(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΝΥΦΙΔΑ ΛΕΣΒΟΥ – ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ – ΚΑΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ – ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Κοινοποίηση:
πυροσβ

Νεότερη ενημέρωση:

Ένας ηλικιωμένος 82 ετών, ήταν ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στη Λέσβο. Ο ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε σε δέντρο και από εκεί ξεκίνησε και η φωτιά στην περιοχή.

Ο 82χρονος οδηγός ήταν συνταξιούχος, μόνιμος κάτοικος Αθηνών και προσωρινά ζούσε στο Πολίχνιτο. Το πρωί πήγε για αγροτικές εργασίες σε κτήμα του στην περιοχή και στην επιστροφή του συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Τραγική εξέλιξη στην φωτιά που ξέσπασε έξω από τη Νυφίδα σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένα νεκρός . Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από την πυροσβεστική. Ειδικότερα οι πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο που επί του παρόντος δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο άτομο

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανότατα η φωτιά προκλήθηκε από ατύχημα που συνέβη όταν το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και κατέληξε σε κτήμα. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και η φωτιά επεκτάθηκε στην περιοχή.

Οι πρώτες  πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, κλιμάκια εθελοντών και υδροφόρες του Δήμου δυτικής Λέσβου.

Η φωτιά βρίσκεται κοντά στο ξωκκλήσι του Ταξιάρχη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ειδήσεις σαν κι’ αυτή την διαβάζουμε σε δεκάδες καθεστωτικές ιστοσελίδες, τις ακούμε στο ραδιόφωνο, τις βλέπουμε στην τηλεόραση.
    Ο ρόλος του Μακελειού νόμιζα ότι έχει εθνικό επαναστατικό ρόλο.

  2. Την Ελλαδα την κυβερνουν η βρομα…να χαιρεστε τον βλαξ που του δωσατε 40%

Comments are closed.