσει ο Μπάιντεν να προσέχετε γιατί δεν συνέρχεται οτι και να του δώσουν.

  29. Ο Μπάιντεν στο ντιμπείτ είπε πως η ΑΝΤΙΦΑ είναι ιδέα!!!

    1. Αφού ο Σόρος έχει αγοράσει το Δημοκρατικό κόμμα!

  30. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια λύσσα εναντίον ανθρώπου στην Ελλάδα. Γιατί τόσο πολύ; Τι τρέχει; Τι φοβούνται αν κερδίσει τις εκλογές; Ξέρουν τίποτα;

  31. ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ-ΟΜΑΣ/ΟΜΑΔΑ ‘Ε’ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.

    1. Να πάνε ν’ αυτοκτονήσουν τότε, αν τον έσωσαν…

  32. ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ

  33. ΦΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΛΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΣΟ Ο 74ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΒΗΧΑ

    1. Τόσο οι μάσκες όσο και οι υπόλοιπες απάτες του δήθεν θανατηφόρου ιού στο Ελλαδισταν, είναι αποτέλεσμα της γελοιοτητας και της αγραμματοσύνης που μαστίζει τον νεοέλληνα παπατζη ψευτοξερολα παραλία οπαδό του ωχαδερφισμού! Στα τέσσερα και μην ξεχνάτε το φονικό όπλο που λέγεται πληκτρολόγιο. Αχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!

    2. Τον βλαμμένο, αν πράγματι αρρώστησε από corona-19 και δεν προσποιείται, τον πλάκωσαν σε ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει από φάρμακα και θεραπείες worldwide. Εσύ, χωρίς μαντήλι να κλάψεις, μην προφυλάσσεσαι και να μάς πεις τα νέα σου σύντομα…

      1. Το @ μάλλον είναι από το ανθρωπάκι φοβισμένο.
        Το καταλάβαμε ότι μόλις ακούς covid λούζεσαι με αντισηπτικά. Έχεις παρανοήσει καημένο μου…

Comments are closed.