ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ – ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΤΡΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ – ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
stamata

Δυσκολεύει η κατάσταση και στη Σταμάτα Αττικής, με τη φωτιά να έχει πάρει διαστάσεις και να καίει κοντά σε σπίτια. Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και εναέρια μέσα, ενώ εκδόθηκε νέο μήνυμα από το 112για εκκένωση της περιοχής Αμυγδαλέζα. Πριν λίγο εξεδόθη νέο 112 για την περιοχή Γαλήνη οι κάτοικοι της οποίας καλούνται να εκκενώσουν προς Δροσιά, όπως και οι κάτοικοι της Ροδόπολης.

Νέο μέτωπο φωτιάς ξέσπασε. Αυτή τη φορά στην περιοχή της Σταμάτας. Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική είναι σε δασική έκταση και ήδη έχουν καταφτάσει επίγειες δυνάμεις.

Επίσης, εκδόθηκε μήνυμα από το 112 προς τους κατοίκους προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΚΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΕ
    ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΚΟΥΛΗ ΘΑ ΛΕΜΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1990 ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ

  2. Μιλάμε για κράτος χειρότερο κι από μπ@@ρδελο. Ο Μητσοτάκης και οι ΝεοΔημοκρατες έχουν φάει και τα πόμολα δεν έχουν λεφτά ούτε για τα βασικά, χώρα, κράτος και πολίτες παραδομένοι κυριολεκτικά στο έλεος τους.
    41% μου θέλατε πέρσι λες και δεν τους ξέρατε, ρουφάτε τώρα σουργελα.

  3. Έτσι και φύγει η φωτιά θα πάει Πεντέλη, πέφτει ο Μητσοτάκης η όχι ; Μαλακ@σ εκλογές τώρα δεν δουλεύει τίποτα φτωχεια

  4. αφου δεν καθαριζουν τα χωραφια ο δημος δεν θα καιγοτουσαν μυνηση στον δημο

  5. Δεκαεπτά ετών παιδί κάτω στον δρόμο και οι Έλληνες περνούσαν αδιάφοροι από δίπλα του.Δεν το πήγαν καν στο νοσοκομείο.Ας καούν όλοι τώρα διότι παίρνουν και αυτοί την ίδια αδιαφορία.

  6. Να δούμε πότε θα καταλάβουν ότι οι εμπρηστές γυρνάνε άνετα παντού και αυτοί περιμένουν να πιάσουν κάποιον άσχετο, αφελή , που δεν καταλαβαίνει πότε πρέπει να κάψει τα χόρτα στο χωραφάκι του !

Leave a Response