(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ! ΝΕΚΡΟΙ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Κοινοποίηση:
limeniko-vrady-1_2

Νεότερη ενημέρωση:

Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες του ανεμόπτερου, που έπεσε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στο Μάλεμε των Χανιών της Κρήτης.

Όπως ανέφερε στο zarpanews.gr o ναυαγοσώστης Παύλος Λιτινάκης, ο οποίος ήταν εκείνος που ανέσυρε τους δύο άνδρες, αμφότεροι ήταν νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το ανεμόπτερο  βρέθηκε σε βάθος μόλις λίγων μέτρων και ναυαγοσώστες που προσέγγισαν στο σημείο εντόπισαν μέσα στην καμπίνα δεμένους τους δύο επιβαίνοντες και τους ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι σοροί των δυο επιβαινόντων διεκομίσθησαν στο λιμάνι του Κολυμπαρίου και απο εκεί στο Νοσοκομείο Χανίων.

————————-

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος εντοπίστηκε να επιπλέει σε απόσταση ενός μιλίου από την στεριά.

Στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες και σκάφη του Λιμενικού, ενώ από το Λιμενικό ενημερώθηκαν και τρία πλοία τα οποία μετάβησαν στην θαλάσσια περιοχή όπως φαίνεται και από την καταγραφή στο marinetraffic.com

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διασώστες έχουν προσεγγίσει το αεροσκάφος και η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη των δυο επιβαινόντων.

================

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μάλεμε, καθώς αεροσκάφος της Αερολέσχης Χανίων έπεσε στη θάλασσα και βούλιαξε μέσα σε λίγα λεπτά.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση, ενώ σε συναγερμό είναι το Λιμενικό, το ΕΚΑΒ και άλλες υπηρεσίες, καθώς στη θάλασσα διακρίνεται ένα μικρό φως, που ενδεχομένως να δείχνει που έχει βουλιάξει. Το αεροπλάνο είναι άγνωστο πως κατέληξε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες και το σχέδιο πτήσης στο αεροπλάνο επέβαινε μόνο ο πιλότος. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεύτερο άτομο.

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πλατανιά, ο κ. Μαλανδράκης επιβεβαίωσε ότι αναζητείται ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος, σύμφωνα με αναφορές μαρτύρων και συγκεκριμένα ενός ζευγαριού που το είδε.

“Γύρω στις έξι, καθώς περπατούσα με την γυναίκα μου, άκουσα έντονο θόρυβο από τον κινητήρα του αεροσκάφους. Γύρισα και κοίταξα προς τη θάλασσα και το είδα να χάνει ύψος και να πέφτει. Ειδοποίησα αμέσως την Πυροσβεστική”, αναφέρει στο PARAKRITIKA.GR ο άνθρωπος που είδε το αεροπλάνο να χάνεται στη θάλασσα.

Πηγη:parakritika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Και το γραφες Μακελειό προχτές, όταν ο Μητσοτάκης ευχόταν για την πολεμική αεροπορία.Ορίστε ο γρουσούζης, έπεσε ανεμόπτερο

  2. ΦΙΓΟΥΡΑΝΤΖΗΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΗ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑ ΣΚΕΤΑ ΤΗ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗ ΜΕ ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑ ΤΗ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΗ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΗΚΕΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΚΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ….

  3. Ουφ τη καντεμια ρε παιδιά τη σημβενει δεν νομίζω να φτενε η χειριστές νομίζω ότι δεν ξέρουν να φτιάξουν τα μηχσνημστα η μηχανικοί κλπ ,η γνώμη μου αυτή είναι ,,,κάτι πάει στραβά με αυτό το θέμα εκτός και αν έμειναν από βενζίνη κλπ είχε ξεκινήσει λέτε από κοπάδια άλλη γράφουν δυτική Αττική τη να πω συνέχεια ο θεός να αναπαύσει νέους ανθρώπους η καλό παράδεισο δεν πάει άλλο

  4. Ρε παιδιά για όνομα του Θεού τι καντεμια και γρουσουζιά είναι αυτή;; Ατυχήματα τροχαία εγκλήματα αυτοκτονίες. Κάθε μέρα γενοκτονία! Ο συγχωρεμενος πατέρας μου λοχίας του στρατού που πολεμούσε στο Γράμμο μου έλεγε ότι την ημέρα άντε να σκοτώνονταν 4 με 5 στρατιώτες. Και σήμερα εν καιρώ ειρήνης εκατόμβη,! Τι να πει κανείς!

    1. ΑΚΥΡΟ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΚΙΝΗΤΗΡΙΟ. ΘΕΟΣ ‘ΣΧΩΡΕΣΤΟΥΣ..

Comments are closed.